Emerson College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja Emersonista

Emerson College on kansainvälisesti tunnustettu kansakunnan johtavalle korkeakoulutukselle, joka on omistettu viestinnälle ja taiteille.

Emersonin luova oppimisympäristö tarjoaa monenlaisia ​​ohjelmia, joita tarjotaan joustavissa formaateissa, jotta voit muuttaa intohimosi ammatilliseksi harjoitukseksi.

Energoitunut sitoutumalla Bostonin ja Los Angelesin luovaan elämään, opiskelijat ovat itsenäisiä eri taustoista riippumattomia ihmisiä, jotka kehittävät oman henkilökohtaisen äänensä ja asiantuntemuksensa ammatteihin, jotka muotoilevat syvällisesti yhteiskuntaa ja kulttuuria 2000-luvulla.

Tehtävä ja näkemys

Emerson College tarjoaa koulutusohjelmia, jotka valmistelevat jatko-opiskelijoita miehiä ja naisia ​​ottamaan vastuuta ja johtajuutta viestinnässä ja taiteessa ja jatkamaan apurahaa ja työtä, joka tuo innovaatiota näihin tieteenaloihin.

Emerson on perustettu vuonna 1880 pienenä alueelliseksi oratorian kouluksi, ja se on kehittynyt monimuotoiseksi, monikulttuuriseksi ja monipuoliseksi tutkinto-oppilaitokseksi, jolla on liberaali taiteet eikä konservatorinen suunta. Tehtävämme ja painopisteemme ovat kuitenkin suurin piirtein samat kuin 1880: tutkimaan ja työntämään viestinnän, taiteen ja kulttuurin rajoja ja siten edistämään yhteiskunnan etenemistä.

Huomattavat Alumni

Monet 37000 alumniemme pysyvät aktiivisina osallistujina Emersonin elämässä. Vaikka keskittynyt Massachusettsissa, Kaliforniassa ja New Yorkissa, emersonilaisia ​​löytyy toimimasta lähes kaikissa suurissa media-, viihde- tai taideyrityksissä eri puolilla maata.

kampuksilla

Emerson College pääkampus sijaitsee Bostonin, Massachusettsin sydämessä, kaupungin teatterialueen yhdyskäytävällä ja lähellä kulttuurikeskuksia, tiedotusvälineitä ja julkisia liikennevälineitä. Collegessa on myös palveluja Los Angelesiin. Tutki ja opi lisää näistä paikoista klikkaamalla alla olevia linkkejä tai ottamalla virtuaalikierros Bostonin kampukselta nyt.

Ota VIRTUAL TOUR

  • Bostonin kampus

    Emersonin epicentri sijaitsee Boylstonin ja Tremontin kaduilla Boston Commonin kaakkoispäässä. Massachusetts State Housen kulta kupoli on nähtävissä monista näköalapaikoista kampuksella ja metro pysähtyy meidän etuovellamme.

    TUTKITTAA BOSTONIA

  • Emerson Los Angeles (ELA)

    Hollywoodin sydämessä sijaitseva ELA on palkittu laitos, johon mahtuu 217 opiskelijaa, ja siinä on luokkahuoneita, toimistoja, auditorioita, seulontatilaa, ääni- ja videoprojektoreita, suorituskykyä ja harjoittelututkimuksia ja paljon muuta.

    EXPLORE ELA

Tutkijakoulutusta

Laskussa otetaan huomioon kaikki opiskelijan tilille kirjatut kulut. Näitä ovat opetus, hallitus ja palkkiot alla olevasta kustannuskaavasta sekä mahdolliset muut kulut, kuten kuljetusmaksut ja rahoituskulut.

veloittaa


- lauta Lähiliikennesuunnitelma TBD TBD TBD palkkiot Terveysvakuutus
Korkeakoulututkinnon suorittaneiden opiskelijoiden palkkiot (kokopäiväinen)
Jatko-opiskelijan palkkio (osa-aika)
Kansainvälinen opiskelija (vain uusille opiskelijoille)
Myöhäinen rekisteröinti
Akateeminen kurssi $ 2.694
$ 312
$ 116
$ 155
$ 50
monipuolinen **
$ 312
$ 116
$ 155 **
$ 50
monipuolinen -
$ 624
$ 232

-
monipuolinen


* Päätetään myöhemmin.
** Arvioitu vain uusille opiskelijoille, jotka tulevat kevään aikana./>

Minulle opintokustannuksia koskevat tiedot napsauttamalla tätä .

Sijainnit

Boston

Emerson College

Osoite
120 Boylston Street
Boston, Massachusetts, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin