James Madison University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tiedämme, että menestys edellyttää yhtäläisiä osia älykkyyttä ja toimintaa. JMU: ssa on kyse siitä , että oleminen muutoksella on kyse.

Kun James Madison University tutkinnon suorittaneet opiskelijat ylpeinä ylittävät lavalle tutkintotodistuksen saamiseksi, he ovat enemmän kuin vain koulutettuja. He ovat jäseniä tekijöitä. He osaavat tehdä asioita. He ovat hiottu kykyään ajatella kriittisesti. He ovat oppineet vahvan työetiikan merkityksen, ja he ovat sitoutuneet ja osaavat tehdä yhteistyötä muiden kanssa. Diplomit kädessä, he lähtevät kampusta päättäneet elää elämän merkityksestä ja harjoittaa uran tarkoitus.

Sijaitsee kauniissa Shenandoah Valley Virginia , JMU on tiukka-knit yhteisössä 22000 perustutkinnon ja jatko-opiskelijoiden ja 4000 tiedekunnan ja henkilökunnan, jotka tulevat eri puolilta maata ja ympäri maailmaa. Vain kaksi tuntia Washington DC: stä, JMU on nopeasti tulossa yksi maan johtavista valoista korkea-asteen koulutuksessa. Tämä johtuu siitä, että opiskelijat nauttivat epätavallisen hyvistä suhteista maailmanluokan tiedekuntaan, jotka ovat JMU: ssa, koska he haluavat oppia tietoja ja opettaa lahjakkaita opiskelijoita.

Mitä tämä tarkoittaa sinulle ja tulevaisuudestasi? Vuoden 2014 Gallup-tutkimus yli 29 000 korkeakoulututkinnon suorittaneesta Yhdysvalloissa totesi, että kun professori otti henkilökohtaisen kiinnostuksensa heille, kun he olivat oppilaita, hän johti suurempaan tarkoituksenmukaisuuteen ja hyvinvointiin. Gallup totesi myös, että JMU: n alumnit pärjäävät hyvin kansallisen keskiarvon yläpuolella jokaisen hyvinvoinnin ulottuvuuden suhteen ja huomattavasti korkeammat kuin yli 100 korkeakoulut ja yliopistot Yhdysvalloissa

JMU-opiskelijat, tiedekunta ja alumnit käyttävät yhtä suuria osia älykkyytensä ja toimintansa menestyäkseen kaikenlaisissa harjoituksissa: he lisäävät innovaatioita ja löytöjä, johtavat yritystoimintaan, edistävät kulttuuria, parantavat terveydenhuoltoa, uudistavat koulutusta, uudistavat kansalaisyhteiskuntaa ja kilpailevat yleisurheilussa - he ovat muutosta jokaisella mielikuvituksella.

Sijainnit

Harrisonburg

Osoite
91 East Grace Street
22807 Harrisonburg, Virginia, Yhdysvallat

Firenze

Osoite
Palazzo Capponi, Via dei Michelozzi, 2
50125 Firenze, Toscana, Italia