Fairmont State University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Fairmont State University, Jossa 120 eekkerin pääkampuksesta Fairmont, on osa valtion kasvava korkean teknologian käytävällä. Jolla on pitkä historia akateemista huippuosaamista, SM-U on paikka, jossa opetuksen ja oppimisen kohde ja opiskelijat ovat meille etusijalla. Vuonna 1865 valtion ensimmäinen yksityinen normaali koulu Länsi-Virginia, SM-U juhlii Sesquicentennial vuonna 2015.

Kuluneen vuosikymmenen aikana, tärkein kampuksella on laajennettu uusilla rakenteilla kuten Engineering Building, opiskelija keskus, Residence Hall, parkkihalli, parannettu kirjasto laitos ja merkittävä ADA saavutettavuus parannuksia.

Falcon Faktoja

Major Vaihtoehdot

80 kandidaatin tutkinto-ohjelmia ja viisi jatkotutkinto-ohjelmia, kuka tahansa opiskelija voi löytää istuvuus.

Falcon Cast

Meidän valettu (nimi ryhmä Falcons) kohoaa noin 4200 opiskelijaa.

Koti joukossa Hills

Merimies-Unionin tärkein kampuksella sijaitsee Fairmont, West Virginia, ystävällinen kaupunki 19000. Kampuksella on koti Frank ja Jane Gabor West Virginia Folklife keskus. SM-U on sivuliike kampuksella Clarksburg, joka on nimeltään Gaston Caperton Centerin. Robert C. Byrd National Aerospace Education Center, joka sijaitsee lähellä Bridgeport, tarjoaa useita ohjelmia ilmailun.

Tiedekunnan Vuorovaikutus

Kun opiskelija tiedekunnan suhde 17: 1 ja keskimääräinen ryhmäkoko on 22, SM-U laittaa jokainen opiskelija ensin.

Tule mukaan

Kreikasta elämää, Intramural Sports, jotta Anime Club, on yli 80 opiskelijajärjestöt FSU.

Fighting Falcons

Jäsenenä Mountain East konferenssin, SM-U on NCAA Division II koulussa featuring 16 Varsity urheilu. Tule cheer Falcons meidän maskotti Freddie.

TEHTÄVÄNANTO: Mission Fairmont State University on tarjota mahdollisuuksia yksilöiden saavuttamaan ammatillisia ja henkilökohtaisia ​​tavoitteita ja löytää roolit vastuullista kansalaisuutta, jotka edistävät yhteistä hyvää.

Visio: Fairmont State University pyrkii kansallisesti tunnustettu mallina saatavilla oppijakeskeiseen toimielimet, jotka edistävät opiskelijoiden menestys tarjoamalla kattavan koulutuksen ja erinomainen opetus, joustavat oppimisympäristöt, ja parempia palveluja. Valmistuneet ovat tiedot, taidot ja tottumukset mielessä tarpeen henkisen kasvun, koko ja osallistuvan kansalaisuuden, työllistettävyyden ja yrittäjyyden muuttuvassa ympäristössä.

Tarina

Fairmont State UniversityN juuret ovat takaisin muodostumista julkisen koulutuksen tilasta West Virginia. Ensimmäinen yksityinen normaali koulu Länsi-Virginia perustettiin Fairmont vuonna 1865 John N. Boyd, koulun ensimmäinen rehtori, kouluttaa opettajia.

Viimeisten 147 vuotta, yliopisto on kokenut monia muutoksia nimi - alkaen West Virginia Normal School Fairmont, Fairmont State Normal School vuonna 1870, Fairmont State opettajakunta vuonna 1931, Fairmont State College vuonna 1944, jotta Fairmont State University vuonna 2004. Nämä muutokset osoittavat laajenee jatkuvasti ohjelmia ja tarkoituksen.

Vuonna 1923, Fairmont State Normal School ensin tarjottu neljän vuoden kandidaatin tutkinto-ohjelma koulutukseen, jolloin koulu college. Tänään SM-U tarjoaa yli 80 ylioppilastutkinnon astetta liike, koulutus, suunnittelu ja teknologia, kuvataiteen, taiteet, ja hoitotyön ja omaishoidon hallinto. Jatko-ohjelmat on kehitetty koulutuksen, liiketoiminnan ja rikosoikeuden.

Yliopiston muutokset paikalla Fairmont myös heijastaa sen jatkuvasta kasvusta. 27. helmikuuta 1867 normaali koulusta tuli valtion laitos. Rakentaminen alkoi tiilirakennus luoteiskulmassa Adams ja Quincy kadut myöhemmin samana vuonna. Vuonna 1893 koulu muutti uuteen rakennukseen Second Street ja Fairmont Avenue. Alkuvuodesta 1917, Fairmont State Normal School muutti rakennuksen nyt nimeltään Hardway Hall, joka istuu kukkulalla Locust Avenue.

Tuosta yhden columned rakennus mäellä, joka oli aikoinaan osa maitotila, yliopiston 120 eekkerin kampuksella on laajentunut kattamaan yli 23 rakennuksia. Kuluneen vuosikymmenen aikana, uudisrakentaminen, mukaan lukien uusi opiskelija keskus, parkkihalli, Residence Hall, ja akateeminen rakennus sekä parannettava huomattavasti infrastruktuuria, ovat suuresti vaikuttaneet saatavuutta ja kauneus kampuksella. SM-U on kaksi satelliitti paikkakunnalla Harrison County, Gaston Caperton Center Clarksburg ja Robert C. Byrd National Aerospace Education Center Bridgeport. SM-U on edelleen etsiä keinoja tavoittaa rajojen West Virginia ja kansakunta rakentaa suhteita.

Sen ensimmäinen virallisesti kirjattu ilmoittautuminen 30 opiskelijaa vuonna 1868, SM-U on kasvanut kolmanneksi suurin valtion yliopistoissa ilmoittautuminen noin 4600 opiskelijaa. Ensimmäinen opiskelija, Hyre D. Clark of Buckhannon, valmistui normaalista koulun vuonna 1872. Tänään SM-U on alumniverkostossa yli 29000 ylpeä Falcons

Tee virtuaalikierros täällä

Sijainnit

Fairmont

Fairmont State University

Osoite
1201 Locust Avenue

26554-2470 Fairmont, Länsi-Virginia, Yhdysvallat
Puhelin
+1 800-641-5678

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin