Georgia State University - J. Mack Robinson College of Business

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Ongelmien ratkaiseminen

Robinsonin kauppakorkeakoulu on opiskelijoiden, opettajien ja ammattilaisten yhteisö, joka on erikoistunut löytämään älykkäämpiä liiketoimintaa koskevia päätöksiä.

Runsas historia kaupungissa, Robinson College sijaitsee Atlantan keskustassa, on johtaja paikallisten ja maailmanlaajuisten liikekumppaneiden kanssa ja tukee yli 60 000 ihmisen alumniverkostoa, joka tavoittelee laajaa - pienyrityksistä globaaleihin yrityksiin . Meillä on vahvat yhteydet ympäri maailmaa - ja varmistamme, että myös opiskelijat tekevät.

Ohjelmamme on rakennettu nostamaan oppilaita luokkahuoneen ulkopuolelle ja tarjoamaan kokemuksia, jotka kaventavat kuilua liike-elämän koulutuksen ja liike-elämän välillä. Kansainvälisesti tunnustetut tiedekuntamme eivät ole pelkästään alansa asiantuntijoita, vaan myös tuottavia tekijöitä, arvostettuja tutkijoita ja palkittuja johtajia.

Robinson Opiskelijat erottuvat

Opiskelijat palvelevat paikallisten yritysten konsulttina ja tarjoavat liiketoimintasuunnitelmia, markkinatutkimuksia ja tuotearviointeja. He työskentelevät vierekkäin liikekumppaneiden kanssa todellisten suurten tietojen ongelmien ratkaisemiseksi ja ääniratkaisujen tarjoamiseksi. Opiskelijamme matkustavat maailmassa oppimaan maailmanlaajuisesti toimivista yrityksistä. He kilpailevat parhaista sijoituksista kilpailujen, hackathonien ja yrittäjyyshaasteiden osalta. Valmistuneet ovat laskeutumassa huippuasemiin, ansaitsevat korotuksia ja tekevät nimensä itselleen ja Robinson Collegeille.

Ota lähemmäs liiketoimintaa

  • Financial Leadership Symposia kantavassa puolivuosittain taloudellinen johtaminen Symposium koostuu paneeleista C-suite johtajat, yrittäjät ja rahoituksen ammattilaisille, jotka altistaa opiskelijat parhaita toimintamalleja, uusia suuntauksia ja tulevaisuuden liiketoiminnan .Moderated meidän Executive Residence, C -suite-johtaja kahdessa Fortune 500 -yrityksessä ja yksityisen pääoman käänteessä Symposiumin aiemmat aiheet ovat M
  • Mentor Program .Students voi saada Executive mentori, joka ura neuvoja ja liike connections.Mentors sisältävät C-suite avainhenkilöt yritykset, kuten Georgia Pacific, Turner Broadcasting, BlueLynx, kirkot kana, Printpack ja Oglethorpe Virta.
  • Rahoitusjohtajuusverkosto. Rahoitusministeriön rahoituksen johtajaverkosto (FLN) tarjoaa opiskelijoille pääsyn Atlantan johtaviin yrityksiin, kuten Equifaxiin, Mohawk Industriesiin , Intercontinental Hotel Groupiin , Georgia Pacificiin , Westrockiin , Mueller Water Productsiin , PrimeRevenueyn, ja Alvarez
  • Vuoden taloudellinen johtaja (FLY) -palkinnot. Rahoitusosasto sponsoroi FLY-palkintoja , joka on vuosittainen tapahtuma, jossa tunnustetaan erinomaiset talousyhteisön johtajat ja autetaan yhdistämään opiskelijat Atlantan rahoituksen tekijöihin ja shakereihin.
  • Talousjohtajuuskurssi. Talousjohtajuuskurssin mukaan Executive Leadership -kurssi keskittyy urakehitykseen ja inhimillisen pääoman kehittämiseen mentorointia, urakehityksen testausta ja vuorovaikutusta johtavien puhujien kanssa.

Vision 2020: n edistäminen

Advision Vision 2020 on Robinsonin viiden vuoden strateginen suunnitelma, jossa vaaditaan investointeja tiedekuntien palkkaamiseen, lisäämällä opiskelijoiden syventävien ja kokemuksellisten oppimismahdollisuuksien määrää, rakentamalla syvempää yhteistyötä korkeakoulun ja yrityskumppaneiden välillä, parantamalla laitoksia ja teknologiaa. resursseja ja uusia tuloja. Suunnitelma hyväksyttiin vuoden 2015 Robinson Fall Faculty –kokouksessa 18. marraskuuta 2015.

Näkemys

Kukaan ei pääse lähemmäksi liiketoimintaa kuin Robinson.

Atlantan sydämessä, Fortune 500 -yritysten ympäröimänä sekä yrittäjyyden aloittavilla yrityksillä, Robinson College of Business edistää syvällisiä ja kestäviä liikesuhteita, jotka katkaisevat tutkimus-, opetus- ja palvelutehtävämme helpottamaan seuraavan sukupolven johtajien kehitystä . Kasvamme tulevaisuuden lahjakkuutta tutkinto-ohjelmien kautta ja yhdistämme jatkuvasti opiskelijoita yrityksiin ja yhteiskuntaan, ja tuemme nykyisiä johtajia toimeenpanevan koulutuksen sekä yhteistyösuhteiden ja sponsoroidun tutkimuksen kautta. Näin voimme olla lähempänä liiketoimintaa, ymmärtää paremmin markkinoiden haasteita ja kehittää ja toteuttaa tehokkaammin ratkaisuja yrityksen kanssa.

Tämän tavoitteen saavuttamiseksi vuoteen 2020 mennessä tarvitaan kolme tavoitetta:

  1. Antaa opiskelijoille mahdollisuus hyödyntää teknologisen vallankumouksen mahdollisuuksia
  2. Edistää tutkimusympäristöä, joka on välttämätön insightful Business Leadersin tuottamiseksi
  3. Johtaa tarkoituksenmukaista yhteisöä

Tehtävä

Varmistetaan monipuolinen opiskelijakunta, joka on valmis tuottamaan lisäarvoa liike-elämässä, hallituksessa ja voittoa tavoittelemattomissa organisaatioissa.

Saavutamme tämän tekemällä tutkijoita ja harjoittajia, jotka lisäävät ymmärrystä siitä, miten yksilöt, organisaatiot ja markkinat tehokkaimmin edistävät sosiaalista hyvinvointia. Me jaamme tämän tietämyksen kollegojemme ja nykyisten ja tulevien yritysjohtajien kanssa maksimoidaksemme sen mahdollisuuden vaikuttaa yksilöihin, perheisiin, yhteisöihin ja globaaliin yhteiskuntaan.

Perusarvot

Neljä arvoa määrittelee meidät ja ohjaa tuloksia.

115806_Openness.jpg

115807_Rigor.jpg

115808_Collaboration.jpg

115809_PowerofMarkets.jpg

Avoimuus

Rigor ja Relevance.

Yhteistyötä.

Markkinoiden voima.

Olemme sitoutuneet avoimesti etsimään luovia ideoita ja tapoja saavuttaa, mitä muut väitteet eivät ehkä ole mahdollisia. Me puolustamme nykyisiä ja tulevia johtajia kaikista taustoista.

Tuotamme tiukkaa ja asiaankuuluvaa tutkimusta, joka stimuloi akateemista maailmaa ja antaa meille mahdollisuuden tuottaa koulutuksellisia kokemuksia, jotka innostavat nykyisiä ja tulevia yritysjohtajia edistämään, uudistamaan ja muokkaamaan liiketoimintakäytäntöjä.

Luomme ja arvostamme yhteistyösuhteita, joiden avulla voimme kääntää akateemisia tietoja, tekniikoita ja menetelmiä parempaan liiketoimintatapaan. Liiketoimintaongelmat, joilla ei ole todistettuja lähestymistapoja, luovat johdonmukaisen kysynnän uusille akateemisille tutkimuksille ja mahdollisuudet tuottaa arvoa. Yhteistyösuhteiden viljely on avainasemassa tämän hyveellisen ympyrän luomisessa.

Uskomme, että markkinasuuntautunut järjestelmä edistää ja tukee parhaiten yksilön ihmisarvon, vapauden ja henkilökohtaisen vastuun kasvua ja on tehokkain keino rikastaa ihmisten elämää. Arvostamme sen varmistamista, että nykyiset ja tulevat organisaation johtajat osallistuvat eettisesti ja vastuullisesti sekä markkinoihin että yhteiskunnalliseen kontekstiin, jossa ne toimivat pitkän aikavälin arvon luomiseksi.

Sijainnit

Atlanta

Osoite
33 Gilmer Street SE
30303 Atlanta, Georgia, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin