MUST University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

MUST on amerikkalainen yliopisto, jossa kansainvälinen kattavuus. Olemme jatkuvasti laajeneva suhteet kansallisiin ja kansainvälisiin koulutusyhteisöjä ja elinkeinoelämän järjestöjen rikastuttaa kokemuksia meidän opiskelijoiden ja helpottaa niiden oppimisen MUST. Uskomme yhteistyöhön osallistumista koulutukseen, kun opiskelijat, ylläpitäjät, opettajat, henkilökunta ja yhteiskunta oltava laitoksen parantaa itsensä, hyödyttää kaikkia sidosryhmiä. Olemme päättäneet olla maailmanluokan organisaatio ja kutsuvat olla osa on.

Tänään ja tulevaisuudessa, tieto on ero onnistumisen ja epäonnistumisen. Kuten tiedot ovat ylivoimainen, ja tuottavuutta ja luotettavuutta koskevat vaatimukset lisääntyvät, olemme vakaasti sitä mieltä, että ratkaisu löytyy koulutuksessa. Ohjelmien tarjoamme opiskelijoille valmistautua aloittamaan uuden uran tai auttaa heitä parantamaan nykyisiä. Ohjelmamme on yhteinen tavoite: koulutusta tehokkaan johdon ja hallinnon sekä sen seurauksena, mahdollistaa valmistuneista tietoisena menestykseen.

Tarjoamme luokat kampuksella ja verkossa. Kampuksen sijaitsee 1 Oakwood Blvd, Hollywood, Florida

Soita nyt (305) 847-2190

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso BScs » Katso MSc » Katso Kaksivuotinen tiedetutkinto » Katso BSc-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Masters Uusia Teknologioita Opetuksessa

Online Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2018 Yhdysvallat Fort Lauderdale

Jatko-ohjelma on kehitteillä oleva teknologia on MUST Yliopistokoulutus antaa osallistujille tietoa ja teknisiä taitoja luoda tehokkaita suunnitelmia koulupiirin teknologiaa, kehittää koulutusohjelmia luokanopettajaa käyttämään teknologiaa, edistää organisaatiomuutos teknologian avulla, hallita teknologian ja henkilöstön käyttöä kouluympäristössä, ja soveltaa niiden teknistä osaamista ja tietämystä tunnistamaan ja käyttämään teknologisia resurssit oikein tarpeisiin koulujen, koulu piirit ja vastaavat koulutusorganisaatiot. [+]

ohjelma valmistunut Emerging Technologies in Education Rypäleen Yliopisto järjestää osallistujille tietoa ja teknisiä taitoja luoda tehokkaita suunnitelmia koulupiirin teknologiaa, kehittää koulutusohjelmia luokanopettajaa käyttämään teknologiaa, edistää organisaation muutos teknologian avulla, hallita tekniikka resurssit ja henkilöstö kouluympäristössä, ja soveltaa niiden teknistä osaamista ja tietämystä tunnistamaan ja käyttämään teknologisia resurssit oikein tarpeisiin koulujen, koulu piirit ja vastaavat koulutusorganisaatiot. Kaikki pakolliset kurssit näihin teknologian tarpeisiin kouluissa.

[-]

MSc International Business

Online Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2018 Yhdysvallat Fort Lauderdale

Maisteriohjelman International Business MUST yliopistossa on tarkoitus valmistella opiskelijoille johdon mahdollisuuksia monikansallisissa järjestöissä ja teollisuudessa. Opiskelijat saavat johtamistaitoja ja kokonaisvaltainen käsitys kulttuurista liiketoimintaan liittyviä kysymyksiä, kansainvälisten määräysten ja strategista suunnittelua tarvitaan menestyäkseen globaaleilla markkinoilla tänään. [+]

O Maisteriohjelman International Business klo MUST yliopistossa on tarkoitus valmistella opiskelijoille johdon mahdollisuuksia monikansallisissa järjestöissä ja teollisuudessa. Opiskelijat saavat johtamistaitoja ja kokonaisvaltainen käsitys kulttuurista liiketoimintaan liittyviä kysymyksiä, kansainvälisten määräysten ja strategista suunnittelua tarvitaan menestyäkseen globaaleilla markkinoilla tänään. Muita aiheita ovat myös haasteiden laajentamista, teknologian käyttö ja tehokkaan päätöksenteon kansainvälisellä tasolla.

[-]

Ota yhteyttä

MUST University

Osoite, 1. rivi 1 Oakwood Blvd #120 Hollywood, Florida 33020 (305) 847-2190 info@mustedu.com
33020 Fort Lauderdale, Florida, Yhdysvallat
Verkkosivu mustedu.com
Puhelin +1 305 847-2190