Jose Maria Vargas University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Jose Maria Vargas syntyi 10. maaliskuuta 1786 La Guairassa, Venezuelan keskirannikolla. Kanariansaarten kotoisin olevan Jose Antonio de Vargasin ja Ana Teresa Poncen poika, hän antoi suuren panoksen kotimaansa historialliseen kulttuuriin ja politiikkaan sekä tieteen ja koulutuksen aloille. Vargasia pidetään pysyvänä inspiraation lähteenä kouluttajille kaikkialla Venezuelassa ja ympäri maailmaa. Hän vastusti politiikkaa, sotaa ja väkivaltaa, ja siviili- ja sosiaalitoiminnastaan on tullut malli stipendille ja tuottavuudelle Venezuelassa. Hän uskoi, että koulutus on ensisijainen liikkeellepaneva voima kestävälle kehitykselle.

Jose Maria Vargas University on osa Diaz Parra Higher Education Multiplex -ohjelmaa, joka on sitoutunut kehittämään maailmanlaajuisia, kaksikielisiä ammattilaisia ympäri maailmaa ja tarjoamaan koulutusta, joka edistää moniarvoisuutta, solidaarisuutta, vastuullisuutta, rehellisyyttä ja rehellisyyttä sekä Vargas-ideaalia. Jose Maria Vargas University , Etelä-Florida, USA

Alicia F.Parra Ed.D perusti Etelä-Floridan kampuksen Vargasin yliopiston. Koulutukseen ihanteellinen Jose Maria Vargas edelleen muokkaa ja vaikuttaa yliopiston opetussuunnitelmaan, opetukseen ja tavoitteisiin.

Jose Maria Vargas University pitää itseään edelläkävijänä korkeakouluna, joka keskittyy yksilöiden kokonaisvaltaiseen kehitykseen ja kaksikielisten ammattilaisten muodostumiseen maailmalle.

Jose Maria Vargas University on toisen asteen oppilaitos, joka tarjoaa koulutusohjelmia sertifikaatin, perustutkinnon suorittaneiden ja jatko-opiskelijoiden tasolla. Yliopisto palvelee kulttuurisesti monimuotoisia Etelä-Floridan opiskelijoita, jotka elävät ja työskentelevät yhä väkirikkaammassa, kansainvälisessä ympäristössä.

Jose Maria Vargas University tarjoaa ohjelmia, jotka ovat sekä akateemisia että urakeskeisiä. Kukin näistä ohjelmista opetetaan kaksikielisessä yhteydessä. Yliopiston kaikkien opinto-ohjelmien joukossa tavoitteena on edistää korkealaatuista koulutusta, jossa opiskelijat hankkivat kriittisen ajattelun ja käsitteelliset taidot sekä tiedon ja ihmissuhdetaidot toimiakseen urallaan.

Sijainnit

Pembroke Pines

Osoite
10131 Pines Blvd.
33026 Pembroke Pines, Florida, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin