Manchester Community College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

TERVETULOA

Se on minun erityinen kunnia toivottaa teidät Manchester Community College.

MCC on sitoutunut tarjoamaan sinulle laadukkaita elinikäisen oppimisen kokemuksia, jotka muodostavat perustan mitä päätät tehdä tulevaisuudessa, onko tämä edistää oman koulutuksen, saamassa uuden työn tai parantaa teidän sosiaalisia ja sivistyksellisiä mahdollisuuksia.

Monet opiskelijat mennä siirtämään alueellisten ja kansallisten neljän vuoden korkeakouluissa ja yliopistoissa, kuten Connecticut valtion yliopisto, University of Connecticut, University of Massachusetts, Trinity College ja Howard yliopisto. Muut opiskelijat haluavat ilmoittautua erikoistunut ohjelmia valmistautua uran lukemattomia organisaatioita ja yrityksiä.

Yhteistyömme-ajan toimintaan, johon kuuluu myös seurat ja järjestöt, kunto-ohjelmia ja palvelu oppimismahdollisuuksia, antaa sinulle runsaasti kokonaisvaltainen ympäristö, jossa jatkamaan tavoitteesi.

Alati muuttuvassa tietoon perustuva talous, alueen työnantajien yhteistyötä kanssamme muokata koulutusohjelmia sekä päivittämään vakiintuneiden työntekijän taitoja.

Meillä on luotto-vapaa ammatillista kehitystä ja rikastus kursseja aikuisille ja erityisen kiinnostuksen ohjelmia lapsille ja teini-ikäisille, kuten Junior Culinary Camp, insinööri That! ja tytöt Take Charge.

Jotkut alueen asukkaat tulevat MCC pelkästään nauttimaan taiteen, musiikin ja muita kulttuuritapahtumia. Ja osana kestävän kehityksen työtä, meillä on jopa Farmers 'Market paikallisten viljelijöiden ja kauppiaiden joka houkuttelee satoja ihmisiä viikoittain.

Oppiminen on matka, joka on mahdollista tyydyttää älyllistä uteliaisuutta ja antaa sinulle uusia tapoja ajatella maailma ympärillämme - se voi toteuttaa unelmasi. Se on matka, joka ei ole loppua, vaikka olet varmasti ansaita palkintoja todistus tai tutkinto, jos tämä on tavoite.

Tämä on college. Se on paikka, jossa voit muodostaa pysyviä suhteita monipuolinen ja oma ryhmä yksilöitä jotka jaa kiinnostusta oppimiseen. Tiedekunta, henkilöstö ja hallintohenkilöstö College on aina valmiina auttamaan sinua tiellä kohti tavoitteesi. Ensisijainen tavoitteemme on auttaa sinua saavuttamaan suurin potentiaali.

Ystävällisin terveisin,

Gena Glickman, Ph.D. Presidentti

Sijainnit

Manchester

Osoite
Manchester Community College, Great Path
CT 06040 Manchester, Connecticut, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin