Hawaii Pacific University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

DJI_0058-2Hawaii Pacific University","author_url":"","source":""}" />

HPU: ssa uskomme, että vastuumme on antaa takaisin yhteisölle ja kunnioittaa maata, jossa elämme. Opiskelijoita, tiedekunnan jäseniä, henkilökuntaa ja laajempaa yliopistoyhteisöä kannustetaan löytämään kokemuksellisia oppimismahdollisuuksia, joilla on yhteisöllisiä vaikutuksia ja jotka säilyttävät havaijilaiset arvomme pono, kuleana ja aloha.

Missio, visio, arvot

Tehtävä

Havaijin Tyynenmeren yliopisto on kansainvälinen oppimisyhteisö, joka sijaitsee Havaijin rikkaassa kulttuurikontekstissa. Opiskelijat ympäri maailmaa osallistuvat meihin vapaataiteen säätiölle rakennetulle amerikkalaiselle koulutukselle. Innovatiiviset perus- ja jatko-ohjelmamme ennakoivat yhteisön muuttuvia tarpeita ja valmistavat tutkinnon suorittaneita elämään, työskentelemään ja oppimaan globaalin yhteiskunnan aktiivisina jäseninä.

Näkemys

Havaijin Tyynenmeren alue luokitellaan johdonmukaisesti Yhdysvaltojen 10 parhaan läntisen, itsenäisen ja kattavan yliopiston joukkoon, mikä hyödyntää sen maantieteellistä sijaintia läntisen ja itäisen pallonpuoliskon välillä ja sen suhteita Tyynenmeren alueella tarjotakseen opetuskokemuksen, joka on erilainen Yhdysvaltain kampuksilla .

arvot

Havaijin Tyynenmeren tiedekunta, henkilökunta, opiskelijat ja koko yliopistoyhteisö omaksuvat seuraavat arvot edustamaan yhteisöämme tukevia hengellisiä, eettisiä ja filosofisia periaatteita sekä pyrkimysideoita, joihin pyrimme yhdessä.

  • Pono, joka tarkoittaa vanhurskasta, rehellistä ja moraalista sekä välttämättömyyden energiaa.
  • Kuleana tarkoittaa vastuuta ja oikeuksia sekä huolta kaikista eduista, omaisuudesta ja ihmisistä.
  • Aloha, joka tarkoittaa hei, hyvästi, rakkaus, ystävällisyys ja armo, yhtenäisyys, nöyryys, kärsivällisyys ja oikean hetken odottaminen.

Tiedot

Akkreditoinnit ja jäsenyydet

Havaijin Tyynenmeren yliopisto on akkreditoitu Länsi-koulujen ja korkeakoulujen liiton (WASC) vanhempien korkeakoulujen akkreditointikomissiolle, ja sillä on useita muita akkreditointeja ja jäsenyyksiä kansallisesti tunnustetuista ryhmistä.

Kampukset ja palvelut

HPU: n kampukset ovat yhtä monipuolisia kuin opiskelijat kaupungin keskustan kampuksen jännityksellä, Ko'olau-vuorien seesteisyydellä ja valtameren reunalla sijaitsevalla Oceanic Institute -instituutilla.

Historia

Tutustu enemmän HPU: n rikkaaseen historiaan ja yli 50 vuoden kokemukseen Havaijin palveluksessa.

HPU numeroiden mukaan

Opiskelijoiden kanssa kaikista 50 osavaltiosta ja 65 maasta HPU on yksi kulttuurisesti monimuotoisimmista yliopistoista maailmassa.

Sijoitukset ja saavutukset

Hawai'i Pacific University (HPU) on saanut useita tunnustuksia akateemisesta huippuosaamisesta, kansainvälisestä monimuotoisuudesta ja tarjoamamme yksityisen koulutuksen kohtuuhintaisuudesta.

Opiskelijan oikeus tietää

HPU on ylpeä avoimuudestaan instituutiona ja huolestuneisuudestaan kaikkien opiskelijoiden hyvinvointiin ja oikeudenmukaiseen kohteluun. Lue lisää opiskelijoiden oikeutta tietää -lakiin.

Opiskelijan menestys

HPU on sitoutunut huippuosaamiseen opiskelijoiden saavutuksissa. Käyttämällä innovatiivisia opetus- ja oppimisstrategioita ja kokemuksellisia lähestymistapoja, jotka juurtuvat trooppisten saarien yhteisöön, varmistamme, että opiskelijamme kehittävät tietoja, taitoja ja arvoja, joita odotetaan kaikilta koulutetuilta kansalaisilta. Tarjoamme heille vapaan taiteen säätiön, joka sijaitsee Havaijin rikkaassa kulttuurikontekstissa tarjoamalla monipuolisia kursseja pääaineen ulkopuolella, jotka inspiroivat elinikäistä oppimista ja tutustuttavat opiskelijoita heidän elämäänsä liittyviin ideoihin, näkökulmiin ja kokemuksiin. Valmistelemme heitä myös 2000-luvun ainutlaatuisiin haasteisiin ja mahdollisuuksiin tarjoamalla pääaineen kursseja, jotka helpottavat valitsemiensa alojen käsitteiden, teorioiden ja menetelmien oppimista ja hallintaa. Lopuksi kannustamme sitoutumista HPU: han ja paikalliseen yhteisöön tarjoamalla runsaan määrän opetussuunnitelmia, jotka tuovat valokeilan ainutlaatuisiin kulttuuriperinteisiimme, hienoihin luonnonympäristöihimme ja ihmeelliseen Alohan henkeen.

20180515HPU1320Hawaii Pacific University","author_url":"","source":""}" />

Sijainnit

Honolulu

Osoite
1 Aloha Tower Drive
Honolulu, HI

96813 Honolulu, Havaiji, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin