Eastern Virginia Medical School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

EVMS valmistelee oppijat uran toimivaltaisten ja myötätuntoinen lääkärit, terveydenhuollon ammattilaisille ja tutkijoille. Meidän opiskelijat hyötyvät monenlaisia ​​opetuksen jos meidän kokopäiväinen tiedekunta, jotka työskentelevät yhteistuumin terveydenhuollon ammattilaiset kaikkialla yhteisössä.

Education at EVMS valtuudet opiskelijoita, asukkaat ja tutkijoille tehdä vaikutus ihmisten ne palvelevat. Tarjoamme ainutlaatuisen, käytännön lähestymistapoja oppimiseen, kuten:

Yhdyskuntapalvelu-pohjainen toimintaa jääneillä populaatiot. Osallistuminen institutionaaliset laadun parantamiseen ja pyrkivään. Kumppanuudet alueellisten tai maailmanlaajuisten terveysjärjestöjen.

EVMS on yksi ainoa koulujen lääketieteen ja terveydenhuollon ammattien kansakunta perustama yhteisö, yhteisölle. Olemme keskittyneet paitsi valmistella seuraavan sukupolven terveydenhuollon tarjoajat, mutta myös käännöstyö löytö osaksi parempaa terveydenhuoltoa kansalle Hampton Roads. Visiomme on tulla maailman yhteisö suuntautunut koulun lääketieteen ja terveydenhuollon ammatteja Yhdysvalloissa.

Kun taas hyödyt löytöjä EVMS tuntuvat maailmanlaajuisesti, meidän tutkimus-, koulutus- ja potilaiden hoitoa ponnisteluja kasvaa ihmisten tarpeita meidän Kaakkois Virginia yhteisö:

EVMS tiedekunta tarjoaa lääketieteellisen koulutuksen ja johtajuutta seuraavan sukupolven top lääkäreitä, terveydenhoidon ammattilaisia ​​ja tutkijoita. EVMS Medical Group lääkärit hoitaa yli 1000 potilasta päivittäin. EVMS "tutkimushankkeilla keskittymään alueen kiireellisimpiä terveyskysymyksiin. EVMS ajaa vuosittain $ 824 miljoonaa paikallista elinkeinotoimintaa.

EVMS Apurahat

Klo EVMS, määrä apurahoja perustuu ansioihin, taloudellinen tarve, monimuotoisuus, kiinnostavilla aloilla ja kotikaupunki ovat saatavilla.

Sijainnit

Norfolk

Eastern Virginia Medical School

Osoite
Eastern Virginia Medical School
714 Woodis Avenue
Norfolk,

23510 Norfolk, Virginia, Yhdysvallat
Puhelin
+1 757-446-5600

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin