Lue virallinen kuvaus

Tietoja Emersonista

Emerson College on kansainvälisesti tunnustettu kansakunnan johtavalle korkeakoulutukselle, joka on omistettu viestinnälle ja taiteille.

Emersonin luova oppimisympäristö tarjoaa monenlaisia ​​ohjelmia, joita tarjotaan joustavissa formaateissa, jotta voit muuttaa intohimosi ammatilliseksi harjoitukseksi.

Energoitunut sitoutumalla Bostonin ja Los Angelesin luovaan elämään, opiskelijat ovat itsenäisiä eri taustoista riippumattomia ihmisiä, jotka kehittävät oman henkilökohtaisen äänensä ja asiantuntemuksensa ammatteihin, jotka muotoilevat syvällisesti yhteiskuntaa ja kulttuuria 2000-luvulla.

Tehtävä ja näkemys

Emerson College tarjoaa koulutusohjelmia, jotka valmistelevat jatko-opiskelijoita miehiä ja naisia ​​ottamaan vastuuta ja johtajuutta viestinnässä ja taiteessa ja jatkamaan apurahaa ja työtä, joka tuo innovaatiota näihin tieteenaloihin.

Emerson on perustettu vuonna 1880 pienenä alueelliseksi oratorian kouluksi, ja se on kehittynyt monimuotoiseksi, monikulttuuriseksi ja monipuoliseksi tutkinto-oppilaitokseksi, jolla on liberaali taiteet eikä konservatorinen suunta. Tehtävämme ja painopisteemme ovat kuitenkin suurin piirtein samat kuin 1880: tutkimaan ja työntämään viestinnän, taiteen ja kulttuurin rajoja ja siten edistämään yhteiskunnan etenemistä.

Huomattavat Alumni

Monet 37000 alumniemme pysyvät aktiivisina osallistujina Emersonin elämässä. Vaikka keskittynyt Massachusettsissa, Kaliforniassa ja New Yorkissa, emersonilaisia ​​löytyy toimimasta lähes kaikissa suurissa media-, viihde- tai taideyrityksissä eri puolilla maata.

kampuksilla

Emerson College pääkampus sijaitsee Bostonin, Massachusettsin sydämessä, kaupungin teatterialueen yhdyskäytävällä ja lähellä kulttuurikeskuksia, tiedotusvälineitä ja julkisia liikennevälineitä. Collegessa on myös palveluja Los Angelesiin. Tutki ja opi lisää näistä paikoista klikkaamalla alla olevia linkkejä tai ottamalla virtuaalikierros Bostonin kampukselta nyt.

Ota VIRTUAL TOUR

 • Bostonin kampus

  Emersonin epicentri sijaitsee Boylstonin ja Tremontin kaduilla Boston Commonin kaakkoispäässä. Massachusetts State Housen kulta kupoli on nähtävissä monista näköalapaikoista kampuksella ja metro pysähtyy meidän etuovellamme.

  TUTKITTAA BOSTONIA

 • Emerson Los Angeles (ELA)

  Hollywoodin sydämessä sijaitseva ELA on palkittu laitos, johon mahtuu 217 opiskelijaa, ja siinä on luokkahuoneita, toimistoja, auditorioita, seulontatilaa, ääni- ja videoprojektoreita, suorituskykyä ja harjoittelututkimuksia ja paljon muuta.

  EXPLORE ELA

Tutkijakoulutusta

Laskussa otetaan huomioon kaikki opiskelijan tilille kirjatut kulut. Näitä ovat opetus, hallitus ja palkkiot alla olevasta kustannuskaavasta sekä mahdolliset muut kulut, kuten kuljetusmaksut ja rahoituskulut.

veloittaa


 • lauta Lähiliikennesuunnitelma TBD TBD TBD palkkiot Terveysvakuutus
  Korkeakoulututkinnon suorittaneiden opiskelijoiden palkkiot (kokopäiväinen)
  Jatko-opiskelijan palkkio (osa-aika)
  Kansainvälinen opiskelija (vain uusille opiskelijoille)
  Myöhäinen rekisteröinti
  Akateeminen kurssi $ 2.694
  $ 312
  $ 116
  $ 155
  $ 50
  monipuolinen
  $ 312
  $ 116
  $ 155

  $ 50
  monipuolinen -
  $ 624
  $ 232


 • monipuolinen


  * Päätetään myöhemmin.
  ** Arvioitu vain uusille opiskelijoille, jotka tulevat kevään aikana./>

  Minulle opintokustannuksia koskevat tiedot napsauttamalla tätä .

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Emerson College

Public Relations MA -ohjelman avulla puhutaan, kirjoitat, kuuntelet ja neuvottelevat taidot houkuttelevat myös sosiaalisen median alustojen, analytiikan ja mobiilisovellu ... [+]

Ohjelman yhteenveto

Public Relations MA -ohjelman avulla puhutaan, kirjoitat, kuuntelet ja neuvottelevat taidot houkuttelevat myös sosiaalisen median alustojen, analytiikan ja mobiilisovellusten avulla, jotta voit tavoittaa tehokkaasti yleisösi.

Kysyntä nykypäivän markkinoilla

Markkinoilla, jotka ovat tulvillaan informaatiolla, jokainen organisaatio haluaa, että sen sanoma kuuluu melun yläpuolelle. Siksi ammattitaitoisen viestinnän ammattilaisille on niin suuri kysyntä, että he voivat valmistaa ja toteuttaa houkuttelevia viestintästrategioita. Valmistuneet PR-ohjelmaan ovat jatkaneet uraa monilla eri aloilla ja ammateissa. Riippumatta painopistealasta - lääkkeistä, terveydestä ja kuntoilusta, poliittisista kampanjoista, viihdykkeistä, vieraanvaraisuudesta, rahoituspalveluista, tekniikasta tai julkisista organisaatioista - PR-tutkinto on kestävä arvo minkä tahansa suhdannekierron aikana.... [-]

Yhdysvallat Boston
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1.5 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Emerson College

Opettele teatterin opetusta teatterikoulutuksen ja soveltavan teatterin Master of Arts -näyttelyssä ja teatterikoulutuksen ja soveltavan teatterin kuvataiteen maisteriksi ... [+]

Tietoja ohjelmasta

Osana MA- ja MFA-ohjelmaa kummankin kappaleen opiskelijat voivat ansaita Massachusettsissa alustavan lisenssin Pre-K: n teatterinopettajana palkkaluokkaan 12. Osana MFA-ohjelmaa opiskelijat voivat jatkaa opetusta korkeakoulussa. taso.

MA / MFA: n valmistuminen teatterikoulutuksessa ja sovellusteatterissa jatkuu:

Opettaa teatteria kaikilla tasoilla, mukaan lukien korkeakoulu / yliopistotasoTyöskentele opettajana tai opetusjohtajanaJatkaa tohtoriohjelmaa teatterissa, koulutuksessa ja muissa vastaavissa aloillaKäytä teatteria yhteisölliseen sosiaaliseen oikeudenmukaiseen työhön yhteisön aktivisteina, sosiaalityöntekijöinä, virkistysjohtajana ja muinaOpetuksen taide... [-]
Yhdysvallat Boston
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1.5 - 2.5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Emerson College

Journalismissa ei ole enää haastavaa ja jännittävää aikaa kuin nyt. Emersonissa opit demokratian kannalta ratkaisevan tärkeän ammatin perusarvoja, vaikka oppisit vastaama ... [+]

Kehittää ammattimaisia ​​multimedia-taitoja

Journalismissa ei ole enää haastavaa ja jännittävää aikaa kuin nyt. Emersonissa opit demokratian kannalta ratkaisevan tärkeän ammatin perusarvoja, vaikka oppisit vastaamaan ammattimaisten multimediatuotantojen vaatimuksiin. Ja ei ole parempaa tapaa oppia kuin tehdä. Ohjelman alusta lähtien osut kaduilla ja raportoit, tuotat tekstin, äänen ja videon tarinoita.

Nopeutettu muoto

Hyppää aloita urasi 13 kuukauden ammattitaitoisen opetussuunnitelman avulla. Neljä kymmenestä kurssista ( yhteensä 40 opintopistettä ), jotka vaaditaan tutkintoon verkossa, sinulla on enemmän joustavuutta kiireisessä aikataulussa, kun haluat suorittaa harjoittelusi kun ja missä se on sinulle sopiva.... [-]

Yhdysvallat Boston
Syyskuu 2020
Englanti
13 kuukautta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Emerson College

Edistää uran julkaisemisessa? Haluatko muotoilla tuoreiden äänien proosan editoriksi, kirjoittajiksi kirjalliseksi agentiksi tai työskennellä jännittävien online-julkaisu ... [+]

Tietoja ohjelmasta

Edistää uran julkaisemisessa? Haluatko muotoilla tuoreiden äänien proosan editoriksi, kirjoittajiksi kirjalliseksi agentiksi tai työskennellä jännittävien online-julkaisujen ja uusien mediaformaattien avulla, Emersonin arvovaltainen kandidaatin ja kirjoittamisen päällikkö auttaa sinua menestymään tässä elintärkeässä elämässä , jatkuvasti muuttuva kenttä.

Saat kattavan yleiskuvan julkaisuteollisuudesta ja joustavuutta erilaisten alojen luokkien, kuten kirjojen, aikakauslehtien ja sähköisten julkaisujen kurssien, mukaan, mukauttamalla ohjelmaa etujaan vastaaviksi. Palkitun tiedekunnan tuen ja ohjauksen avulla hallitset:

Kirjoittaminen painettuihin ja online-lehtiinKirjojen ja aikakauslehtien suunnittelu ja tuotantoTablettien, e-lukijoiden ja mobiililaitteiden julkaiseminenWeb-suunnittelu ja julkaiseminenJulkisuus ja markkinointiKehitys, linja ja kopiointiHankinta taitojaTaide... [-]
Yhdysvallat Boston
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1.5 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Emerson College

Media Design on MA-ohjelma, joka sijaitsee Emerson's Engagement Labissa. Toisin kuin perinteiset työselostukset, voit muodostaa yhteyden potentiaalisten yhteisön sidosryh ... [+]

Ohjelman tiedot

Media Design -ohjelma on sovellettu tutkijakoulutusohjelma, joka sijaitsee Emerson's Engagement Labissa . Päinvastoin kuin perinteiset työselostukset, voit yhdistää yhteisöorganisaatioiden kanssa alusta alkaen ja työskennellä näiden organisaatioiden kanssa, kun kirjoitat opinnäytetyösi. Media Design -ohjelma vastaa medialle ja teknologialle kehittymässä olevaan maisemaan sovelluksella, joka on yhdistetty yhteisöihin ja joka poikkeaa perinteisestä tavalla, joka on jatko-opinto-ohjelma. Ohjelma on suunnitteilla ja vaatii prosessin, prototyyppien ja alustojen rakentamista, kohortin tavoitteita.Miten lähestymme Media Design -ohjelmaa:

Harjoittelulaboratorioissa median suunnittelu on selkeästi kansalaistoimintaa. Olemme kiinnostuneita teknologioista, malleista ja käytännöistä, jotka tukevat positiivisia yhteiskunnallisia vaikutuksia maailmassa. Suunnittelun painopiste on suunnattu vahvempien lähestymistapojen rakentamiseen maailmanlaajuiseen osallistumiseen: tukemalla voimakkaampaa yhteisön infrastruktuuria ja käyttämällä mediaa ratkaisemaan eräitä suurimmista yhteiskunnallisista ja kansalaisten ohjelmista. Tältä osin ymmärrämme mediaa ja muotoilua seuraavasti:... [-]

Yhdysvallat Boston
Syyskuu 2020
Englanti
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Emerson College

Strateginen markkinointiviestintäohjelma valmistelee tutkinnon suorittaneille monipuolista uraa markkinoinnissa ja viestinnässä sekä viraston että asiakkaan puolella, mik ... [+]

Ohjelman tiedot

Strateginen markkinointiviestintäohjelma valmistelee tutkinnon suorittaneille monipuolista uraa markkinoinnissa ja viestinnässä sekä viraston että asiakkaan puolella, mikä antaa sinulle ainutlaatuisen kyvyn soveltaa markkinointitaitojasi lähes kaikilla toimialoilla maailmanlaajuisesti.

Strategisen markkinoinnin viestintäohjelman opiskelijana sinulla on mahdollisuus:

Suorita tutkimusta ja analysoida tietoja markkinointihaasteiden ja -mahdollisuuksien tunnistamiseksiKehittää markkinointi- ja viestintäsuunnitelmia, jotka yhdistävät mitattavissa olevaan liiketoimintatavoitteeseen ja integroivat digitaalisen mainonnan, sosiaalisen median, PR: n, myynninedistämisen, brändäyksen, suoramarkkinoinnin ja muiden seikkojen elementitMuokata ohjelmaa valinnaisesti, mikä perustuu sinun etusi ja kokemuksiisiTee yhteistyötä ja luo vakuuttavia esityksiä, jotka osoittavat, miten suunnitelmasi vaikuttavat positiivisesti organisaation asemaan markkinoillaOhjelman asetukset... [-]
Yhdysvallat Boston
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Emerson College

Ainutlaatuinen ohjelma tarjoaa kaikille tasoisille opiskelijoille mahdollisuuden kehittyä sitoutuneina ja monipuolisina luovia ammattilaisia ​​ja mediataiteilijoita. Opis ... [+]

Ohjelman yhteenveto

MFA Filmissa

Ainutlaatuinen ohjelma tarjoaa kaikille tasoisille opiskelijoille mahdollisuuden kehittyä sitoutuneina ja monipuolisina luovia ammattilaisia ​​ja mediataiteilijoita. Opiskelijat työskentelevät kuvan ja äänen kanssa viihdyttämällä, informoimalla, suostutella ja haastamalla sekä perinteisiä että esiin tulevia mediamuotoja. He kehittävät ymmärrystä elokuva-, video-, ääni- ja vuorovaikutteisten mediatuotantoalojen taidoista ja tuovat tämän ymmärryksen perinteisiin ja yhtenäisiin mediatöihin.

Elokuva- ja mediataiteen MFA on terminaalinen tutkinto opiskelijoille, jotka haluavat harjoittaa uraa mediantuottajien ammattilaisina ja taiteilijoina tai jotka haluavat opettaa yliopisto- tai yliopistotasolla. Opiskelija osaa tutustua monenlaisiin mediatuotannon genreihin - tietokoneanimaatioon, dokumenttielämään, kokeelliseen mediaan, fiktiiviseen kerrontaan, asentamiseen, interaktiiviseen taiteeseen ja äänisuunnitteluun - koulutusohjelmassa, joka tarjoaa perustutkimustietoja median tekniikoiden, teorian, kriittisten ja historiallinen konteksti sekä medialiiketoiminta ja tarjoavat joukon kehittyneitä kursseja ja mentorointia heidän erityisalueellaan.... [-]

Yhdysvallat Boston
Syyskuu 2020
Englanti
2 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Emerson College

Emerson College Creative Writing -ohjelman MFA-taidolla luodaan runoilijoiden, fiktiota ja luovaa tietokirjallisuutta, toimittajia, julkaisijoita ja opettajia. Olemme Bos ... [+]

Miksi Emerson College ?

Emerson College Creative Writing -ohjelman MFA-taidolla luodaan runoilijoiden, fiktiota ja luovaa tietokirjallisuutta, toimittajia, julkaisijoita ja opettajia. Olemme Bostonin keskustan sydämessä, historiallisesti älyllisen tutkimuksen keskus, luovia pyrkimyksiä ja innovaatioita koulutuksessa. Emerson College opiskelijat osallistuvat keskenään paitsi luokkahuoneessa myös myös Bostonin kulttuurimaisemassa.

Lue lisää ohjelman vaatimuksista ja opetussuunnitelmasta »

MFA lyhyesti

Emersonin kirjallisen kirjallisuuden, kirjallisuuden ja julkaisun yhtenä pidemmälle menevän luovan kirjoittamisen MFA-ohjelmista on herättänyt tiedekuntaa, joka on monipuolinen heidän kykyjensä ja taitavasti omilla aloillaan. Tietokulttuurin tiedekunnan jäsenet harjoittelevat ja opettavat kirjallisuuden esseitä, muistelmia, elämäkertoja, pitkänmuotoisen kerronnan journalismin ja mielipiteen ja taiteen kommentteja, jolloin Emerson on yksi monista ja haastavimmista tietokirjallisista ohjelmista valtakunnallisesti. Kaunokirjallisuus on erilainen kaikissa muodoissa - romaani, novelli, lyhyt tarina ja lyhyt-lyhyt tarina. Meidän runouden tiedekunta sisältää formalisteja ja vapaita runoja runoilijoita, kursseja runon, käännöksen ja runoilun järjestyksessä. MFA: n erottamiskyky on opiskelijoille mahdollisuus saada käännös / globaali sitoutuminen keskittymään tutkintoonsa. MFA-opiskelijat voivat luottaa tiedekunnan jäsenten mentorointiin ohjelman aikana ja sen jälkeen.... [-]

Yhdysvallat Boston
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
3 - 6 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Emerson College
Osoite
120 Boylston Street
Boston, Massachusetts, Yhdysvallat
Verkkosivusto