Holy Family University School of Business Administration

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Liikemaailma on kiehtova ja jatkuvasti kehittyvä. Kauppakorkeakoulu valmistaa sinut tulevaisuuteen riippumatta siitä, aloitatko liike-elämän uraa, vaihdatko urasuuntaa, aloitatko yrityksen vai harkitsetko jatko-koulua. Opit omaksumaan tekniikan, tarkastelemaan liiketoimintaa yhä globaalimmalla linssillä ja kohtelemaan kollegoitasi kunnioittavasti ja myötätuntoisesti. Saat käytännön liiketoimintakokemuksen harjoittelujaksoilta oman alasi työnantajien kanssa.

Kurssejamme tarjotaan monin eri tavoin tarjoamaan maksimaalista joustavuutta tutkintovaatimusten täyttämisessä: kasvokkain, sekoitettuna ja täysin

Valmistelemme valmistuneita yrityksiä jatkamaan menestyvää uraa. Verrattuna muihin Philadelphian korkeakouluihin, liiketoiminnan valmistuneilla on joitain parhaita tuloksia:

Kiireisille aikuisopiskelijoille, jotka haluavat joko suorittaa tutkinnon tai aloittaa tutkinnon, jonka he ovat lykänneet vuosien ajan, tarjoamme myös liike-elämän ohjelmia, jotka on tarkoitettu kokopäiväistä työtä tekeville, perheenjäsenille tai uran vaihtajille.

Runsaalla siirtoluottopolitiikalla, mukaan lukien luottokokemus elämänkokemuksesta, saatat huomata, että pystyt suorittamaan yrityksesi tutkinnot paljon nopeammin Holy Family Universityn nopean tutkinto-ohjelman kautta. Luokat tarjotaan illalla ja toimitetaan joustavissa muodoissa, mukaan lukien kasvotusten, sekoitettuna ja verkossa

Sijainnit

Philadelphia

Osoite
Frankford Avenue,9801
19114 Philadelphia, Pennsylvania, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin