Indiana University Graduate School – Cybersecurity

Esittely

Lue virallinen kuvaus

IU Bloomingtonissa olemme innovoineet jatko-opetuksen maisemaa

Monitieteistä ja laadukasta tutkimusta tukevat liittovaltion, valtion ja voittoa tavoittelemattomien virastojen avustukset ja palkinnot. Vuonna 2012 IU sai lähes ennätyksellisen 533 miljoonan dollarin ulkoisiin tutkimuspalkintoihin. Alustava teknologia on olemassa kampuksen jokaisen kulman ympärillä, ja 19 IU Bloomingtonin kirjastoa on yli yhdeksän miljoonaa kirjaa, jotka auttavat sinua tutkimaan ja luomaan uusia osaamisalueita.

Liity meihin. Valitse yli 190 tutkinnon suorittaneesta ja sertifiointiohjelmasta sekä kumppanista tämän päivän suurimpien tutkijoiden kanssa.Amigos em campus universitárioNaassom Azevedo / Unsplash

Meistä

Yliopiston tutkijakoulu on tunnustettu johtaja uusien käsitteiden ja parhaiden käytäntöjen kehittämisessä jatko-opetukseen, mikä tekee IU Bloomingtonista ensiluokkaisen paikan ansaita jatko-tutkinnon.

Autamme osastoja palkitsemaan, tukemaan, säilyttämään ja valmistelemaan erinomaisia tutkijoita. Työskentelemme kansallisten korkeakoulujärjestöjen, kuten tutkijakoulujen neuvoston, institutionaalisen yhteistyön, koulutuskokeilupalvelun, McNair Scholars -ohjelman, kanssa.

Ennen kaikkea kannatamme teitä kaikessa akateemisessa pyrkimyksessänne - luoda oppimisympäristö, jossa voit nousta ja ylläpitää joukko standardeja, jotka takaavat tutkinnon arvon IU: sta.

Sijainnit

Bloomington

Osoite
Bloomington, Indiana, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin