Carl H. Lindner College of Business, University of Cincinnati

Esittely

Lue virallinen kuvaus

ohjelmiemme

University of Cincinnati Carl H. Lindner College of Business on toistuvasti nimetty yhdeksi alkuun kauppakorkeakouluissa Yhdysvalloissa lähteistä, kuten US News & World Report, Bloomberg Businessweek ja Princeton Review. Yhtä tärkeää, olemme AACSB akkreditoitu (kunnia ansainnut vain 15% maailman kauppakorkeakouluissa) vuodesta 1919. Tarjoamme opiskelijoille valtakunnallisesti paremmuusjärjestykseen MBA-ohjelma sekä kahdeksan erikoistunut maisteriohjelmaa, joista kuusi on rankattu Top 10 ohjelmaa Yhdysvalloissa. Meidän MBA-ohjelma oli äskettäin sijalla # 1 Yhdysvalloissa perustuu meidän akateemista laatua, työharjoittelua menestys ja opetusta edullisuus.

Ohjelmamme yhdistyvät transformatiivinen luokkahuoneen oppimisen reaalimaailman oppimiskokemuksia. Meidän opiskelijat ovat lukemattomia mahdollisuuksia osallistua alueellisten, kansallisten ja maailmanlaajuisten tapauksessa kilpailuja, saavat käytännön kokemusta työskennellessään hankkeita globaaleille asiakkaille, kuten Procter & Gamble, Kellogg ja Citi, ja opiskella ulkomailla Pohjois-Amerikassa, Etelä-Amerikassa, Euroopassa ja Aasia.

Koska erikoistuminen tarjoaa mahdollisuuden voit todella hallita uutta kurinalaisuutta ja merkittävästi kuljettamaan urasi ja tuloksentekokykyä, tarjoamme opiskelijoille mahdollisuuden erikoistua niiden astetta yksi yli 20 jatko todistukset vaihtelevat toiminnalliset alueet kuten markkinointi, talous ja toiminta ja poikkitieteellisiä aiheista, kuten tietojen analytiikan, innovointia ja yrittäjyyttä.

SIJAINTIMME

University of Cincinnati sijaitsee kaupungissa Cincinnati, Ohio, yksi suurimmista liiketoiminnan keskuksissa Yhdysvalloissa. Neljäsataa yritykset Forbes 500 -listalla ovat läsnä Cincinnatissa ja kaupungin Cincinnati asuu päämaja enemmän Fortune 500 yrityksistä asukasta kohden kuin New York, Los Angeles tai Chicago. Itse asiassa maailma päämajassa seitsemän Fortune 500 yrityksistä sijaitsevat 3 kilometrin yliopiston Cincinnati kampuksella. Koska niin monet suuret yritykset ovat niin lähellä meidän kampuksella, johtohenkilöitä on runsaasti mahdollisuuksia Vierailuluento meidän luokat ja osallistuu myös eri kampuksella tapahtumia ja kilpailuja.

CNN Money äskettäin nimetty Cincinnati yhdeksi Top 6 paikkaa Yhdysvalloissa aloittaa liiketoiminnan ja Forbes sijoittui kaupunkimme kuin 7th korkein keskimääräinen tulo Yhdysvalloissa perustuu elinkustannuksista. Mashable sijoittui Cincinnati eniten sosiaalisia kaupunki Yhdysvalloissa, Movoto sijoittui se yksi Top 10 älykkäin kaupungit maassa ja Kiplinger lehti rankkasi Cincinnati sen # 1 paras veto ”hot spot” ja yksi 10 suurimmista kaupungeista maassa valtiot nuorille aikuisille.

yliopistomme

University of Cincinnati asuu 44000 opiskelijoiden ja alumnien asuvat nykyään kaikissa viiteenkymmeneen osavaltioon ja 125 maassa ympäri maailmaa. Yli 4000 kansainvälistä opiskelijaa yliopiston Cincinnati vuonna 2015-16 lukuvuonna ja yliopistomme sijoittui äskettäin # 5 vieraanvaraisimpia yliopisto maailmassa vuoteen International Student Barometer. Lisäksi yliopiston Cincinnati oli äskettäin nimetty yksi ”maailman kaunein kampuksilla” Forbes-lehden.

Sijainnit

Cincinnati

Carl H. Lindner College of Business

Osoite
College of Business
Carl H. Lindner Hall
University of Cincinnati
2925 Campus Green Drive
Cincinnati, Ohio 45221-0020

45221-0020 Cincinnati, Ohio, Yhdysvallat
Puhelin
+1 513-556-7020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit

AACSB Accredited