Lurleen B Wallace Community College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Pääjohtajan

Dr. Herbert HJ Riedel

Kiitos kiinnostunut Lurleen B. Wallace Community College ja tervetuloa sivuillemme. Olemme yksi 1195 kattavan ammattikorkeakoulut Yhdysvalloissa, joka kouluttaa 46% kaikista opiskelijoille maassa ja palkinnon 555000 yhdistävät astetta ja 295000 todistukset vuosittain. LBW on yksi 26 jäsenen opiston Alabama Community College System, johtava voimavara tarjota korkeakoulutuksen ja taloudellisen kehityksen meidän valtio.

LBW erottuu erinomainen, toimivaltainen, ja huolehtiva ammatti tiedekunnan; asiaan liittyvien ohjelmien ja tutkimuksen todellisen maailman; ja johtajuus yhteisöissä me palvelemme parantaa heidän elämänlaatuaan koulutus- ja kulttuuritarjontaa. Meidän opiskelijat hyötyvät kollegiaalinen ilmapiiri lähellä kotia, lukuisia opiskelija-klubeja ja järjestöt, ja erityisiä tapahtumia, kuten neiti LBWCC Pageants, Pyhäinpäivä, sininen ja valkoinen Day, kokoonpano-ohjelmia, sekä erityisiä esityksiä yhteydessä järjestetyssä Covington Arts Neuvoston. LBW osallistuu intercollegiate yleisurheilun National Junior College Athletic Association (NJCAA) miesten ja naisten koripallon, baseball, ja softball.

Meidän kampuksilla Andalusiassa, Greenville, ja Opp sekä meidän Luverne Center tarjoaa ajan tasalla ja kauniita rakennuksia kaunis maisemointi. Jokainen kampus on moderni konferenssikeskus, käytettävissä College ja yhteisöllisiä tapahtumia. Sekä MacArthur ja Andalusia kampuksilla on kävely / fitness polkuja, jossa jälkimmäinen tarjoaa myös hyvin varustettu kuntosali, valaistu tenniskenttä, Evans Barnes Golf Course, ja kaupunki Andalusian Dream Park.

Kehotan teitä tutustumaan moniin mahdollisuuksia Lurleen B. Wallace Community College on tarjota ja vilpittömästi toivon, että voimme tulla osa tulevaa, kuten LBW on ollut osa monen tulevaisuuden meidän yhteisön johtajat vuodesta 1965. Tänään enemmän kuin koskaan, menestys tämän tärkeän yhteisöä resurssi on välttämätöntä meidän yhdyskuntien tulevaisuuden kasvun ja hyvinvoinnin.

Sijainnit

Andalusia

Osoite
1000 Dannelly Boulevard,
P.O. Drawer 1418

AL 36420 Andalusia, Alabama, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin