Fontbonne University College of Education and Allied Health Professions

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Katso tulevaisuuttasi tarkemmin

Fontbonne Universityn korkeakoulu ja siihen liittyvät terveydenhuollon ammattilaiset, jotka tunnetaan paikallisesti, alueellisesti ja valtakunnallisesti laadukkaista ohjelmista, tarjoavat koulutusohjelmia ja jatkokoulutusta pitääkseen sinut ajan tasalla uusimmista tutkimuksista, tiedoista ja koulutuksesta. Perus- ja jatko-ohjelmiin kuuluvat viestintähäiriöt ja kuurojen koulutus, koulutus ja erityisopetus sekä perhe- ja kuluttajatieteet.

Jos aiot tulla opettajaksi, erityisopettajaksi, terapeutiksi tai kliinikoksi, huomaat, että College of Education and Allied Health Profesions tarjoaa kattavan, tieteidenvälisen lähestymistavan koulutukseen kiinnostavassa, haastavassa ja tukevassa oppimisympäristössä. Tiedekunnat ja opiskelijat työskentelevät yhdessä - kriittinen taito tehokkaaseen harjoitteluun - ja opiskelijoilla on pääsy kriittisiin kliinisiin ja kasvatuksellisiin käytäntöihin.

osastot

Vuonna 1963 perustetulla kuurojen koulutusosastollamme on pitkät perinteet tarjota huipputeknologiaa ja oppimisresursseja yhdistämällä tiede opetustaiteeseen varmistaaksesi, että olet hyvin valmistautunut ennen luokkahuoneeseen astumista.

Korkeakoulun kautta tarjotut tutkinto- ja sivuaineohjelmat korostavat tieteen, tutkimuksen ja tekniikan yhdistelmää, jota täydennetään käytännön työllä, jotta saadaan kattava koulutus, joka on räätälöity tarpeisiisi. Opettajien ja terapeuttien koulutuskeskus ja Eardly-perheklinikka puheelle, kielelle ja kuulolle laajentavat kykyämme tavoittaa yhteisöä ja palvella sitä samalla tarjoamalla käytännön kokemusta opiskelijoille.

Sijainnit

St. Louis

Osoite
Wydown Boulevard,6800
63105 St. Louis, Missouri, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin