Howard University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Howard University kauppakorkeakoulu on toiminut mallina korkeakoulutukselle sen perustamisesta lähtien vuonna 1970.

Dynaamisilla akateemisilla osastoilla, uraauurtavilla huippuyksiköillä, arvostetuilla tiedekunnilla, palkituilla ohjelmilla ja yli 8 000 alumnilla eri puolilla maailmaa Howard University School of Business on edelleen sijoittunut kansakunnan tärkeimpiin liiketoimintaohjelmiin.

Opiskelijat ja tiedekunta valitsevat Howard University kauppakorkeakoulun, koska se tarjoaa syvällistä luokkakoulutusta, reaalimaailman kokemusta, asiantuntevia puhujia erilaisista taustoista, pääsyn maailmanlaajuisiin johtajiin ja sitoutuminen tutkimukseen ja julkaisemiseen.

osastot

Kirjanpito

Howard University kirjanpidon Howard University on suorittanut enemmän afrikkalaisia ​​amerikkalaisia ​​sertifioituja tilintarkastajia kuin mikään muu korkeakoulu tai yliopisto.

Rahoitus, vakuutus ja kansainvälinen liiketoiminta

Valtiovarainministeriö, vakuutus ja kansainvälinen liiketoiminta, joka on suurin kauppakorkeakoulun osasto, tarjoaa kursseja kolmesta pääosastosta (Finance, International Business and Insurance).

Tietojärjestelmä

Tietojärjestelmät ja toimitusketjun hallinta-osasto tukee liiketoiminnan keskeistä opetussuunnitelmaa ja tarjoaa kaksivaiheista ohjelmaa yliopistollisen ja jatkotutkinnon tasolla (tietojärjestelmä ja toimitusketjun hallinta).

johto

Hallintojohtajat tulevat upotetuksi opetussuunnitelmaan, jossa keskitytään johtajuuden, päätöksenteon, henkilöstöhallinnon ja yrittäjätaitojen kehittämiseen.

Markkinointi

Markkinoinnin laitos tarjoaa opetussuunnitelman, jonka tarkoituksena on valmistella perustutkinnon suorittaneita opiskelijoita markkinointitutkintoihin ja sen jatko-opiskelijoihin keskitason ja ylemmän tason tehtävissä organisaation markkinointitoiminnan hallinnassa.

Akateemiset keskukset

  • Ura-alueen huippuyksikkö
  • Tilitoimiston keskus
  • Huippuyksikkö toimitusketjun hallinnassa
  • Rahoituspalveluiden keskus
  • Global Business Studies -yksikkö
  • Vakuutuskasvatuksen keskus
  • Tietotekniikkakoulutuksen keskus

Paras luokassa

12. vuosineljänneksellä Princeton Review on sijoittanut Howard University School of Business # 1 mahdollisuuksiin vähemmistöopiskelijoille

Sijainnit

Washington

Osoite
2600 6th St NW
20059 Washington, District of Columbia, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit

AACSB Accredited