Loyola University Maryland College of Arts and Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

"Loyolalla", jesuiittojen perustajan, pyhän Ignatiuksen sukunimellä on syvä merkitys ja historia jesuiittakouluissa ja yliopistoissa ympäri maata ja ympäri maailmaa.

Marylandin Loyola College oli ensimmäinen instituutio Yhdysvalloissa, joka kandi nimeä Loyola, ja yli 150 vuoden ajan nimi Loyola College tuli edustamaan rikas ja upea historia koulutuksellisesta huippuosaamisesta, kestävistä arvoista ja sitoutumisesta jesuiittojen taiteiden perinne. Yliopisto on ottanut nimityksen, joka kuvaa paremmin ohjelmiensa luonnetta, mutta "Loyola College" -nimi elää yliopiston taiteiden ja korkeakoulujen koulutuksessa, joka on jesuiittaisen lähestymistavan kulmakivi.

Marylandin Loyola-yliopiston tehtävä, visio ja arvot

Marylandin Loyolan yliopisto on jesuiittakatolinen yliopisto, joka on sitoutunut Jeesuksen seuran koulutus- ja hengellisiin perinteisiin ja koko ihmisen kehitykseen. Vastaavasti yliopisto inspiroi opiskelijoita oppimaan, johtamaan ja palvelemaan monipuolisessa ja muuttuvassa maailmassa.

Loyolassa tämä tarkoittaa, että opetussuunnitelma on tiukka ja tiedekunnan odotukset korkeat. Akateemisen kurssityön lisäksi jesuiittaoperaatio toteutetaan monien eri ohjelmien ja tapahtumien kautta, joita tukevat yliopiston eri osastot, mukaan lukien kampusministeriö ja julkisen palvelun ja oikeuden keskus. Loyolan tavoitteena on johtaa opiskelijoita, tiedekuntia, henkilökuntaa, alumneja ja ystäviä eteenpäin tutkittavan älyllisen, sosiaalisen ja hengellisen arvostelukyvyn elämään. Näiden tavoitteiden saavuttamiseksi Loyola väittää rohkean näkemyksen: että Marylandin Loyola University on maan johtava katolinen, kattava yliopisto. Standardit, joiden avulla mittaamme tätä saavutusta, ovat merkittävien opiskelijoiden ilmoittautuminen; monipuolisen ja tukevan yhteisön luominen; sellaisen tiukan henkisen ilmapiirin viljely, joka valmistaa selvästi tutkinnon suorittaneita menestymään kaikissa pyrkimyksissään, joihin he päättävät pyrkiä; tiedekunnan tieteelliset saavutukset; akateemisten ikäisensä tunnustaminen alumnien älylliset ja ammatilliset saavutukset ja hengen anteliaisuus.

Sijainnit

Baltimore

Osoite
North Charles Street,4501
21210 Baltimore, Maryland, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin