Loyola University New Orleans Online

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Loyola University New Orleans on yksityinen, yhteisopetusta tarjoava jesuiittayliopisto New Orleansissa, Louisianassa. Loyola College avasi ovensa vuonna 1904 ja perustettiin yliopistoksi vuonna 1912. Perustettuaan taiteisiin ja tieteisiin Loyola tarjoaa innovatiivisia koulutusohjelmia, jotka valmistavat opiskelijoita elämään mielekästä elämää muiden kanssa ja muiden puolesta; tavoittelemaan totuutta, viisautta ja hyveitä; ja työskennellä oikeudenmukaisemman maailman puolesta.

Loyolassa määrität kuka haluat olla: vapaa ajattelija, yrittäjä, riskinottaja, tiedemies, luova ja ennen kaikkea se, mitä kukaan muu ei voi olla - itse. Tämän koulutuksen avulla voit tehdä enemmän kuin muuttaa itsesi; sen avulla voit muuttua itsellesi.

Laaja valikoima innovatiivisia kampusohjelmia, Loyola tarjoaa nyt 100% online-ohjelmia, jotka tarjoavat kiireisille, työskenteleville ammattilaisille taitoja sopeutua nopeasti muuttuviin markkinoihin.

Valmistuminen tutkinnosta Loyolasta valmistaa sinut ammatilliseen menestykseen ja tarjoaa koulutuksellisen perustan, joka tarvitaan maailman parantamiseen ja palkitsevan uran rakentamiseen.

Loyola University New Orleans on tunnustettu yhdeksi Yhdysvaltojen News & World Reportin 10 parhaan eteläisen yliopiston alueesta etelässä. Loyola University New Orleans tarjoaa useita tiukkoja akateemisia ohjelmia online-muodossa. Nämä online-tarjoukset on suunniteltu antamaan sinulle joustavuutta suorittaa tutkinto häiritsemättä ammatillisia tai perhevelvollisuuksiasi. Nopeutetut kurssimuodot, asynkroniset luokat ja pakolliset kirjautumisajat eivät takaa, että voit ansaita saman arvostetun tutkinnon kuin kampusopiskelijamme missä tahansa tahdissa.

100% verkossa ja kysynnässä

Voit tavoittaa akateemiset ja ammatilliset tavoitteet yhdellä korkean kysynnän online-ohjelmistamme, jotka kaikki ovat saatavilla kokonaan verkossa.

Sijainnit

New Orleans

Osoite
Saint Charles Avenue,6363
70118 New Orleans, Louisiana, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin