Florida State University Panama City

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Florida State University Panama City tarjoaa elämää muuttavia koulutus- ja sosiaalimahdollisuuksia, jotka valmistavat opiskelijoita, tiedekunnan ja yhteisön jäseniä saavuttamaan tavoitteensa, kehittämään rikkaampaa monimuotoisuuskulttuuria ja edistämään elinikäisen oppimisen henkeä. Yhteistyössä alueen sotilaallisten laitosten, teollisuuden johtajien ja muiden Florida State University -yksiköiden ja korkeakoulujen kanssa räätälöimme koulutuskokemuksen, jotta korkeakoulutus olisi helpompaa Luoteis-Floridan asukkaille.

Floridan osavaltion yliopisto on yksi maan eliitin tutkimusyliopistoista, ja FSU Panama City vahvistaa yliopiston pyrkimyksiä säilyttää, laajentaa ja levittää tieteiden, tekniikan, taiteiden, humanististen tieteiden ja ammattien tietämystä.

Bayside-kampuksellamme asuu innovatiivisten ajattelijoiden yhteisö, joka luo ohjelmia, jotka tukevat ja ennakoivat Pohjois-Floridan liike-elämän ja teollisuuden kehittyneitä tarpeita ja valmistavat työvoimavalmiita opiskelijoita vastaamaan alueen taloudelliseen kysyntään.

Sijainnit

Tallahassee

Osoite
W College Ave,600
32306 Tallahassee, Florida, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin