IPSL Institute for Global Learning

Esittely

Lue virallinen kuvaus

IPSL Institute for Global Learning uudistaa 2000-luvun korkeakoulutuksen - hyödyntäen kansainvälisiä kumppanuuksia, jotka poistavat yliopistojen ja yhteiskunnan väliset rajat ja jotka tarkoituksellisesti sovittavat oppilaiden oppimiskokemukset nykypäivän haasteisiin ja mahdollisuuksiin. Ainutlaatuinen koulutusympäristömme luonnehtii henkinen kurinalaisuus, avoimuus, vastavuoroisuus, luovuus sekä osaamisen ja päättäväisyyden vahvistaminen.

Alunperin tunnettu nimellä "International Partnership for Service-Learning ™ ja Leadership" - IPSL, perustettu vuonna 1982, on oppilaitos, joka palvelee opiskelijoita, korkeakouluja, yliopistoja, voittoa tavoittelemattomia organisaatioita ja muita palveluhankintoja eri puolilla maailmaa edistämällä ohjelmia, jotka yhdistävät vapaaehtoistyötä yhteisö ja akateeminen tutkimus.

IPSL on äskettäin käynnistänyt uusimman aloitteensa vuonna 2017, kun pidämme perimäämme koulutuksina edelläkävijöinä. Yhteisön järjestäminen ja sosiaalinen aktivismi tai yksinkertaisesti "COSA".

Mikä motivoi IPSL: tä?

IPSL pyrkii tekemään kansainvälistä sitoutumista entistä eettisemmäksi, helpommaksi ja kestävämmäksi helpottamalla suhteita ja oppimista oppilaiden ja yhteiskunnallisten muutosasiamiesten välillä ympäri maailmaa. Toisin kuin harjoittelupaikat, IPSL ei "aseta" opiskelijoille vaan pikemminkin tarjoa mahdollisuuksia opiskelijoille yhteyden muodostamiseen sosiaalisen muutoksen organisaatioihimme (kumppaneitamme) 4 maassa.

Nykyään IPSL tarjoaa täysin akkreditoituja jatko-ohjelmia ja luottokelpoisia, jatko-opinto-ohjelmia maissa ympäri maailmaa - ohjelmiin, joihin on osallistunut yli 4000 opiskelijaa yli 400 yliopistosta tai korkeakoulusta Yhdysvalloissa ja 25 muusta maasta. IPSL sijoittaa yli 83% ohjelmatuloistaan suoraan takaisin palvelemiinsa yhteisöihin.

Sijainnit

Portland

Osoite
4110 SE HAWTHORNE BLVD., #200
97214 Portland, Oregon, Yhdysvallat

Cusco

Osoite
Cusco, Cusco, Peru

Medellín

Osoite
Medellín, Antioquia, Kolumbia

Hanoi

Osoite
Hanoi, Hanoi, Vietnam

Thessaloniki

Osoite
Thessaloniki, Thessaloniki, Kreikka

Cartagena

Osoite
Cartagena, Bolivar, Kolumbia

San Lucas Tolimán

Osoite
San Lucas Tolimán, Sololá-osasto, Guatemala