Duke University School of Law

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Duke Law School on kunnianhimoinen ja innovatiivinen laitos, jonka tehtävänä on valmistaa opiskelijoita vastuulliseen ja tuottavaan elämään lakimiehessä tarjoamalla tiukka lakikoulutus yhteistyö-, tuki- ja monipuolisessa ympäristössä.

Tutkijayhteisönä Law School tarjoaa myös johtajuutta kansallisella ja kansainvälisellä tasolla lisäämällä lain ymmärtämistä ja parantamalla lakia ja oikeuslaitoksia julkisen palvelun, tutkimuksen ja korkeimman kaltaisen stipendin avulla, mikä heijastaa tarvittaessa , Duke-yliopiston muiden tieteenalojen tutkijoiden kommentit.

Duke Law Schoolissa opiskelijat ja tiedekunnat kokevat ja edistävät akateemista kurinalaisuutta poikkitieteellisessä ympäristössä, joka tukee ja arvostaa luovuutta ja innovointia. Strategiset investoinnit tiedekuntiin, klinikoille, tieteidenvälisiin keskuksiin, lakijulkaisuihin ja muihin opiskelijoiden kehitysmahdollisuuksiin sekä tekniikkaan sekä tuki aloitteille ja mahdollisuuksille palvella yleistä etua varmistavat, että lakikoulu pysyy oikeudellisen stipendin kärjessä, palvelu ja koulutus. Nämä sitoumukset on muistettu Duke Blueprint to LEAD -ohjelmassa, joka on johtajuuden kasvun periaatepaketti, joka kertoo sitoutuneiden, eettisten lakimiesten kehityksestä 2000-luvulle asti.

Sijainnit

Durham

Osoite
Science Drive,210
27708 Durham, Pohjois-Carolina, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin