Kennesaw State University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kennesaw State University on innovatiivisen opetuksen ja oppimisen johtaja. Yksi maan 50 suurimmasta julkisesta laitoksesta. KSU tarjoaa yli 150 perus-, jatko- ja jatkotutkintoa yli 35 000 opiskelijalle. Kennesawin osavaltiossa on 13 korkeakoulua kahdella Atlantan metrokampuksella, ja se on Georgian yliopistojärjestelmän jäsen ja valtion kolmanneksi suurin yliopisto. Yliopiston vilkas kampuskulttuuri, monimuotoinen väestö, vahvat globaalit siteet, yrittäjähenki ja Division I -urheilulaji houkuttelevat opiskelijoita koko alueelta ja 92 maasta ympäri maailmaa. Kennesaw State on USA: n uutisten mukaan opiskelijoiden ylin valinta, ja se on Carnegie-niminen tohtorintutkimuslaitos (R2), joka sijoittaa sen vain 6 prosentin joukkoon Yhdysvaltain korkeakouluista ja yliopistoista, joilla on R1- tai R2-asema.

Tehtävänanto

Kennesawin osavaltiossa toimimme vahvana esimerkkinä opiskelijakeskeisen, tutkimuslähtöisen yliopistokoulutuksen vaikutuksista. Autamme opiskelijoita menestymään etsinnän, yhteistyön ja tiukan toiminnan kautta, yhdistäen monipuolinen tausta ja kyvyt. KSU: ssa opiskelijoista tulee henkilöitä, joita ihmiset haluavat kollegoina ja johtajina.

Visio

Kennesaw State on esimerkki opiskelijakeskeisen, tutkimuslähtöisen yliopiston vallasta ja lupauksesta. Autenttisesti monimuotoinen, ainutlaatuisesti saavutettavissa oleva ja loputtomasti vaikuttava, vapautamme potentiaalin jokaisessa palvelemassamme opiskelijassa.

arvot

Me olemme Uskomme
Opiskelija-vaikutteita Polttaa pyrkimyksiä ja antaa Pathways - antaa opiskelijoille mahdollisuuden venyttää ja pyrkiä, omaksua unelma ja luoda toimivia suunnitelmia.
Promise toteuttava Olemme sitoutuneita ja valmiita antamaan lupauksiamme voidaksemme tarjota jokaiselle opiskelijalle mahdollisuuden ja herättää alueen talouskasvua.
Totta itsellemme Pysyminen aitona, rehellisyyden, aikeen ja tarkoituksen ohjaama - riippumatta siitä, kuinka muutamme, kasvaa tai kehittyy - koskaan unohtamatta ketkä olemme.
kohotettu Radan nostaminen - jahtaa, luo, jatkaa, rakentaa.
Avata Avoimuuden todellisen voiman omaksuminen - erilaisten näkökulmien arvostaminen ja hyödyntäminen parempien ratkaisujen löytämiseksi ja edun saavuttamiseksi.
Impact tuottavasta Ero saavutetaan - vaikuttamalla yksilöihin ja yhteisöihin positiivisen muutoksen aikaansaamiseksi.

KSU yhdellä silmäyksellä

Kennesaw State, kattava yliopisto, joka sijaitsee esikaupunk kampuksilla Kennesawissa ja Mariettassa luoteeseen Atlantan metroasemalta, vaikuttaa koko alueeseen, kansakuntaan ja maailmaan. Kennesaw-valtiossa, joka on Georgian kolmanneksi suurin yliopisto ja yksi maan 50 suurimmasta julkisesta laitoksesta, on yli 35 000 opiskelijaa, jotka edustavat 92 maata.

Laadukkaat tutkijat

Kennesawin osavaltio on korotettu R2-luokitukselle - korkeakoulututkinnon suorittavalle korkeakoululaitokselle - korkeakoulujen Carnegie-luokituksella. Yliopistossa on lähes 150 perus-, maisteri- ja tohtoriohjelmaa.

Suurimmat suuret yhtiöt

Tohtorintutkintoon saakka ja mukaan lukien ohjelmat, jotka valmistavat opiskelijoita jatkamaan ammatillista harjoittelua, ovat erityisen houkuttelevia, ja niitä tarjotaan kaikissa yliopiston korkeakouluissa. Palkittuja akateemisia ohjelmia tuottaa eniten opettajia ja sairaanhoitajia Georgiassa ja osavaltion toiseksi suurin kauppakorkeakoulu ja valtion toiseksi suurin tekniikan korkeakoulu.

Opiskelijaelämä

Hajautuva laitos, joka on jakautunut kahteen kampukseen, ja joka koostuu 130 rakennuksesta ja tiloista akateemisille henkilöstölle, toiminnalle, kulttuurille, virkistykselle ja asumiselle, sijaitsee yli 587 hehtaarilla.

Georgian yliopistojärjestelmän johtokunnan vuonna 1963 työmatkakouluna perustama Kennesaw State on tullut kohdekampukseksi, jossa yli 5 200 opiskelijaa asuu kahdeksassa erillisessä asuinalueessa Kennesawissa ja Mariettassa. Kampussa asuvilla opiskelijoilla ja työmatkalla liikkuvilla on pääsy kaikkiin maailmanluokan palveluihin, resursseihin ja aktiviteetteihin.

Sitoutunut kansalaisuus

Carnesgie-säätiö nimitti Kennesaw Staten kymmenen suurimman laitoksen joukkoon kansallisesti jatkuvista yhteistyötoimistaan laajemman yhteisön kanssa.

Opiskelijajärjestöjä on yli 250, mukaan lukien opiskelijoiden hallinto ja tiedotusvälineet, opetussuunnitelman seurat, yleisurheilu, kreikkalaiset kirjejärjestöt, kampuksen suurlähettiläät, yhteisöpalvelut ja asianajajat.

Global Reach

Kennesawin osavaltion globaaliasioiden osasto johtaa kattavaa joukko tieteellisiä, koulutukseen ja palveluihin liittyviä ohjelmia koko yliopiston puolesta hallinnoiden samalla yli 60 kansainvälistä opinto-ohjelmaa, tarjoamalla yli 100 kurssia ja järjestämällä yli 130 erillistä kansainvälistä koulutustapahtumaa.

Yliopistolla on kumppanuuksia akateemisten, valtion ja liike-elämän instituutioiden kanssa ympäri maailmaa, mukaan lukien CIFAL, ensimmäinen YK: n koulutuskeskus, jota yliopisto isännöi.

alumni

KSU: lla on yli 110 000 alumnia maailmanlaajuisesti.

Kasvava tutkimus

Yliopistossa on havaittu nopeaa perustutkimuksen rahoituksen nousua - yli 35 miljoonaa dollaria viimeisen viiden vuoden aikana, mikä on johtanut tiedekuntien uuteen tietoon ja löytöihin sekä opiskelijoiden käytännön mahdollisuuksiin. Vuonna 2019 yliopisto korotettiin R2-luokitukseksi korkeakoulututkinnon suorittaneeksi tohtoriksi.

Sijainnit

Kennesaw

Osoite
1000 Chastain Road
Kennesaw, Georgia, Yhdysvallat

Marietta

Osoite
1100 South Marietta Pkwy
Marietta, Georgia, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin