Georgia Central University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

NÄKEMYS

GCU: n visio on ylistää Jumalaa varustamalla oppilaat, jotka julistavat Jumalan sanaa, rakentamaan Kristuksen ruumista koulutuksen avulla ja edistämään Jumalan valtakuntaa ulottumalla maapallolle. GCU pyrkii ylläpitämään asianmukaista tasapainoa tutkijoiden koulutuksen ja ammattitaidon välillä.

TEHTÄVÄMME

GCU: n tehtävänä on kouluttaa päteviä opiskelijoita tulemaan globaaleiksi johtajiksi raamatullisten periaatteiden mukaisesti ja antamaan heille päteviä tietoja, taitoja ja kristillistä maailmankatsomusta palvellakseen kirkkoa, yhteisöjä, yhteiskuntia, kansaa ja maailmaa erinomaisen kristillisen korkeakoulutuksen avulla. GCU palvelee sitoutumistaan vastaamaan monikulttuurisen opiskelijaryhmän koulutustarpeisiin, jotka tulevat erilaisista sosioekonomisista taustoista.

RAAMATTU PERUSTUSLAUSUMA

Georgia Central University (GCU) on Kristukseen keskittynyt korkeakoulu, joka on horjumaton uskossaan, että seuraavat opilliset lausunnot perustuvat jokaisen GCU: n tutkijan, tiedekunnan, opiskelijan ja henkilökunnan jäsenen kasvatukselliseen ja hengelliseen kasvuun:

Sijainnit

Atlanta

Osoite
Peachtree Industrial Boulevard,6789
30360 Atlanta, Georgia, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin