The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

CCAS

Keitä olemme

GW: n Columbian taiteen ja tieteen korkeakoulussa tutkimus menestyy, kriittinen ajattelu on endeemistä, yhteistyö on jatkuvaa ja reaalimaailman koulutus kulkee käsi kädessä oppimisen kanssa. Koska yliopisto on kadehdittavan sijaintinsa kansakunnan pääkaupungin sydämessä, aktiivinen sitoutuminen alkaa luokkahuoneessa ja jatkuu hallituksen hallissa, museoiden gallerioissa, NIH: n, NASA: n ja DOE: n laboratorioissa, kansainvälisten diplomaattien suurlähetystöissä ja Smithsonianin ja muiden kunnioitettavien instituutioiden takahuoneet.

Yliopisto on yliopiston älyllinen ja luova selkäranka, paikka, jossa taiteet, humanistiset, yhteiskuntatieteet ja luonnontieteet ovat yhdessä muodostaen ideoiden ja mahdollisuuksien yhteyden. Johtajana maan vapaiden taiteiden instituutioissa innovatiivisen opetussuunnitelman ansiosta, joka korostaa näkökulmia, analyysejä ja viestintää. Perustutkinto-opiskelijoilla on tarvittavat valmiudet olla tehokkaita ja vastuuntuntoisia 2000-luvun kansalaisia. Ammatillisella ja tohtoritasolla jatko-opiskelijat tekevät yhteistyötä tiedekunnan kanssa, joka sisältää Fulbrightin vastaanottajia, palkittuja koreografeja, julkaistuja tutkijoita ja kriitikoiden ylistämiä kirjoittajia edistämään tutkimuksen kirjoa aiheista aina kasvihuonekaasupäästöjen valvonnasta autismin syventämiseen. syyt, esiintyvyys ja hoito.

Pyrkimyksemme menestyminen yliopiston 42 akateemisessa osastossa ja 27 tutkimuskeskuksessa heijastuu parhaiten alumneidemme saavutuksiin, mukaan lukien Yhdysvaltain senaattori ja entinen Virginian kuvernööri John Warner, kansainvälinen elokuvanäyttelijä Kerry Washington sekä Tufts Medical Centerin toimitusjohtaja ja presidentti Ellen. Zane. Ihmisemme, laajuutemme ja sijaintimme tekevät Columbian Collegesta oppimis- ja löytöpaikan Washingtonissa, DC: ssä ja muualla maailmassa. CCAS

Tervetuloa Columbian College jatko-opintoihin

Kilpailukykyinen. Kytketty. Kattava.

  • 3 300 jatko-opiskelijaa
  • 55 maisterin tutkintoa
  • 26 tohtorin tutkintoa
  • 18 tutkintotodistusta

Jatko-ohjelmat GW: n Columbian taiteiden ja luonnontieteiden korkeakoulussa ovat magneetti huippututkijoille ja katalysaattorina oppimiseen ja löytämiseen monenlaisilla taiteiden, humanististen tieteiden sekä yhteiskunnan ja kovan tieteen aloilla. Tutkintomme ja todistuksemme yhdistävät korkeimman tason koulutuksen, maailmankuuluvista ohjelmistamme aiheissa, kuten historia, valtiotiede ja yleinen politiikka, uraauurtavaan työhömme taideterapiassa, oikeuslääketieteissä sekä LGBT-terveyspolitiikassa ja -käytännössä. Jatkotutkinto yhdeltä GW: n 82-taiteesta

Paitsi, että olemme askeleen päässä Washington DC: n vaikutusvaltaisimmista instituutioista, myös tiedekuntien ja alumniverkostoomme kuuluu poikkeuksellisen monipuolisesti kansainvälisesti tunnustettuja johtajia. Columbian yliopistossa sinulle annetaan välineet menestyä sekä älyllisesti että ammatillisesti.

Mitä tiedät George Washingtonista? julkaisijalta GW Arts

Sijainnit

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin