Gordon College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Koulutus on muutos. Gordonissa otamme sen henkilökohtaisesti. Etuoikeutemme, ei pelkästään vastuumme, on luoda ainutlaatuisia akateemisia, yhteisraportointia ja suhteellisia virstanpylväitä opiskelijoiden elämässä.

Gordon-kokemus luo yhteyden hankittuun tietoon, tarjoaa mahdollisuuden soveltaa mitä opitaan ja tarkentaa laajempaa tarkoitusta - kutsumusta tai kutsumusta jokaisen opiskelijan elämään.

Gordon College pyrkii suorittamaan miehiä ja naisia, jotka erotetaan älyllisestä kypsyydestä ja kristillisestä luonteesta, jotka ovat sitoutuneet palvelemaan elämää ja valmistautuneet johtajuuteen maailmanlaajuisesti.

Tehtävämme: Ajaton - ja ajankohtainen

Gordon palvelee tahallisena kristittynä yhteisöinä monenlaisia ​​taustoja edustavia oppilaita, jotka omaksuvat korkeakoulun laaja-alaisen evankelisen identiteetin ja haluavat kokemusta, joka yhdistää poikkeuksellisen taiteenopetuksen ja tietoon perustuvan kristillisen uskon. Meillä on sitoutuminen uskonnon ja oppimisen integroimiseen. Se on kulttuuriperintö, jota monet toimielimet, kuten naapurimme Bostonissa, Harvardin yliopistossa - ensimmäinen korkeakouluopetuksen Yhdysvalloissa.

Gordon pysyy myös sitoutuneena liberaalikasvatuksen valtaan houkuttelevina ominaisuuksina, joita työnantajat etsivät - kyky ajatella kokonaisvaltaisesti, analyyttinen syy, suostuttelemaan perspektiivisesti ja - mikä vielä tärkeämpää - toimimaan moraalisesti.

Ensisijainen vastuu on valmistaa oppilaita pitkän matkan päähän, tehdä heistä henkisesti, älyllisesti, suhteellisesti ja ammattimaisesti valmiiksi elinaikana kasvua - ensimmäisestä työpaikasta yliopistosta ja sen ulkopuolelta - aloihin, jotka eivät vielä ole olemassa. Aikana, jolloin yksilöt todennäköisesti vaihtavat ammattia (ei pelkästään työnantajia) uran aikana, vahva taiteenopetus tarjoaa joustavuutta ja ketteryyttä.

Meidän tehtävämme on kaiken sen perusta, kun innostamme seuraavan sukupolven kohti uskollista johtajuutta yhteiseen hyvään.

Gordon College on yksi maan tärkeimmistä kristillisistä oppilaitoksista ja sijaitsee vain Bostonin pohjoispuolella. Tarjoamme opiskelijoille ainutlaatuisen pääsyn älyllisiin, ammatillisiin ja johtamiskehitykseen johtaviin mahdollisuuksiin käsitellä globaalin yhteiskunnan yhä monimutkaisempia haasteita. Gordon erottuu muista New Englandin erinomaisista instituutioista yhdistämällä poikkeuksellisen koulutuksen tietoon perustetulle kristilliselle uskolle.

Akkreditointi

Gordon College on akkreditoitu seuraavilta organisaatioilta, kun tunnustetaan ohjelmien huippuosaaminen tarkan tarkastelun jälkeen:

 • NEASC: New England Association of Schools and Colleges
 • NASM: Musiikkioppilaitosten yhdistys
 • CSWE: Sosiaalityön koulutusneuvosto
 • Massachusettsin kansantasavallan opetusministeriö

kytkökset

 • CCCU: Kristillisten korkeakoulujen ja korkeakoulujen neuvosto
 • CCC: Christian College Consortium
 • Annapolis-konserni
 • CIC: Itsenäisten oppilaitosten neuvosto
 • NAICU: Itsenäisten oppilaitosten ja korkeakoulujen yhdistys
 • AICUM: Independent Colleges ja Massachusettsin yliopistot
 • NECCUM: Koillis-konsortio Massachusettsin yliopistoissa ja yliopistoissa
 • Kansallinen Collegiate Athletics Association (Division III)

Opiskelijaelämä

Gordonin sydän on vahva oppilaiden yhteisö, joka elää, oppii, palvelee ja kasvaa rinnakkain. Huolehdimme siitä, että voit menestyä kaikissa Gordon-kokemuksessasi ja että teet niin hyvien ystävien ja huolehtivan henkilökunnan kanssa. Tässä sinulla on mahdollisuuksia ohjata oppilaita, tehdä eroa paikallisesti ja maailmanlaajuisesti, syventää uskoasi ja laajentaa näköaloja.

Sijainnit

Wenham

Osoite
Gordon College, 255 Grapevine Road,
01984 Wenham, Massachusetts, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin