Idaho State University College of Science and Engineering

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tehtävämme

Luonnontieteiden ja tekniikan korkeakoulu tarjoaa opiskelijoille kattavan koulutuksen valmistautua matematiikan, luonnontieteiden, tekniikan ja siihen liittyvien alojen, kuten koulutuksen ja terveydenhuollon ammattien, uraan. Tämä saavutetaan paitsi luokkahuoneen koulutuksella, myös erityisesti laboratorio-, projekti- ja kenttäopetuksella. Tutkimustutkimus on olennainen osa tehtäväämme keinona opettaa opiskelijoita olemaan omaperäisiä ja kriittisiä ajattelijoita sekä parantamaan maailmaa löytämisellä ja keksinnöllä.

Tutkinto-ohjelmat opiskelijoille

Korkeakoulussa on seitsemän osastoa: biotieteet, kemia, geotieteet, matematiikka ja tilastot, maa- ja ympäristötekniikka, konetekniikka sekä fysiikka ja ydintekniikka ja sähkötekniikka. College johtaa myös tietojenkäsittelytieteen ohjelmaa tietotekniikan ja tietojenkäsittelytieteen laitoksella. Kukin osasto tarjoaa erilaisia tutkintoja, jotka liittyvät sen kurinalaisuuteen, mukaan lukien perustutkinnon suorittaneet kandidaatin tutkinnot ja kandidaatin tutkinnot sekä jatkotutkinnon suorittaneet maisterin tutkinnot ja tohtorin tutkinnot . Näiden laitosten ja tutkintojen yksilölliset vahvuudet yhdistyvät luomaan korkeakoulu, joka johtaa innovaatioissa, kasvussa ja ennen kaikkea opiskelijoiden menestyksessä.

Tutkimus ja kehitys

Tiede- ja tekniikan korkeakoulu on ylpeä tutkimusperinnöstään. Genetiikasta planeettojen tutkimiseen materiaalitieteestä ydinreaktoreihin tiedekunnan johtamat tutkimusryhmät tekevät uusia löytöjä, jotka parantavat elämäntyyliämme ja vahvistavat talouttamme. Tutkimuksemme tehdään kymmenissä laboratorioissa, se käyttää voimakkaita laskentaresursseja ja leviää vertaansa vailla olevaan kenttäkohteeseen pohjoisilla Kalliovuorilla. Houkuttelemme vuosittain yli 8 miljoonaa dollaria tutkimusrahoitusta ja teemme usein yhteistyötä yritysten ja teollisuuden kanssa auttaaksemme ratkaisemaan paikallisia ja alueellisia huolenaiheita. Jatko-opiskelijat ovat tärkeä osa tutkimushankkeitamme, ja myös sadat perustutkinto-opiskelijat käyttävät tilaisuutta aloittaa tutkijanuransa.

Sijainnit

Pocatello

Osoite
South 8th Avenue,921
83209 Pocatello, Idaho, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin