Georgetown University School of Continuing Studies

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Noin

Georgetownin yliopiston jatko-opintokokonaisuus (SCS) tarjoaa jatko-opintoja ammatti- ja vapaakoulutuksessa, yli 30 ammattitutkintosovellusta, yksilöllistä ja yrityskoulutusta, koulutusta, kesäkoulua ja erikoisohjelmia sekä yliopiston ainoan osa-aikainen kandidaatin.

Pakkaamalla maistuneet tutkijat ja harjoittajat innovatiivisella opetusohjelmalla SCS valmistaa sinulle tarvittavat taidot menestymään nykyisessä kehittymässä olevassa liiketoimintaympäristössä.

Kuten SCS: n opiskelija, osallistut yhteistyöhön ja monipuoliseen akateemiseen yhteisöön, joka koostuu:

  • Lähes 300 sotilasopiskelijaa
  • 45 prosenttia naisia ​​ja miehiä väriä
  • Opiskelijoita yli 45 toimialalta
  • Yli 300 kansainvälistä opiskelijaa edustavat 75 kansallisuutta
  • 20-88-vuotiaat opiskelijat

SCS-operaatio

Tehtävä: Toimitetaan maailmanluokan arvokeskeinen opetus erilaisille yhteisöille ja yksilöille koko akateemisen ja ammatillisen uran ajan; parantaa työllistyvyyttä ja kehittää työvoimaa; ja edistää kansalaislähtöisen, hyvin tietoisen ja maailmanlaajuisesti tietoisen yhteiskunnan rakentamista.

Visio: muuttamaan monipuolisten elinikäisten oppijoiden elämää ja uran tarjoamalla pääsyn osallistuvaan ja yksilölliseen liberaaliin ja ammatilliseen koulutukseen kaikille.

Kampustamme

Tutustu DC: hen

Jatko-opintojen koulu sijaitsee maan pääkaupungin sydämessä. Luokkahuoneessa opit alan johtajista, huolehtivat tunnetuista tutkijoista ja toimivat yhteistyössä vertaisryhmien kanssa eri puolilta maata ja ympäri maailmaa. Nurkan takana on museoita, monumentteja, ravintoloita ja kulttuurikohteita.

Opi ilman rajoja

Meidän huippumoderni DC-kampuksemme sisältää yli 95 000 neliömetriä luokkahuonetta, toimisto- ja kokoontumistilaa integroidulla tekniikalla. Palveluihin kuuluu 30 luokkahuoneistoa, 14 ryhmätyötä, 125 hengen auditorio, digitaalisen median laboratoriot ja lähetystoimisto, uskonnollinen kappeli, kirjasto, kahvila ja useat oleskelutilat.

Yhdistä toimialaan

SCS: n strategisen vision perimmäinen osa on valjastaa vahvat kumppanuussuhteet ja suhteet paikallisten yhteisöjen asiantuntijoiden ja organisaatioiden kanssa. Keskustakaupunkimme asuu satoja yrityksiä ja organisaatioita, jotka edustavat laajaa teollisuutta ja aloja, mukaan lukien PR-yritykset; journalismi, viestintä ja mediajärjestöt; urheilualan yritykset; henkilöstöresursseja; valtion virastot; voittoa tavoittelemattomat järjestöt; ja paljon muuta.

Sijainnit

USA Online

Osoite
USA Online, Yhdysvallat

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: