Duke University School of Medicine

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Vuonna 1930 perustettu Duke University School of Medicine on nuorin maan parhaista lääketieteellisistä kouluista. Kansakunnan parhaiden joukossa koulu on ylpeä siitä, että hän on osallistava yhteisö erinomaisista oppijoista, tutkijoista, lääkäreistä ja henkilökunnasta, jossa perinteiset esteet ovat matalat, tieteidenvälinen yhteistyö on otettu huomioon, ja hyvät ideat nopeuttavat tieteellisten perustietojen kääntämistä ihmisten parantamiseksi terveyttä paikallisesti ja ympäri maailmaa.

Duke University School of Medicine koostuu yli 2500 tiedekunnan lääkäristä ja tutkijasta. Duke University School of Nursing ja Duke University Health System luovat Duke Healthin. Duke Health on maailmanluokan terveydenhuoltoverkosto. Vuonna 1998 perustettu tarjoamaan tehokasta ja reagoivaa hoitoa terveydenhuoltojärjestelmä tarjoaa täyden terveyspalveluverkoston ja kattaa Duke University Hospital, Duke Regional Hospital, Duke Raleigh Hospital, Duke Primary Care, Private Diagnostic Clinic, Duke Home and Hospice, Duke Health and Hyvinvointia ja useita sidoksia.

Mikä tekee Duke University School of Medicine ainutlaatuisen?

Ainutlaatuinen opetussuunnitelma MD-opiskelijoille, jonka avulla opiskelijat voivat opiskella ydintieteitä yhden vuoden kahden sijasta, jolloin heillä on mahdollisuus omistaa koko kolmas vuosi tieteelliselle tutkimushankkeelle. Opiskelijat hoitavat potilaita toisena vuotena, koko vuoden aikaisemmin kuin heidän ikäisensä.

Kansakunnan ensimmäinen lääkäriassistenttiohjelma luotiin Duke vuonna 1965 ja sijoittui maan ykköseksi.

Yksi maan vanhimmista lääketieteellisen tutkijan koulutusohjelmista (MD / PhD).

Kaksikymmentäneljä kliinisen ja perustutkimuksen osastoa sekä lukuisat keskukset ja instituutit, mukaan lukien Duke Cancer Institute, Duke Human Raccine Institute ja Duke Institute for Brain Sciences.

Kotiin Duke Clinical Research Institute, maailman suurin akateeminen kliininen tutkimusorganisaatio.

Yksi ensimmäisistä ja merkittävimmistä Clinical and Translational Science Award (CTSA) -sivustoista.

Duke-NUS Medical School, joka tarjoaa Duke'n ainutlaatuisen opetussuunnitelman Singaporen opiskelijoille.

Läheinen läheisyys ja yhteistyö Duken muiden ammattikoulujen, kuten Prattin teknillisen korkeakoulun, Fuqua-kauppakorkeakoulun, Divinity-koulun, Trinity College of Arts & Sciences -yliopiston, Sanfordin julkisen politiikan korkeakoulun, Nicholasin ympäristökoulun ja lakikoulun kanssa.

Koulun perusarvot

  • Erinomainen koulutus, tutkimus ja potilashoito
  • Kaiken taustan ihmisten kunnioittaminen ja osallistaminen
  • Sitoutuminen palveluun, reaalimaailman ongelmien ratkaiseminen
  • Kiireellisyys muutettaessa löytöjä ihmisten terveyden parantamiseksi
  • Ammattitaito ja rehellisyys osoitettu kaikilla suorituskyvyn ja ponnistelujen osa-alueilla

Sijainnit

Durham

Osoite
Tower Boulevard,3100
27707 Durham, Pohjois-Carolina, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin