Florida International University College of Communication, Architecture + The Arts

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Viestinnän, arkkitehtuurin ja taiteiden korkeakoulu (CARTA) tarjoaa opiskelijoille selkeän kokemuksen tiiviistä yhteistyöstä palkittu tiedekunta, kansallisesti arvostetuissa akkreditoiduissa ohjelmissa Miamin, Pohjois-Miamin ja Miami Beachin sydämessä - kolme maan vilkkaimmat, monipuolisimmat ja luovimmat kaupungit!

Keskitymme sitoutuneeseen tehtäväämme ajaa tieto-, innovaatio- ja kulttuuritaloutta Etelä-Floridassa ja sen ulkopuolella, olemme sitoutuneet monialaiseen opetussuunnitelmaan, joka valmistaa tutkinnon suorittaneita mielekkääseen uraan ja johtajuuteen valitsemissaan ammateissa.

SCJ Deanin neuvottelukunnan (DAB) tehtävänä on pitää koulumme ajan tasalla palvelemiemme ammattien ja teollisuuden nykyisistä tarpeista ja tulevista suuntauksista. DAB: n jäsenet ovat myös elintärkeitä koulumme pyrkimyksille hankkia resursseja, jotka ovat välttämättömiä kehitystavoitteidemme saavuttamiseksi, ottamalla yhteyttä mahdollisiin henkilöihin, säätiöön ja yritysten lahjoittajiin. DAB: n jäsenet toimivat koulun lähettiläinä Etelä-Floridassa, alueellisesti ja kansainvälisesti. Jäsenet nauttivat myös tyydytyksestä olla yhteydessä yhteen maan parhaista journalismi- ja joukkoviestintäkouluista.

Sijainnit

miami

Osoite
Southwest 8th Street,11200
33199 miami, Florida, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin