Hesston College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Aloita Laatu

Menestys alkaa vankan perustan. Yli 100 vuotta, Hesston College on valmentaa opiskelijoita menestyksekkään elämää ja uraa.

Hesston College on kaksivuotinen yksityinen, sosiaalipalvelut, taiteet college Hesston, Kansas. Täällä saat tukea ja kannustusta kuin koet elämää ja on mahdollisuuksia, jotka hyödyttävät tulevaa. Hesston nimettiin numero 2 kaksivuotinen college Yhdysvalloissa opiskelija menestystä Washington Monthly-lehden vuonna 2010. Niin suuri tunnustus osoittaa, että opiskelijat esittelyyn tiukka akateeminen haasteita ja annetaan apua vastata näihin haasteisiin.

Hesson College on sidoksissa Mennonite Church USA joiden arvot ovat juurtuneet kristillisiä periaatteita.

Sinulle annetaan mahdollisuuksia kehittää kaikilla aloilla elämääsi - henkisen, sosiaalisen ja uskonnollisen. Toivotamme kaikki taustat koska kun aloittaa Hesston, voit liittyä yhteisöön, joka arvostaa kunkin henkilön.

Aloita Menestys

Klo Hesston, menestys alkaa tukea. Hesston opiskelijat tutustuvat ideoita ja mahdollisuuksia tukea ja kannustusta ohjaajien ja tavaraa ovat valmiina vastaamaan kysymyksiin, keskustele kursseista tai vain puhua elämästä. Opiskelu uudessa kulttuurisessa kontekstissa vaatii työtä. Tarjoamme Englanti toisena kielenä luokat ja muiden kansainvälisten opiskelijoiden palveluja, jotka auttavat sinua sopeutua elämään Hesston College yhteisöä. Pieniä luokkakokoja ja opiskelija-to-ohjaaja suhde 11 yhteen, tiedekunnan tiedät ja varustaa sinulle tietoja ja taitoja sinun täytyy saavuttaa tavoitteesi.

Akateemiset ohjelmat on suunniteltu täyttämään erilaisia ​​vaihtoehtoja. Hesston myöntää yhdistää tutkinto, joten jos sinulla on erityisiä urasuunnitelmat, kaksivuotisen tutkinnon voi johtaa suoraan työhön tai voi olla perusta jatkotutkimuksiin. Suurin osa Hesston tutkinnon suorittaa opintojaan neljän vuoden korkeakoulussa tai yliopistossa. Meidän taiteet opetussuunnitelma tarjoaa laajan valikoiman oppimisen valmistelu, ja työskentelemme kanssanne, jotta siirtää luottojen yksinkertainen.

Aloita yhteisön

Hesston College tulee nopeasti poissa kotoa 450 opiskelijoille, jotka venture täällä noin 27 Yhdysvaltain osavaltiossa ja 14 maassa. Koska meidän opiskelijat tulevat eri puolilta maailmaa, tulet kohtaamaan ainutlaatuisia kokemuksia ja näkökulmia. Sinulla on mahdollisuus oppia luokkahuoneen ulkopuolella vaikka kampuksen toimintaa ja järjestöjä, vapaaehtoistyö ja osallistuminen meidän kuorot, yhtyeet ja urheilujoukkueelle.

Täällä yhteisö alkaa asuntoloita. Yli 75 prosenttia opiskelijoista asuu kampuksella. Edistämme seurustelua, elävät ja työskentelevät yhdessä läpi kampuksen toimintaa, mod olo ja henkistä kehitystä. Asuntoloita järjestetään siten, että kaksi opiskelijaa jakaa huone, joka on myös osa mod. Modit ovat yksikköä viisi tai kahdeksan huonetta, jotka johtavat toisen vuoden opiskelija kutsutaan asuva avustajan tai RA. Sinun RA on valmiina vastaamaan kysymyksiin, kun siirtyminen uuteen kulttuuriin.

Sijainnit

Kansas City

Osoite
Hesston College
Box 3000 Hesston

67062 Kansas City, Missouri, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin