Goizueta Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kokemuksemme tekee meistä suuria. Kuvittele, mitä se voi tehdä puolestasi.

Lähes 100 vuoden huippuosaaminen tarkoittaa sitä, että voimme luoda kestävää ja mielekästä liiketoimintaa.

Goizueta Beyond: Liiketoiminnan tulevaisuuden ennakointi

Liiketoiminta on ajoneuvo, joka kykenee tuottamaan merkityksellisiä ja kestäviä vaikutuksia yhteiskuntaan. Tämän näkymän omaksuminen vapauttaa yhteistä kykyämme innovoida kaikkein tärkeimmillä aihealueilla. Lähes 100 vuotta Goizueta Business School on ollut harjoittelupaikka periaatteellisille johtajille ja laboratoriolle tehokkaista näkemyksistä. Historia sisältää eettisen liiketoiminnan eettisyyden ja antaa meille kaikille mahdollisuuden pyrkiä elinikäiseen kehitykseen. Navigoimalla liiketoiminnan ja yhteiskunnan monimutkaista keskinäistä riippuvuutta pyrimme kohtaamaan kirkkaimmat mielet ratkaisemaan suurimmat ongelmat rehellisyydellä, kekseliäisyydellä ja karkeudella. Tämä on Goizueta Beyond.

Historia tulevaisuuden muotoilusta.

Kuljetuksella, kestävyydellä ja rohkeilla ideoilla Roberto Goizueta pystyi nousemaan johtotasojen ylle Coca-Cola Companyn johtavaan asemaan ja johtamaan ennennäkemättömään vaurauteen. Hänen johdollaan Coca-Colan osakekannan markkina-arvo nousi 4 miljardista dollarista vuonna 1981 145 miljardiin dollariin vuonna 1997.

Roberto C. Goizueta

Nimekkämme oli yksi 1900-luvun suurimmista yritysjohtajista. Roberto Goizueta kasvatti Coca-Cola-yhtiön 16-vuotisen toimikautensa arvoa 4 miljardista dollarista 145 miljardiin dollariin - varmistaen sen sijainnin Fortune-yhtiön listalla "America's Most Admired Corporations". Liiketoiminnan rakentamisen aikana Goizueta myötävaikutti merkittävästi Emoryn ja liiketoimintakoulun edistymiseen.

Koko elämänsä ajan Goizuetaa ajettiin uteliaisuudella, älyllisellä rohkeudella ja koskemattomuudella. Meillä on kunnia jakaa hänen nimensä ja elää arvojaan, jotka muodostavat koulutuksemme lähestymistavan kulmakiviä ja ovat olennaisia tehtävämmeämme kouluttaa paras huomisen johtajia.

Goizueta Goizueta Business School

Roberto C. Goizueta puhuu liiketoiminnan johtamisesta rehellisyydellä, kunnialla ja ylpeydellä. Hänen poikansa on suosikki lainaus, joka korostaa, mikä tekee hyvän johtajan.

Sijainnit

Atlanta

Osoite
Clifton Road,1300
30322 Atlanta, Georgia, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin