Harrisburg University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Harrisburg University : Löytö alkaa tästä

Innovaatio saa maailman ympäri, ja Harrisburg University kääntää pyörää. Tässä mielikuvitus ja tiede sulautuvat ideoiden inkubaatioon ja elämää muuttavien läpimurtojen muotoiluun.

HU: n professorit ja opiskelijat valloittavat intohimonsa löytääkseen matkoja. Heidän menestysreseptinsä sekoittaa tiukkaa tutkimusta, akateemista viisautta ja reaalimaailman osaamista. Yhdessä he kehittävät mielenkiintoisia tekniikoita, etsivät kaupallisia tuotteita, tehokkaita prosesseja ja arvokkaita henkisiä ominaisuuksia.

people, girls, women

Miksi opiskella Harrisburg University ?

Innovatiivinen suunnittelussa

Monet talouden nopeimmin kasvavista ura-alueista ovat teknologia-alaa ja syystä: yritykset, julkiset organisaatiot ja yksityishenkilöt ovat riippuvaisia tekniikasta enemmän kuin koskaan. Harrisburg University valmistaa sinut tekemään arvosanan tällä jatkuvasti kehittyvällä alalla maisteriohjelmien avulla, jotka opettavat sinulle:

 • Alan uusimmat teoriat ja käsitteet
 • Käytännön strategioita näiden käsitteiden soveltamiseksi
 • Yhteistyökyky
 • Advanced kvantitatiivisen analyysin taidot
 • Johtotason päätöksenteko

________________________________________

Painopiste kokemukselle

Suurin osa Harrisburg University tehtävästä on kytkeä koulutusohjelmamme ammatillisen maailman konkreettisiin tarpeisiin. Siksi keskitymme tarjoamaan kokemuksellisia tutkinto-ohjelmia, jotka auttavat sinä syntetisoimaan oppimiasi käsitteitä koko opetussuunnitelman sisällä ja panemaan ne toimimaan.

Ohjaajillamme on syventävät tutkinnot ja pitkäaikainen urakokemus opettamillaan aloilla, joten saat hyötyä heidän kokeneista oivalluksistaan myös silloin, kun muodostat oman.

________________________________________

Työnantajan hyväksymä kurssin sisältö

Lisäksi tiedämme tutkinto-ohjelmiemme opettavan taitoja ja kykyjä, joita alan tärkeimmät työnantajat haluavat. Tämä johtuu siitä, että olemme pyytäneet heidän panostaan. Työnantajaneuvottelukuntamme kuuluu yrityksiä, kuten IBM ja LinkedIn.

Heidän kommenttinsa auttavat meitä hioamaan kurssien painopisteitä sen varmistamiseksi, että jatko-opiskelijasi on varustettu vastaamaan nykypäivän teknologiatyöpaikkojen tarpeita.

________________________________________

Poikkeuksellinen kohtuuhintaisuus

Edistyneen kurssisisällön ja parannetun yhteyden kanssa työelämään Harrisburg University menee ylimääräisen mailin varmistaaksemme, että opiskelijamme tekevät edullisen sijoituksen. Erittäin kilpailukykyiset lukukausimaksumme ovat verrattavissa moniin muihin yksityisiin korkeakouluihin.

138934_pexels-photo-3182765.jpeg

läpimurtoja

ovat syntyneet Harrisburg University , jossa tutkimus herättää innovaatioita ja ajaa kehitystä opiskelijoidemme, tiedekunnan, yhteisön ja maailman välillä.

Meillä on inspiroivia tarinoita kertoa:

 • Ihmiskunnan parantaminen tieteen ja tekniikan avulla. Olemme luomassa uraauurtavaa testiä dementian havaitsemiseksi sen alkuvaiheissa. Jotkut opiskelijat tekevät yhteistyötä arvostetun kansallisen terveysinstituutin kanssa videopeliriippuvuuden alkuperän selvittämiseksi.
 • Ruoantuotannon lisääminen ja ympäristön parantaminen. Yhden HU: n professorin käynnistäminen, joka käyttää vesitunnistustekniikkaa satojen lisäämiseen, on houkutellut 2,3 miljoonaa dollaria riskipääomaa. Digitaalinen vedenlaadutietojen kojelauta antaa ympäristönhoitajille tuoreen käsityksen tietoihin, jotka johtavat heidän päätöksiinsä.
 • Rotujen, sukupuolten ja sosioekonomisten esteiden poistaminen oppimisesta. HU-opiskelijoiden ja heidän professoreidensa luoma ainutlaatuinen mobiilipeli opettaa tähtitiedettä, vaikka se mittaa erot, jotka opiskelijat tuovat oppimiseen mobiililaitteiden kautta.

Nämä ovat vain muutamia mielenkiintoisista läpimurtoista, joita tapahtuu joka päivä Harrisburg University .

2019-2020 akateemiset sijoitukset

 • # 1 STEM-yliopisto Yhdysvalloissa (Corporate Livewire Magazine)
 • # 1 Vuoden kansainvälinen yliopisto (USA Academic Insights Magazine)
 • Paras projektijohtamisen joukkuepohjaiselle oppimiselle (OnlineMasters.com)
 • # 2 Yhdysvaltain parhaat korkeakoulut intialaisille opiskelijoille (korkeakouluarvostelu)
 • # 8 parasta mestaria projektinhallinnassa (OnlineMasters.com)
 • # 8 edullisinta online-tietotekniikan maisteria (DataScienceDegreePrograms.net)
 • # 10 maailmanlaajuisesti akkreditoitua projektijohtamisohjelmaa (PMI: Project Management Institute)
 • # 21 Pohjoismaiden innovatiivisin alueellinen yliopisto (USA: n uutiset ja maailmanraportti)
 • # 25 parasta tietotekniikan tutkinto-ohjelmaa

Harrisburg University tarina

Harrisburg University on yksityinen voittoa tavoittelematon, täysin akkreditoitu oppilaitos, joka tarjoaa perus- ja jatkotutkinto-ohjelmia STEM-aloilla. Harrisburg University avasi ovensa 25. elokuuta 2001, jolloin se oli Pennsylvanian nuorin yliopisto. Harrisburg toivotti tervetulleeksi ensimmäisen 113 oppilaansa luokan, ja tänään se on koti yli 6000 opiskelijalle yli 100 maasta.

Sijainnit

Harrisburg

Osoite
326 Market St
17101 Harrisburg, Pennsylvania, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin