Marconi International University - Miami

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Marconin kansainvälinen yliopisto on innovatiivinen yliopisto, jonka lisensoi Floridan koulutuslaitoksen riippumattoman koulutuksen toimikunta - CIE . MIU: n tehtävänä on vastata kansainvälisten ja kotimaisten opiskelijoiden tarpeisiin tarjoamalla heille erilaisia opiskeluvaihtoehtoja perus- ja jatko-opiskelijoiden tasoilla, joustavaa aikataulua, jatkuvaa ilmoittautumista, verkkokursseja, virtuaalisia laboratorioita ja simulaatioita.

132919_TematicaMBAImagen1200x628.png

Yliopisto harjoittaa merkittävää tutkimusta ja innovaatiota yhteiskunnallisten muutosten ja kehityksen mukaisesti edistämällä innovatiivisten oppimismenetelmien käyttöä yhdistämällä edistyksellisiä teknologisia ratkaisuja perinteisiin toimintoihin, kuten luentoihin, työpajoihin ja seminaareihin. Sitoutuminen huippuosaamiseen ja laatuun inspiroi ohjelmia, jotka valmistelevat opiskelijoita vastaamaan globaaleihin muutoksiin ja soveltamaan akateemista tietämistään menestyksekkäästi tosielämän tilanteisiin. Marconin tehtävänä on tarjota innovatiivisia ja edullisia korkealaatuisia tutkinto-ohjelmia sekä oppimismahdollisuuksia sekä kotimaisille että kansainvälisille opiskelijoille hyödyntäen uusinta tekniikkaa ja vastaamalla opiskelijoiden tarpeisiin pyrkiessään akateemiseen, henkilökohtaiseen ja ammatilliseen koskemattomuuteen.

Miksi valita Marconi International

- Korkeasti pätevä kansainvälinen tiedekunta - Englanniksi ja espanjaksi tarjotut ohjelmat - Tukipalvelujen ja uraohjauksen saatavuus - keskimäärin 12 opiskelijaa luokkaa kohden yksilöllisellä hoidolla ja huomiossa - Didaktinen tuki englanniksi ja espanjaksi omistautuneelta tiedekunnalta ja henkilökunnalta - monikulttuurinen oppiminen ympäristö - pääsy eurooppalaisten ja kansainvälisten yliopistojen kansainväliseen verkostoon.

Sijainnit

miami

Marconi International University

Osoite
141 NE 3st Avenue, 7th Floor
FL 33132 miami, Florida, Yhdysvallat
Puhelin
+1 786-706-5695

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin