Indiana University Southeast

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Indiana University Southeast , Indiana University Southeast alueellinen kampus, on nelivuotinen julkinen kattava yliopisto, joka sijaitsee New Albanyssa, Indianassa, Ohio-joen toisella puolella Louisville, Kentucky. Vuonna 1941 perustettu se tarjoaa korkealaatuisia koulutusohjelmia ja -palveluja, jotka edistävät opiskelijoiden oppimista ja valmistavat opiskelijoita tuottavaan kansalaisuuteen monimuotoisessa yhteiskunnassa ja edistävät alueemme henkistä, kulttuurista ja taloudellista kehitystä.

Turvallinen, käveltävä kampuksemme on vain kuuden mailin päässä jännittävästä Louisvillen keskustasta, joka tarjoaa kulttuurista jännitystä ja runsaasti kuuluisia tapahtumia sekä mahdollisuuksia harjoitteluun ja valmistumisen jälkeiseen työhön Fortune 500 -yrityksissä.

Kampuksella asuu monipuolinen ja eklektinen opiskelijayhteisö. Perinteisten opiskelijoiden ytimen lisäksi, jotka saapuvat fuksiina suoraan lukiosta tai kotikoulusta, ei-perinteisillä opiskelijoilla, kuten aikuisopiskelijoilla ja veteraaneilla, on myös merkittävä rooli kampuksen elämän muokkaamisessa. Opiskelijoiden osallistuminen on korkea, yli 100 opiskelijaryhmää ja organisaatiota. Jos et näe tarpeisiisi sopivaa, voit aloittaa oman!

Tiedämme, että henkilökohtaisen ja ammatillisen tavoitteen saavuttamiseksi on monia tapoja. Mutta meille on vain yksi tavoite: auttaa sinua valmistautumaan akateemisen ja ammatillisen matkan seuraavaan vaiheeseen.

Sijainnit

Uusi Albany

Osoite
Grant Line Rd,4201
47150 Uusi Albany, Indiana, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin