Ferris State University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Ferris State University valmistaa opiskelijoita onnistuneeseen uraan, vastuulliseen kansalaisuuteen ja elinikäiseen oppimiseen. Monien kumppanuuksiensa ja urasuuntautuneen, laajapohjaisen koulutuksensa kautta Ferris palvelee nopeasti muuttuvaa globaalia talouttamme ja yhteiskuntamme.

Ferris State University perusarvot

Yhteistyö: Ferris myötävaikuttaa yhteiskunnan kehitykseen luomalla kumppanuuksia opiskelijoiden, alumnien, elinkeinoelämän, hallintoelinten, akkreditointivirastojen ja yliopistojen palvelemien yhteisöjen kanssa.

Monimuotoisuus: Tarjoamalla kampusta, joka on tukeva, turvallinen ja vieraanvarainen, Ferris kattaa monenlaiset ideat, uskomukset ja kulttuurit.

Eettinen yhteisö: Ferris tunnustaa jokaisen yliopistoyhteisön jäsenen luontaisen arvon ja kohtelee kaikkia kunnioittavasti. Tehtäväämme ohjaa oikeudenmukaisuus, rehellisyys ja rehellisyys.

Erinomaisuus: Sitoutunut innovaatioihin ja luovuuteen, Ferris pyrkii tuottamaan korkealaatuisimmat tulokset kaikissa pyrkimyksissään.

Oppiminen: Ferris State University arvostaa Ferris State University koulutusta, tasapainottaa teoriaa ja käytäntöä, kehittää kriittistä ajattelua, korostaa aktiivista oppimista ja lisää vastuuta ja halua elinikäiseen tiedonhakuun.

Mahdollisuus: Ferris, joka keskittyy urakehityksen ja -tietojen kehittämiseen, tarjoaa mahdollisuuksia kansalaistoimintaan, johtamisen kehittämiseen, etenemiseen ja menestymiseen.

Sijainnit

Isot kosket

Osoite
South State Street,1201
49307 Isot kosket, Michigan, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin