International University of Leadership

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kansainvälisen johtajuuden yliopistossa olemme ajattelevat eteenpäin innovatiivisen idean ansiosta: korkeakoulu on erittäin helppokäyttöinen työskenteleville opiskelijoille.

Monet käytännöistä, joita 21. vuosisadan opiskelijat ottavat nyt myönteisinä, ovat olleet edelläkävijöitä tai hyväksyttyjä IUL: n ponnistelujen kautta. Nykyään IUL on yksityinen yliopisto, joka tarjoaa amerikkalaista tutkintoa maailmanlaajuisesti valitsemallasi kielellä, englanniksi tai ranskaksi, kohtuullisin kustannuksin.

IUL oppimismenetelmä

IUL tarjoaa eLearning-luokkia, opiskelijat ovat yhteydessä globaaliin ympäristöön, joka on olennaisen tärkeä ohjelmistomme kannalta. Yliopiston sitoutuminen johtajien ja yrittäjien muotoilemiseen, jotka ovat koulutettuja kulttuurisesti monimuotoisessa yhteisössä ja joilla on taitoja päästä kansainväliseen toimintaympäristöön, on mahdollista viimeaikaisen etäopetuksen räjähdyksen kautta.

IUL-opiskelijat ovat yhteydessä ohjelmointiin ja viime kädessä kansainvälisten tiimien joukkoon jokaisessa kurssissa ja huippukokouksessa monikulttuurisessa kokemuksessa. Kun työpaikka alkaa kehittyä monimutkaiseksi työympäristöksi, johon sisältyy sekä face-to-face että online-työntekijöiden vuorovaikutus, opiskelijat ympäri maailmaa voivat ilmoittautua kansainväliseen johtamisyliopistoon, joka innostaa kokeilemaan sekoitusympäristöä.

Sijainnit

Orlando

Osoite
International University Of Leadership
1507 S Hiawassee Rd, Suite 113/114

FL 32835 Orlando, Florida, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: