Loyola University Maryland

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja Loyolasta

Loyola University Maryland on jesuiitti, katolinen yliopisto, joka on sitoutunut Jeesuksen yhteiskunnan koulutus- ja hengellisiin perinteisiin sekä koko ihmisen kehitykseen. Näin ollen yliopisto innostaa oppilaita oppimaan, johtamaan ja palvelemaan monipuolisessa ja muuttuvassa maailmassa.

Loyolassa ihanteita, jotka ovat ohjaaneet jesuiitojen yliopistoja lähes 500 vuoden ajan - akateemista huippuosaamista, cura personalisia , palvelua, oikeudenmukaisuutta, monimuotoisuutta ja rehellisyyttä - muun muassa jatkavat opiskelijoiden akateemisten, sosiaalisten ja hengellisten kokemusten muotoutumista. ohjelmat, joita jatkamme, ja suhteet, joita rakentamme ympäröivien yhteisöjen kanssa.128674_naassom-azevedo-Q_Sei-TqSlc-unsplash.jpg

Loyola Mission

Loyola pyrkii valmistelemaan opiskelijoita sekä perustutkinto- että jatko-opiskelijoille tarkoituksenmukaisen ammatillisen palvelun ja johtamisen elämään. Loyolassa tämä tarkoittaa, että opetussuunnitelma on tiukka ja tiedekunnan odotukset ovat korkeat. Opiskelijat haastavat ymmärtää henkilökohtaisen ja ammatillisen elämän eettiset ulottuvuudet ja tutkia omia arvojaan, asenteitaan ja uskomuksiaan.

Akateemisten kurssien lisäksi Jesuit-tehtävää tuetaan monien eri yliopiston osastojen sponsoroimien ohjelmien ja tapahtumien kautta.

Visio

Myötätuntoa ja osaamista edustavien miesten ja naisten opetus, joka on haluttu etsiä kaikkea Jumalan suurempaa kirkkautta, edustaa Loyola University Maryland pysyvää pyrkimystä. Loyolan yhteiskunnan perustaja, Loyolan St. Ignatius ja yliopistomme nimimerkki, tämä ihanteellinen idea ohjaa edelleen Loyolaa, kun se pyrkii johtamaan oppilaita, tiedekuntaa, henkilökuntaa, alumneja ja ystäviä eteenpäin tutkitun henkistä, sosiaalista ja hengellistä erottelua.

Näihin tavoitteisiin pyrkiessään Loyola esittää rohkean vision, jonka yliopisto saavuttaa tarjoamalla opiskelijoille perustavanlaatuisen opetuksen, joka muuttaa heidät, mikä takaa, että he asettavat arvokkaimman arvon älylliselle elämälle ja ymmärtävät, että johtajuus ja palvelu on maailmalle läheisesti yhteydessä. Samoin Loyola on tunnustettu johtaja tutkijakoulutuksessa, joka tarjoaa ohjelmia, jotka vastaavat palvelemaansa ammatillisten ja akateemisten yhteisöjen tarpeita, innoittavat tutkinnon suorittaneita oppilaita johtamaan ja antamaan heille tietoa siitä, että palvelu suurelle maailmalle on niiden ammatillisten velvollisuuksien täsmällinen mittaaminen.

Kaiken kaikkiaan Loyola pysyy aina tietoisena jesuiittalainesäännöstä, jonka mukaan kaiken koulutuksen päämäärä on ihmiskunnan henkien lisääntyminen.128675_rsz_brooke-cagle-g1kr4ozfoac-unsplash.jpg

Sijainnit

Baltimore

Osoite
4501 N. Charles Street
Baltimore, MD 21210

Baltimore, Maryland, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin