Lehigh University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoa henkilöstä Lehigh

Elävä, dynaaminen kampusyhteisö

Pennsylvanian kauniissa Lehigh-laaksossa sijaitseva Lehigh on yksi maan tunnetuimmista yksityisistä tutkimusyliopistoista. Haastamme akateemisen kurinalaisuuden, yrittäjähenkisen ajattelutavan ja yhteistyömahdollisuuksien kautta opiskelijamme tulemaan tulevaisuuden johtajiksi.

Kiistatta Lehigh

Yli 150 vuoden ajan Lehigh on katsonut tulevaisuuttaan määrittelemällä uudelleen, mitä tarkoittaa johtaa jokaista askelta.

Tervetuloa taiteen ja tieteen korkeakouluun

Lehighin suurimpana ja monimuotoisimpana yliopistona olemme yhteiskuntatieteiden, taiteiden, humanististen ja luonnontieteellisten tieteiden koti. Meillä on 1 894 perustutkintoa opiskelevaa opiskelijaa, 342 jatko-opiskelijaa, 270 kokopäiväistä tiedekunnan henkilökuntaa ja 90 ammattitaitoista henkilökuntaa, joten olemme kooltaan vertailukelpoisia ja tarjoamme vapaakatemian korkeakoulun läheisyyttä, mutta hyödynnämme kuitenkin tutkimusyliopiston resursseja. Tiedekunnassamme ovat taitavia tutkijoita, taiteilijoita ja kirjailijoita, jotka tunnustetaan kansallisesti ja kansainvälisesti alansa johtajiksi, ja jotka ovat sitoutuneet integroimaan opetus ja stipendit innovatiivisiin, dynaamisiin opetussuunnitelmiin, jotka on asetettu älyllisesti stimuloivassa ympäristössä.

Perus- ja jatko-ohjelmasi valmistelevat opiskelijoita valmistuvansa maailman monimutkaisuuteen, jossa he löytävät kilpailevia visioita ja arvoja, jotka heidän on työskenneltävä ymmärtääkseen ja joihin heidän on reagoitava tehokkaasti. Yliopisto on tila voimakkaalle vuoropuhelulle. Koulutamme oppilaita ennakoimaan ja johtamaan muutosta, näkemään haasteita mahdollisuuksina, muuttamaan tiedon käytökseksi ja muuttamaan maailmaa. Pyrimme maksimoimaan opiskelijoiden kasvun ja kehityksen asettamalla yksilön laajempaan ihmiskulttuurin ja luonnon kontekstiin. Luokkahuoneemme ulottuvat neljän seinän ulkopuolelle laajemmalle yhteisölle ja maille, jotka kattavat maapallon.

"Riippumatta toiveistasi, Taiteiden ja tieteen korkeakoulun ohjelmat haastavat oletuksesi, laajentavat kykyjäsi ja laajentavat näkymiäsi."

Lehigh University College of Arts and Sciences

Tutki maailmaa. Löydä itsesi.

Taiteiden ja tieteiden korkeakoulussa opiskelijat oppivat, kasvavat, jakavat ideoita ja kehittävät elinikäisen suuntatiedon. Yliopisto tarjoaa oppimisympäristön, joka houkuttelee opiskelijoita tiedekuntien kanssa, jotka ohjaavat tieteenalojensa älyllistä kehitystä. Huolimatta toiveistasi, Taiteiden ja tieteen korkeakoulun ohjelmat haastavat oletuksesi, laajentavat kykyjäsi ja laajentavat näkymiäsi. Ole osa elinikäistä oppimisympäristöä, joka tarjoaa sinulle uusia akateemisia polkuja, uusia henkilökohtaisia ohjeita ja jatkuvasti kasvavia mahdollisuuksia. Oli kyse sitten urakehityksen tavoitteiden saavuttamisesta, uusien näköalojen löytämisestä tai sielun vaalimisesta, ohjelmien löytämisestä, jotka kiinnostavat, rikastuttavat, informoivat, haastavat ja inspiroivat.

Monimuotoisuuden merkitys

Taiteiden ja tieteiden korkeakoulu on tutkijoiden ja kouluttajien yhteisö, jolla on intohimo tiedon etsimiseen ja maailman ymmärryksen laajentamiseen. Etsimme tiedekunnan, henkilökunnan ja opiskelijoiden yhteisöä, joka heijastaa koko yhteiskuntaa. Monimuotoisuus on kriittinen osa akateemista huippuosaamista, ja se on välttämätöntä kaksinkertaisen tehtävän suorittamisessa koulutuksessa ja tutkimuksessa. Opimme parhaiten, kun olemme alttiina omille näkemyksille, kokemuksille, uskomuksille ja näkemyksillemme. Tämä on helpointa suorittaa rikkaasti monimuotoisessa ympäristössä. Nykypäivän maailma on toisiinsa kytketty ja toisistaan riippuvainen. Olemme menestyneimpiä elämässä, kun omaksumme ja juhlimme kaikkien yhteiskuntamme jäsenten kykyjä ja kykyjä. Tutkiessamme voimakkaasti, mutta kunnioittavasti sekä eroja että yhteisiä piirteitä, vaalimme ymmärrystä ja kansalaisyhteiskuntaa.

Olemme antaneet tällä sivustolla saataville paljon tietoa elämästä yliopistossa tai Arts and Sciences Lehighistä. Löydät linkit osastoihimme ja moniin tieteidenvälisiin ohjelmiin ja tutkimuskeskuksiin, jotka ovat kiinnostuneita tiedekunnista ja opiskelijoista. Toivon, että tutkit ja löydät Taiteiden ja tieteiden korkeakoulun tarjoamat mahdollisuudet.

Robert A Kukat
Herbert ja Ann Siegel Dean
Taiteiden ja tieteiden korkeakoulu

Lehigh University Linderman Library

Sijainnit

Bethlehem

Osoite
Lehigh University,
College of Arts and Sciences,
9 West Packer Avenue

PA 18015 Bethlehem, Pennsylvania, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin