George Mason University Volgenau School of Engineering

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Volgenaun teknillinen korkeakoulu perustettiin vuonna 1985 George Mason -yliopiston tietotekniikan korkeakouluna. Nykyään tämä suuri, monialainen koulu ylläpitää kaksoispainotusta sekä tietotekniikassa että tekniikassa. Opetuksen, tutkimuksen ja käytännön avulla Mason Engineering pyrkii valmistumaan jatko-opiskelijoille, jotka tekevät aloitteen, tehostavat ja lähtevät planeetalta paremmin kuin löysivät sen.

Volgenaun teknillisen korkeakoulun tehtävänä on tarjota transformatiivinen oppimiskokemus, joka tuottaa visionäärisiä yhteiskunnanhoitajia, jotka ovat valmiita löytämään ratkaisuja monimutkaisiin globaaleihin haasteisiin ja tekemään maailmasta turvallisemman, puhtaamman ja vauraamman.

Tiedekuntamme on sitoutuneita opettajia, jotka johtavat vaikuttavaa tutkimusta kestävän kehityksen, big datan, kyberturvallisuuden, robotiikan ja tekoälyn sekä terveydenhuollon aloilla. Nämä nykyiset ja uudet osaamisalueet kattavat osastojen ja tieteenalojen rajat ja tarttuvat tiedekuntamme ja opiskelijan tieteellisen toiminnan syvyyteen ja laajuuteen.

Sijainnit

Manassas

Osoite
Innovation Drive,9485
20110 Manassas, Virginia, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin