Manchester University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Manchester University tarjoaa innovatiivista akateemista ja rikas, käytännön opetusta opiskelijoiden tietämyksen, henkilökohtaisen kasvun ja monipuolisten johtajien kehittämiseksi. Ohjelmamme, kilpailukykyiset opetussuunnitelmamme ja hyväksyvä ympäristö ovat vain muutamia tapoja säilyttää menestysperinne. Pyrimme tuomaan laajan kirjon jännittäviä ohjelmia kaikilla opintoalueilla, jotta opiskelijat voivat saavuttaa ammatilliset ja henkilökohtaiset tavoitteensa. Manchester tarjoaa myös runsaasti mukaansatempaavia kokemuksia antaa opiskelijoille todellisia mahdollisuuksia hankkia kilpailukykyisiä johtamistaitoja. Olipa luokassa tai sen ulkopuolella, osaava tiedekuntamme ja henkilökuntamme ovat intohimoisesti opettamiseen, mentorointiin ja opiskelijoiden menestyksen tukemiseen.

Manchester University tehtävä ja arvot juurtuvat kaikkien ihmisten kunnioittamiseen ja tuottavuutta ja myötätuntoa herättävään kokonaisvaltaiseen oppimiseen. Jokainen akateeminen ohjelma on suunniteltu strategisten painopisteidemme ympärille tukemaan opiskelijoiden menestystä, maksimoimaan vaikutuksemme maailmassa ja helpottamaan arvokkaita akateemisia resursseja.

Manchesterin rikas historia on mahdollistanut syvän, tehtävälähtöisen kasvun vuosikymmenien ajan, ja nykyiset johtajamme ovat ylpeitä siitä, että menestys on perinteinen. Pyrimme tarjoamaan monipuolisia resursseja vastaamaan opiskelijoiden tarpeisiin ja innostamaan kasvua, mukaan lukien vahva uskontoyhteisö, kampustapahtumat, opiskelijoiden toiminta ja pääsy toimisto- ja tukipalvelujemme verkostoon.

Sijainnit

North Manchester

Osoite
East College Avenue,604
46962 North Manchester, Indiana, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin