Fort Hays State University Graduate School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

FHSU on johtava kaukonäköistä, yrittäjyyden yliopisto Keskilännessä. Meillä ilmoittautuminen yli 13000 opiskelijaa ja tarjoavat satoja todistuksen ja koulutusohjelmien osakkuusyrityksen, kandidaatin ja maisterin tasolla läpi 28 osastolla. Me houkutella tavoitteellinen opiskelijoille, jotka haluavat premier oppimismahdollisuuksia ja sen ulkopuolella luokkahuoneessa yhdessä satunnaisia ​​one-to-one huomiota ja tukea.


Meidän professorit ovat erinomaisia ​​opettajia, jotka motivoivat opiskelijoita kehittämään ainutlaatuisia kykyjä. Tämän seurauksena meidän opiskelijaa syvä arvostus tietämyksen sekä ammattitaitoa ja luottamusta, jotka antavat heille kilpailuetua urallaan, nyt ja eliniän.


Sijaitsee välissä Denver ja Kansas City, FHSU on viihtyisä yhteisö sydämessä historiallisen Hays, yhteisö, joka juhlii raja juuret ja sen moderni herkkyyttä - kahviloita, yksi-of-a-kind ravintoloita, kauppoja ja elinvoimainen taiteen kohtaus.


Fort Haysin osavaltion yliopisto on pitkään ollut politiikan tehdä tieto on helposti saatavilla ja jolla varmistetaan liittovaltion HEA ja HEOA lainsäädäntöä.

Opintoasiat

Olitpa lukiolainen Länsi Kansas haluavat aloittaa college uran, jäsen armeijan pyrkii täydentämään oman tutkinto tai ammatillinen tavoitteluun täydennyskoulutus, Fort Hays State University tarjoaa satoja tutkinto, todistus ja tietysti vaihtoehtoja ja jatko tasolla.

Fort Haysin osavaltion yliopisto pyrkii tarjoamaan kaikille yksilöille innovatiivisia, saatavilla olevien ja kohtuuhintaisten koulutusmahdollisuuksia. Tärkein tehtävämme on antaa opiskelijoille perusteellinen koulutus, käytännön käytännön kokemusta ja kansainvälinen näkökulma välttämätöntä olla onnistunut, jotka harjoittavat jäsenet 21. vuosisadan työvoimasta.

  • Opiskelumahdollisuuksia poikkeuksellisen syvyys
  • Erinomainen tiedekunta jotka toimittavat poikkeuksellista huomiota ja tukea
  • Odotus sosiaalisten, kansalaistoiminnan, ja ammatillinen sitoutuminen
  • Kehittämällä kumppanuuksia, jotka kokoavat yhteen kulttuureja, näkökulmia, ja ajattelu
  • Innovaatio, joka ajaa ratkaisuja

Tulevaisuuden International Students

On kolme tapaa voit hakea osallistumaan Fort Haysin osavaltion yliopisto kansainvälisenä opiskelija: kuin jatko-opiskelija, sillä ylioppilas, niin Englanti kuin toisena kielenä Opiskelija.

Voit saada 22 jatko-ohjelmia saatavilla kansainvälisten opiskelijoiden, kuten yritysten, tiedettä, ja se koulutusohjelmat. Maassa on yli 60 akkreditoitu ohjelmia valita suuriin niin perustutkintoa opiskelija. Englanti koulutus on saatavana alusta kautta kehittyneitä Englanti kielitaito.

Kampus


Fort Haysin osavaltion yliopisto on turvallinen, kaunis ja ystävällinen kampuksella noin 4300 opiskelijaa luokat kampuksella, joista noin 270 24 eri maasta. Tiedekunnan ja henkilökunta ovat tunnettuja poikkeuksellisen henkilökohtaista huomiota ja tukea annetaan opiskelijoille, ja apua kansainvälisten opiskelijoiden on myös paikallaan, kuten Englanti toisena kielenä-ohjelma, ja henkilökunta sitoutunut tarjoamaan apua ulkomaisten opiskelijoiden kansainväliset opiskelijapalvelut toimisto.

FHSU sijaitsee Hays, Kansas, välissä Denver ja Kansas City neljä kertaa päivässä ilman palvelua ja Denver. Opiskelijat nauttia pienen kaupungin elämää laaja kulttuurinen konteksti yliopisto pääsy suurkaupunkialueille Yhdysvalloissa.Sijainnit

Wichita

Fort Hays State University

Osoite
Fort Hays State University
600 Park Street

67601-4099 Wichita, Kansas, Yhdysvallat
Puhelin
+1 785-628-3478

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin