Lue virallinen kuvaus

Milwaukee School of Engineering on yksityinen, voittoa tavoittelematon yliopisto, joka tarjoaa kandidaatin ja maisterin tutkintoja insinööri, liiketoiminta, matematiikka ja hoitotyö sekä intensiivinen englanti akateemisten tarkoitusten ohjelma niille, jotka haluavat parantaa Englanti taito. MSOE: ssa on opiskelijoiden ja tiedekunnan hoitava yhteisö. Yhdessä olemme sitoutuneet edistämään akateemisen ohjelmoinnin ja tutkimuksen korkeampaa tasoa sekä henkilökohtaista palvelua, opetusta ja ohjausta.

Miksi valita MSOE?

Opiskelija saa reaalimaailman kokemuksen huippuluokan ohjelmista, asiantuntijaopistosta. Valmistumisvaiheessa olet valmis syöttämään joitain eniten kysyttyjä uran. Itse asiassa vuosina 2014-15, 96% valmistuneista sai työn tai valitsemaansa tutkijakouluun. Monista syistä MSOE eroaa muista korkeasti arvostetuista yliopistoista. Tässä on vain muutama.

Asiantuntijaprofessorit

Opetus tapahtuu ensin MSOE: ssä. Jokainen luokan (joka keskimäärin vain 21 opiskelijaa) ja laboratoriomme tarjoamme opetetaan kokeneilla tiedekunnan jäsenillä. Tässä ei ole opetushenkilöitä.

Real-World -kokemus

Useimmat yliopistot puhuvat käytännön työstä, mutta harva voi sopia keskimäärin 600 tunnin laboratoriokokemuksen saat kuin opiskelija MSOE. Itse asiassa meillä on enemmän laboratorioita kampuksissamme kuin luokkahuoneissa - ja he ovat kaikki saatavilla opiskelijoille.

Suosituimmat ohjelmat

MSOE: n peruskoulutusohjelmat on sijoittunut yhdeksänneksi kansakunnissa Yhdysvaltain uutisissa

Nelivuotinen valmistumisasiakirja

MSOE on yksi harvoista yliopistoista eri puolilla maata, joka takaa opiskelijat saavat tarvittavat luokat neljän vuoden ajan.

Urakehityskorot

Vain harvat yliopistot maassa voivat saavuttaa keskimäärin 96 prosentin sijoittamisasteemme - puhumattakaan tutkinnon suorittaneiden keskimääräisestä aloituspalkasta 56 522 dollaria.

Sijainti, sijainti, sijainti

Asuminen ja oppiminen Itä-kaupungissa - vilkas keskustan naapurustomme ja yksi Milwaukeen mielenkiintoisimmista ja turvallisimmista - vie sinut askeleisiin ammatillisista mahdollisuuksista, akateemisista, kulttuurisista ja virkistysmahdollisuuksista. Ja olemme vain korttelin päässä Michigan-järvestä!

Paikka, johon se sopii

Sinulla on runsaasti mahdollisuuksia päästä asumaan, osallistua tai vain saada sosiaalisia samankaltaisia ​​ystäviä, joilla on samankaltaisia ​​etuja. MSOE tarjoaa yli 70 akateemista, ammatillista ja yhteiskunnallista organisaatiota sekä klubi- ja oppilaitosten välistä urheilua.

Siinä on kyse siitä, mistä olemme tulleet

Vuonna 1903 perustettuamme MSOE: n opiskelijat, tiedekunta, opetussuunnitelma ja historia ovat kehittyneet edelleen. Yritysten ja teollisuuden johtajat tekivät yhteistyötä laitoksen kehittämisessä ja luotiin läheinen suhde, joka on jatkunut koko MSOE: n historiassa.

Visio

MSOE on aina ammatillisen koulutuksen kärjessä, jossa painotetaan sekä teoriaa että teknologiaa, yhdessä voimakkaiden laboratorioiden ja urakehityksen kanssa.

Tehtävänanto

MSOE tarjoaa jatkuvaa interaktiivista opetusilmapiiriä opiskelijoille, jotta heistä tulee hyvin pyöreitä, teknisesti kokeneita tutkinnon suorittimia ja erittäin tuottavia ammattilaisia ​​ja johtajia.Toimintafilosofia

Tehtävä toteutetaan järjestäytyneellä ympäristöllä, joka sijoittaa huolellisesti palkattujen opiskelijoiden joukkoon erittäin pätevän tiedekunnan, avustavan henkilökunnan ja strategisten kumppaneiden, jotka ovat sitoutuneet saavuttamaan lopullisen tavoitteen, joka on valmis valmis välittömään tuottavuuteen ja jatkokoulutukseen. Tällainen synergismi käsittää seuraavat osat:

Tiedekunta - jolla on yhteinen opetussuunnitelman käsite erikoistumisalueillaan; joka on sitoutunut huippuosaamiseen opetuksessa ja nykyisessä elinkeinoelämän / uran kokemuksen, tieteellisten saavutusten, soveltavan tutkimuksen, ammatillisen yhteiskunnan toiminnan ja jatkuvan koulutuksen kautta; arvioidaan jatkuvasti keinoja sisällyttää tulevaisuuden sovellukseen tarvittavat huipputeknologiatiedot.

Henkilöstö - sitoutunut tarjoamaan kokonaisvaltaista tukea, mukaan lukien akateeminen, hallinnollinen, rahoituksellinen ja kehitysyhteistyö, auttaakseen oppilaita ja tiedekuntaa tarpeen mukaan hankkimaan tietoa, työkokemusta ja johtajuutta. Työskentele yhdessä tiedekunnan kanssa sellaisten toimintojen tarjoamiseksi ja tukemiseksi, joiden avulla opiskelijat voivat hyötyä liike-, teollisuus- / uran- ja yhteisötoiminnan kokemuksista sekä suoraa osallistumista kaikkien ammatinharjoittajien tasoihin entisten yritysjohtajien kanssa.

Business and Industry - sitoutunut molempia osapuolia hyödyttävään tukeen yliopistossa ja sen tutkinnon suorittaneissa. MSOE tarjoaa jatko-opinnoissaan laaja-alaisia ​​mahdollisuuksia kattavassa toiminnassa, johon kuuluu tutkinto-ohjelmia, luotto- ja luottokurssi-kursseja sekä räätälöityjä tarjouksia henkilöille, jotka etsivät henkilökohtaista ja / tai ammatillista etenemistä.

Institutionaaliset periaatteet

Milwaukee School of Engineeringin perusajatukset ovat seuraavat:

 • Painopiste on yksittäiselle opiskelijalle.
 • Elinikäinen oppiminen on välttämätöntä menestyksen kannalta.
 • Osaava tiedekunta, jolla on asianmukainen ja ajan tasalla oleva kokemus, on opetusprosessimme ydin.
 • Tieteelliset ja matemaattiset perustelut ja prosessit ovat välttämättömiä.
 • Soveltuva tutkimus ja kehittyvät ja monitieteelliset tekniikat ovat elintärkeitä mahdollisuuksien hyödyntämisessä.
 • Viestintätaitojen kehittämistä tarvitaan toimimaan tehokkaasti.
 • Opiskelijan kokemusta vahvistetaan vuorovaikutuksella elinkeinoelämän, teollisuuden ja terveydenhuollon kanssa.
 • Johtamisen ja yrittäjyysominaisuuksien kehittäminen on olennaisen tärkeää.
 • Opiskelijat, tiedekunta, henkilökunta ja vapaaehtoiset jakavat oppimisen vastuun.
 • Vahvat henkilökohtaiset arvot ovat välttämättömiä onnistumisen kannalta.
 • Alumnit vahvistavat laitosta neuvonantajan, rohkaisun ja tuen avulla.
 • Vastuullisuus on vapaiden yritysten perusta.
 • Moninaisuudessa on vahvuus.
 • Maailmanlaajuinen tietoisuus on otettava huomioon kaikissa toiminnoissa.
 • Muutoksen aloittaminen ja hyväksyminen edellyttävät mahdollisuuksien ennakoimiseksi ja hyödyntämiseksi.

akkreditoinnit


Olemme täysin akkreditoitu yliopisto./>

Yhdysvaltojen akkreditointitoimistojen kaksi päätyyppiä ovat alueelliset yhdistykset ja ammattijärjestöt. Nämä yhdistykset ovat hallituksesta riippumattomia, ja ne koostuvat arvostetuista kasvattajista ja ammattilaisista. Yhteistyökumppaneiden ryhmät vierailevat säännöllisesti korkeakouluissa ja yliopistoissa arvioimaan ja raportoimaan niiden laadusta. Milwaukee School of Engineering on akkreditoitu korkeakouluopetuksesta , (800) 621-7440, (www.ncahlc.org).

Seuraavat MSOE-ohjelmat on akkreditoitu ABETin teknisen akkreditointikomission ( http://www.abet.org) kautta

 • Arkkitehti (BS)
 • Biolääketieteellinen tekniikka (BS)
 • BioMolecular Engineering (BS)
 • Tietotekniikka (BS)
 • Sähkötekniikka (BS)
 • Engineering (BSE)
 • Teollisuustekniikka (BS)
 • Mekaniikka (BS)
 • Ohjelmistotekniikka (BS)

Ylioppilastutkintokoulutus on akkreditoinut komissio Collegiate Nursing Education (CCNE) , One Dupont Circle, NW, Suite 530, Washington, DC 20036; puhelinnumero (202) 887-6791 ja se on täysin hyväksytty Wisconsinin hallituksen asetuksella ja lisensoinnilla, 1400 E. Washington, Madison, WI, 53703.

Rakentamisen johtamisen ylioppilastutkiohjelmaa hyväksyy American Council for Construction Education (ACCE) , 1717 North Loop 1604 East, Suite 320, San Antonio, TX 78232-1570; puhelin (210) 495-6161, faksi (210) 495-6168, sähköposti acce@acce-hq.org

Master of Science in Perfusion on akkreditoitu komissio akkreditoinnin Allied Health Education Programs (CAAHEP) , 25400 US Highway 19 N, Suite 158, Clearwater, FL 33763; puhelin (727) 210-235, faksi (727) 210-2354

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Milwaukee School of Engineering (MSOE)

Saavuta seuraavan asiantuntemuksen taso master-tutkintoon Arkkitehtisuunnittelussa. Nautit kätevistä aikataulusta ja vuorovaikutuksesta asiantuntijoiden kanssa, jotka tuo ... [+]

Saavuta seuraavan asiantuntemuksen taso master-tutkintoon Arkkitehtisuunnittelussa. Nautit kätevistä aikataulusta ja vuorovaikutuksesta asiantuntijoiden kanssa, jotka tuovat todellista kokemustaan ​​luokkahuoneeseen.

MSOE: n arkkitehti-insinööritieteiden maisterin tutkinto korostaa joko rakennesuunnittelua tai mekaanisten ja sähköisten putkistojen (MEP) järjestelmiä. Opiskelijat, jotka valitsevat MEP-vaihtoehdon, kykenevät valitsemaan valittavat kurssit keskittymään mekaanisiin, sähköisiin tai vesijohtoverkkoihin. Se täyttää arkkitehtonisten, siviili- tai rakenteellisten insinöörien tarpeet, jotka haluavat lisätä osaamista rakenteellisten, mekaanisten, sähköisten tai vesijohtojen järjestelmien suunnitteluun nykyaikaisissa rakennuksissa.... [-]

Yhdysvallat Milwaukee
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
2 - 5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Milwaukee School of Engineering (MSOE)

Ennakkää urasi maantieteellisellä maisterintutkinnolla. Kätevät iltatunnit tarjoavat joustavuuden aikataulusi vaatimuksille. ... [+]

Ennakkää urasi maantieteellisellä maisterintutkinnolla. Kätevät iltatunnit tarjoavat joustavuuden aikataulusi vaatimuksille.

MSOE: n Master of Science in Civil Engineering (MSCVE) -ohjelma on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille kehittyneitä tietoja ja taitoja tarvitaan ammatillisen käytännön. MSCVE-ohjelma suunniteltiin vastaamaan uutta rakennustekniikan osaamisvaatimuksia American Society of Civil Engineersin kehittämille jatko-ohjelmille. Opiskelija osaa erikoistua johonkin seuraavista kolmesta alueesta: (1) rakennushallinta, (2) ympäristö- ja vesivarustekniikka sekä (3) rakennesuunnittelu.

MSCVE-ohjelman loppuun saattaminen täyttää ehdotetun koulutustarpeen, jonka on antanut kansallisen insinööritutkimusneuvoston ja vaativat vähintään master-tutkintoa tai vastaavaa ammatillisen suunnittelun lisensoinnin edellytyksenä.... [-]

Yhdysvallat Milwaukee
Syyskuu 2020
Englanti
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Milwaukee School of Engineering (MSOE)

Advance urasi kanssa maisteriksi insinööri. Kätevän iltakurssit tarjoavat joustavuutta oman aikataulun vaatimuksiin. ... [+]

Advance urasi kanssa maisteriksi insinööri. Kätevän iltakurssit tarjoavat joustavuutta oman aikataulun vaatimuksiin.

MSOE n diplomi-insinööri (MSE) -ohjelma on monitieteinen tekniikan ohjelman ensisijainen painotukset aloilla sähkötekniikan (EE) ja koneenrakennuksen (ME). Keskeinen osa MSE ohjelma on leveys tekniikan taustan että opiskelijat saavat alueilla järjestelmien suunnittelu, EE ja ME. Lisäksi jokainen opiskelija on tarjottu jonkinasteista keskittymistä valinnan läpi tekninen vaihtoehto ja valittavien.

Tämä poikkitieteellinen lähestymistapa on erottava piirre MSOE ohjelman ja opiskelijoita kannustetaan ottamaan tekniikan kursseja sekä sisällä ja ulkopuolella tieteenalansa. Kurssit kattavat aiheita kuten simulointi ja mallinnus, operaatiotutkimus, laatutekniikka, Advanced Engineering Mathematics, elementtimenetelmällä analyysi, kehittyneet mekaniikka, hydrauliikka, tietoliikenteestä, ohjausjärjestelmät ja kehittyneet elektroniset järjestelmät.... [-]

Yhdysvallat Milwaukee
Syyskuu 2020
Englanti
Kampus
Lue lisää suomeksi
Milwaukee School of Engineering (MSOE)

Usein kutsutaan "Engineerin MBA," maisteriksi vuonna suunnitteluhallinnosta yhdistää oman teknisen taustan kanssa ydinliiketoimintaan opetussuunnitelman. Sekoitetut-Inter ... [+]

MS Engineering Management Usein kutsutaan "Engineerin MBA," maisteriksi vuonna suunnitteluhallinnosta yhdistää oman teknisen taustan kanssa ydinliiketoimintaan opetussuunnitelman. Sekoitetut-Internet toimituksen muoto tarjoaa joustavuutta.

Tutkimuksissa on havaittu, että menestyneimmät yritykset hoitavat ihmiset, joilla on kokemusta ydinliiketoimintaan yritys. Kun kyseessä on teknologiayrityksiä, tämä tarkoittaa insinöörien tai muiden teknisesti suuntautuneita yksilöitä. Liian usein, ettei vankka johto on estänyt insinöörit nousemasta päätöksentekoasemiin.

MSOE n diplomi-insinööri Management (MSEM) jatko-ohjelma perustuu filosofia, että amerikkalaisten yritysten kasvua ja kilpailla kansainvälisesti, niiden teknisen henkilöstön on oltava työkalut tehokkaasti hallita ja osallistumaan päätöksentekoprosessiin. Insinöörin hallintaohjelma parhaiten kuvailla maisteriksi yleishallinnon kanssa teknologiasuuntautuneisuus.... [-]

Yhdysvallat Milwaukee
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi

Milwaukee School of Engineering (MSOE)

Milwaukee School of Engineering (MSOE)