Ellis Online College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Ellis Ero: Online Learning parhaimmillaan Jako arvostetun New York Institute of Technology (NYIT), Ellis College luotiin tarjoamaan työtä aikuisille uskottava tapa edistää uraansa hyödyntää kaikki edut verkossa oppimista. Yksi ensimmäisistä kollegiot toteuttaa arvo verkossa oppimista, NYIT on 50 vuotta vanha oppilaitos yli 70000 alumni, kolme New Yorkin alueen kampuksilla ja yhä useammat paikoissa ympäri maailmaa. Miksi Ellis College of NYIT? Ellis College tarjoaa erinomaisen koulutuksen kanssa milloin tahansa kätevästi internetissä. Se tarjoaa interaktiivisen, yhteisö-suuntautunut ympäristö, joka tekee online oppiminen rikastuttava ja nautinnollinen kokemus.

Ellis mahtuu kiireisen aikataulunsa, jonka avulla voit ottaa yhden luokan kerrallaan, ja tarjoaa aloituspäivät kolmen viikon välein. Lyhyt kurssi ehtojen avulla voit lopettaa nopeasti! Ellis tarjoaa monia etuja perinteiseen paikalla koulussa, esimerkiksi laaja virtuaalinen kampus, joka mahdollistaa opiskelijoiden ja opettajien vuorovaikutuksessa, jakaa ideoita ja yhteisiä etuja, ja rakentaa arvokkaita ystävyyssuhteita ja ammatillisia verkostoja, jotka ovat niin tärkeitä nykypäivän taloudessa. Ellis vie sinut todellisissa työtilanteissa, jolloin voit "oppia tekemällä" ja hankkia tietoja ja taitoja, joita voit soveltaa välittömästi. Ellis "ainutlaatuinen, interaktiivinen web-pohjainen online oppimisympäristö tarjoaa rikastuttava ja nautinnollinen kokemus dynaamisten Flash harjoitukset, videoita ja mielenosoituksia. Ellis tarjoaa arvovaltaa ja vakauden kautta yhdessä New York Institute of Technology, ilman vaivaa työmatkaliikenne ja kampuksella. Ellis online-MBA-ohjelma tarjoaa kursseja kehitetään yhteistyössä maailman johtavien kauppakorkeakoulujen myös Columbia University Business School, Stanfordin yliopisto ja Chicagon yliopiston Graduate School of Business. Ellis on yksi tunnustettu johtajia verkko-oppimisen ammatillisen kehittymisen, opetuksen työntekijää ylhäältä työnantajia myös General Motors.

Hanki college Koulutus Online kokeneiden tiedekunta Ellis College ohjaajat ovat totta mestareita heidän ammattinsa. Lisäksi sen kokopäiväinen tiedekunnan, Ellis hyödyntää vaikuttava joukko arvostettuja yritysjohtajia ja ammattilaisten perille Korkeakouluopetuksen verkossa, lisäämällä kokenut, reaalimaailman näkökulmasta, että kulkee käsi kädessä meidän ura opetussuunnitelma. Jokainen Ellis ohjaaja omistaa Ph.D. tai Ylempi korkeakoulututkinto niiden aihe, sillä lähes puolet kaikista opetus tiedekunnan tilalla Tohtorin tai muun päätelaitteen tutkinto. Ellis aktiivisesti etsii johtava kasvattajia, jotka voivat tuloksellisesti Korkeakouluopetuksen verkossa, minkä vuoksi suurin osa uusista Ellis ohjaajien on ennen opetuksen kokemusta. Ellis myös varmistaa, että jokainen opettaja suorittaa intensiivisen koulutusohjelman verkko-opetusta. Lisäksi uudet ohjaajat saavat valmennusta koko alkuperäisen kursseja, ja kaikki tiedekunnan kannustetaan osallistumaan säännölliseen koulutus Tallenteet uusimpaan verkko-opetuksen käytäntöjä. Tarjoamalla ammattitaitoisia, päteviä opetusta yhdessä uusimpien verkko-opetuksen alustoja, Ellis tarjoaa rikastuttava ja palkitseva ympäristö saavamme college koulutus verkossa. Korkein koulutuksen tasoa Ellis valvoo jatkuvasti sen ohjaajien varmistaa opetuksen tehokkuuden. Opiskelijapalautetta myös laadittu antamaan lisää tietoa ohjaajan käytäntöjä. Lisäksi kaikki ohjaajat tarkistetaan vuosittain kautta intensiivikurssi tarkastus suoritetaan toisen jäsenen Ellis tiedekunnan että jokainen opettaja on edelleen arvostettu ja tehokas kouluttaja koko hallintaoikeus. Ellis ohjaajien sitovat kymmenen periaatetta, että jokainen kurssi tarjoaa mukaansatempaavan antoisa kokemus jokaiselle oppilaalle:

Käynnistä kurssi ajoissa ja harjoittaa tavalla. Selvästi viestivät Opiskelijoiden odotukset ja keskustella odotukset sinua. Tavoittaa vähemmän mukana ja riskiryhmiin opiskelijoille. Pidä aina positiivinen, rohkaiseva sävy oppilaiden kanssa. Olla läsnä ja mukana kaikissa luokan keskusteluihin. Osoittaa vankka hallinnan kurssin sisältöä ja aina käyttäytyy ammattimaisesti. Säilyttää korkean tason palvelun edellyttämä Ellis College, mukaan lukien 48-tunnin käänne porrastettu tehtävien ja saatavuus kuusi päivää viikossa. Tarjota mielekästä, käytännöllisiä palautetta kaikille lajitellut tehtävät. Antaa tarvittavia ohjeita politiikkaa ja menettelyjä. Suorita lopullinen kurssi toimintaan ajoissa, täsmällisesti.

Tiedekunnan Saatavuus Milloin sitä tarvitaan Ellis College varmistaa, että kaikki sen ohjaajat ovat käytettävissä-ja lähestyttävissä-sisä-ja ulkopuolella luokan. Jokainen ohjaaja on velvollinen kirjautua vähintään kuusi päivää viikossa vastata kysymyksiin ja osallistua opiskelijavaihtoon keskusteluihin. Lisäksi monet opettajat pitävät säännöllisesti, reaaliaikainen chat istuntojen kuluessa kurssin foorumi, jossa he voivat vastata kysymyksiin ja valmentaja opiskelijoiden tulevista tehtäviä. Opiskelijat voivat myös vuorovaikutuksessa yksityisesti ohjaajan kautta tiedekunnan 1-1 ominaisuus käytettävissä kaikilla kursseilla. Tämä laaja saatavuus varmistaa, että saat kaikki henkilökohtaista huomiota ja apua, että voit joutua samalla jatkaa sinun Ellis College koulutus verkossa

Sijainnit

New York

Osoite
1855 Broadway
New York, NY 10023
US

1002 New York, New York, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: