Lue virallinen kuvaus

Haluatko laajentaa tietämystänne, päivittää taitojasi ja tavoittaa seuraavan tason urasi? Päällikön ohjelmat on suunniteltu vastaamaan markkinoiden vaatimuksiin. Teemme uutta, henkilökohtaista, käytännönläheistä lähestymistapaa. Tehtävien opettajien ja opiskelijoiden kanssa osallistut aktiivisesti sekä teoriaan että käytäntöön. Voit nauttia iltaohjelmiin sopivaksi tai suorittaa tutkinto kokonaan verkossa. Ennen kaikkea voit valmistautua astumaan uuteen luottamukseen ammatillisen johtajuuden elämään.

Oppiminen johtamaan yhteistyössä maailmassa

Tervetuloa seuraavien sukupolvien jatko-ohjelmiin, jotka auttavat sinua saavuttamaan seuraavan tason. Jos haluat etenemään urasi tai tehdä urasiirtymä, Elmhurst College tarjoaa sinulle ohjelmia. Hanki cross-platform-tekniset taidot, joita tarvitset auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteet ja mahdollisuutesi. Kehitä uusia ratkaisuja todellisiin haasteisiin projektipohjaisen oppimisen kautta. Ohjausjohtajamme ovat sinulle - auttaa sinua neuvottelemaan kaiken luokanvalinnasta urasuuntaan. Innovatiiviset ja joustavat ohjelmamme on suunniteltu optimoimaan urasuunnitelmasi ja valmistautumaan työhön monilla kasvavilla toimialoilla. Olemme sitoutumattomasti sitoutuneita koulutukseen, joka pitää sinut eteenpäin käyrältä.

Maisterin tutkinto

 • Tietotekniikka
 • Data Science
 • Maantieteelliset tietojärjestelmät (GIS)
 • MBA - osa-aikainen, kokopäiväinen
 • Toimitusketjun hallinta
 • Projektinhallinta

Elmhurst College oikea valinta

 • Saavuta luottamus onnistumaan: ohjelmajohtajamme eivät ole pelkästään alan ammattilaisia: he ovat sitoutuneet laajentamaan ulottuvuutesi, antamalla ihmeitä ja ihmisten taitoja, joita jokainen johtaja tarvitsee.
 • Joustavuus tehdä se toimimaan: koulutusohjelmamme on suunniteltu sopimaan kiireiseen aikataulusi. Ohjelmia tarjotaan monissa eri muodoissa, jotka antavat sinulle mahdollisimman hyvän mukavuuden.
 • Edullinen valinta: Elmhurst College toistuvasti Best Value -luokassa akateemista laatua ja kustannuksia.
 • Kätevä sijainti: kauniin kampuksemme on vain 15 kilometriä länteen Chicagon keskustassa ja pääsee helposti autolla tai junalla.

Ota seuraava vaihe

Kun harkitset vaihtoehtojasi, kehotamme sinua käymään Elmhurstin kampuksella. Tutustumme sisäänpääsyprosessiimme, kiertelemme kampuksemme ja tutustu itse, mitä Elmhurst College on kyse. Pyydä tietoja: pyydä tietoja kiinnostuksen kohteestasi, täytä online-lomake. Chat Live kanssa pääsyneuvos. Chat tänään verkossa. Hae nyt!

Sijoituksia

Elmhurst on USA: n uutisten mukaan keskellä Midwestin kymmenen suurinta alueellista yliopistoa

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

Elmhurst College

Projektijohtamisen maisterin avulla opit saavuttamaan eri tieteenalat ja toiminnot, puhumalla kaikkien kieliä, koordinoimaan tiimiä. Opetamme sinulle työkalut ja tekniika ... [+]

Ole se, joka saa sen valmiiksi

Koordinoi suunnittelu, ihmiset, prosessi ja tuote.

Jokainen organisaatio tarvitsee luotettavia johtajia, jotka voivat ottaa vastuuta projektin onnistumisesta. Siksi autamme Elmhurstissa kehittämään joukon ydinosaamisia, joten voit toimittaa hankkeita ajoissa, budjetissa ja määrittelyssä monilla eri aloilla ja ammateissa.

Oppiminen johtamaan yhteistyössä

Projektijohtamisen maisterin avulla opit saavuttamaan eri tieteenalat ja toiminnot, puhumalla kaikkien kieliä, koordinoimaan tiimiä. Opetamme sinulle työkalut ja tekniikat, joita tarvitset hankkeen valvomiseksi: budjetointi ja seuranta, viestintä ja tiimin rakentaminen, riskienhallinta ja päätöksenteko.... [-]

Yhdysvallat Elmhurst
Helmikuu 2020
Englanti
Part-time
2 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi

MSc

Elmhurst College

Kun ymmärrät yritystä päästä toiseen, teet itsesi välttämättömiksi - kaupungissa, joka on yksi maailman suurimmista kuljetus- ja logistiikkakeskuksista. ... [+]

Maailman liittäminen

Kun ymmärrät yritystä päästä toiseen, teet itsesi välttämättömiksi - kaupungissa, joka on yksi maailman suurimmista kuljetus- ja logistiikkakeskuksista.

Ammattimaisena navigoituna monimutkaisessa ja globaalissa liiketoimintaympäristössä tarvitset arvot, jotka lisäävät arvoa. Elmhurstin MSCM: ssä tarjoat organisaatioille paljon haluttua osaamista hyvin hoidettujen toimitusketjujen suunnittelussa, suunnittelussa ja käytössä.

Opiskelija tuntee roolit, joita jokaisella yrityksen toiminnallisella alueella on toimitusketjussa, ja monialaiset toimintastrategiat, joita tarvitaan toimitusketjujen toiminnassa. Mutta Elmhurstin hankkimien analyyttisten taitojen syvyys antaa sinulle todelliset johtamislihaksesi.... [-]

Yhdysvallat Elmhurst
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
22 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Graduate Studies at Elmhurst College

Sijainnin osoite
School for Professional Studies
Elmhurst College
190 Prospect Avenue
Elmhurst, Illinois 60126-3296

Elmhurst, Illinois, US
Sosiaalinen media