King's College - Pennsylvania, USA

Esittely

Lue virallinen kuvaus

King's College on sinusta.

Olet loppujen lopuksi syy siihen, että olemme täällä. Pyrimme luomaan henkilökohtaisen, vieraanvaraisen ympäristön, joka antaa sinulle työkaluja menestymiseen, kun olet täällä ja kauan valmistumisen jälkeen. Löydät tiukkoja kursseja, kilpailukykyisiä urheilulajeja ja erilaisia aktiviteetteja yhtä helposti kuin tuet tukevia professoreita, vaikuttavia valmentajia ja ystäviä koko elämän ajan.

King's Collegessa on kyse arvoista.

King's on katolinen, kattava vapaiden taiteiden perinneopisto, jonka perusti vuonna 1946 Notre Damen yliopiston Pyhän Ristin seurakunta. Minuutin astuessa jalka kampuksella tunnet lämpimän, ystävällisen ilmapiirin; huomaat moitteettoman ympäristön ja vaikuttavat tilat; tunnet olosi kotoisaksi viihtyisässä, kaupunkiympäristössä. King's College on koti kaukana kotoa - paikka, joka täyttää arvot koko elämän ajan.126906_17980-20191126-154946-Leoaddedsky.jpg

King's College on kyse mahdollisuudesta.

Luokat keskimäärin 18 opiskelijaa, mikä edistää dynaamista, henkilökohtaista puhetta olla vuorovaikutuksessa professorien ja luokkatovereiden kanssa menestyäkseen akateemisesti, sosiaalisesti ja henkisesti. King's College on koulu, koko elämäsi.

King's College kuuluu parhaimpiin.

Yhdysvaltain uutiset

Akkreditointimme puhuvat paljon.

Akateemiset ohjelmasi saavat enemmän kuin vain kunnioituksen; he myös saavat kansallisen tunnustuksen. William G. McGowanin kauppakorkeakoulu on yksi vain 53: sta valtakunnallisesta liiketalouskoulusta, jotka The Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB-International) on hyväksynyt.

Osoituksena on positiivinen, että odotamme oppilaitoksiltamme yhtä paljon menestystä kuin opiskelijoiltamme.

Tarjoamme enemmän kuin vain huippuosaamisen perinteitä.

Tarjoamme Notre Damen yliopiston Pyhän Ristin seurakuntaan juurtuneen yhteisön vahvuuden. Kun astut jalka kampuksella, koet lämpimän huolta, hoitaa ympäristöämme.

Meitä ohjaavat uskon ja luottamuksen periaatteet.

King's perustettiin vuonna 1946 kaivosmiesten ja myllyjen poikien kouluttamiseksi. Vaikka paljon on muuttunut vuosien varrella, sitoumuksemme tarjota vankka perusta vapaille taiteille sekä ammattitaitoiset työkalut menestyäkseen uralla useilla aloilla jatkuu tähän päivään saakka.

Kaikkien uskontojen ja taustojen opiskelijat hyötyvät opetuksesta, joka on yhtä mielen keskittynyt kuin se on sielu.126907_17980-20191126-154941-Campusaerialnew2014.jpg

Tehtävä

King's College on katolinen korkeakoulu, jota animoi ja johtaa Pyhän Ristin seurakunta. Kingin tavoitteena on huippuosaaminen opetuksessa, oppimisessa ja stipendeissä tiukkojen perusopetussuunnitelmien, vapaiden taiteiden ja tieteiden tärkeimpien ohjelmien, kansallisesti akkreditoitujen ammatillisten ohjelmien kautta perus- ja jatkotutkinnoilla sekä henkilökohtaisen huomion kiinnittämisellä opiskelijoiden muodostumiseen hoivayhteisössä.

Näkemys

Perustamisestaan lähtien vuonna 1946 King's on omistautunut Pyhän Ristin ihanteelle muuttaa mielensä ja sydämensä innokkaasti toivoyhteisöissä. Akatemian sitoutuminen opiskelijoihin ilmaistaan sekä opetussuunnitelmissa että yhteisopetusohjelmissa, joissa kannustetaan palvelua, edistetään pohdintaa ja kehitetään johtamistaitoja. Kuninkaan Kristus, joka on opettanut esimerkillään ja rakkauden hallitsema, nimeensa opetuksen ja esimerkin innoittamana, Kingin muodot valmistuvat, jotka puolustavat jokaisen ihmisen luontaista ihmisarvoa ja mobilisoivat heidän kykynsä ja ammattitaitonsa palvellakseen yhteistä etua. Perustavan presidentin mukaan "King's opettaa opiskelijoilleen paitsi ansaitsemista, myös kuinka elää.”

Sijainnit

Wilkes-Barre

Osoite
133 N River St
Wilkes-Barre, Pennsylvania 18711

Wilkes-Barre, Pennsylvania, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin