Missouri Baptist University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

MBU asettaa opiskelijat tiellä menestykseen korostamalla tutkimuksen ja palvelun. Jokainen opiskelija kävelee päälle kampuksella mahdollisia. Autamme heitä toteuttamaan mikä kuuluu ja muuntaa se valoisa tulevaisuus. MBU on enemmän kuin kukoistava taiteet yliopisto. Se on paikka, jossa opiskelijat paistaa.

MISSOURI Baptist University OTTAA VASTUUN DIVERSITY

Missouri Baptist University on sitoutunut säilyttämään yhteisö, joka tunnistaa ja arvostaa luontaisesta arvosta ja jokaisen yksilön ihmisarvo. Missouri Baptist University vahvistaa, että merkittävä osa integraatiota uskon ja oppiminen on sen tunnustaminen, että kaikki ihmiset on luotu Jumalan kuvaksi ja kunnioituksen arvoinen ja ihmisarvoa. Pyrimme varmistamaan, että kaikilla oppilailla on täysi pääsy koulutukseen, sosiaalisen ja hengellisen kasvun mahdollisuuksia yliopisto tarjoaa varmistaa, että opiskelijat ymmärtävät ja yksi yliopiston keskeisiä arvoja, jotka on "sosiaalinen muutos läpi sekä johtamistaitoa." Kautta opetussuunnitelmat ja luokkahuoneessa kokemuksia, yliopisto pyrkii kehittämään ja vaalia monimuotoisuutta, koska se vahvistaa organisaation, edistää luovaa ongelmanratkaisua, ja rikastuttaa meitä kaikkia.

Tavoitteena on esitellä materiaaleja ja toimintaa, jotka ovat kunnioitetaan erilaisia ​​ryhmiä lukien, mutta ei rajoittuen, rotuun, sukupuoleen, ihonväriin, kansalliseen tai etniseen alkuperään, ikään, pätevä vammaisuuteen, asevelvollisuus, oppimisen eroja, tai sosioekonominen asema.

Sijainnit

St. Louis

Osoite
Missouri Baptist University
One College Park Dr.

63141-8698 St. Louis, Missouri, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin