Marian University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Mikä on Marian University ?

Perustettiin Marian College vuonna 1936 seurakunnan Sisters of St. Agnes, Marian University on yhteiskoulu, katolinen yliopisto, joka innostaa henkilökohtaista ja ammatillista menestystä läpi mukaansatempaavan, arvoihin perustuvaa koulutusta. Keskimäärin 15 opiskelijaluokkaa ja opiskelija-opettaja-suhde 12: 1, Marian University opiskelijat osallistuvat moniin yhteistyöhön, käytännön oppimiskokemuksiin, jotka mahdollistavat integroidun luokkahuoneen teorian ja käytännön työkokemuksen. Marian University opiskelijat valmistuvat hyvin valmistautuneiksi aloittamaan jännittävät uransa omilla aloillaan tai ottamaan käyttöön tiukat jatko- ja ammattikoulutusohjelmat eri puolilla maata.116043_pexels-photo-864994.jpeg

Miksi Marian

Innoittunut auttamaan sinua menestymään, Marian University on ylpeä tarjoamalla soveltuvaa, arvopohjaista koulutusta, joka vastaa kaikkien opiskelijoiden tarpeita. Marian University tarjoaa henkilökohtaista, käytännöllistä opetusta laadukkaan opetuskokemuksen, erityisesti verrattuna saman alueen yksityisiin korkeakouluihin ja yliopistoihin.

Marian University sijoittui 12. sijalle korkean elinikäisen sijoitustoiminnan (ROI) kollegiona kaikkien julkisten ja yksityisten Wisconsinin korkeakoulujen ja korkeakoulujen kesken. Marian University ovat Wisconsinin huippuluokan koulujen joukossa, jotka nauttivat suurimmasta voitosta niiden ja ei-tutkinnon suorittaneiden välillä yli kolmenkymmenen vuoden ajan.115254_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Akkreditointi ja hyväksynnät

Korkeamman oppimisen komissio

Marian on akkreditoitu korkeakouluoperaation (HLC) kautta, joka on Yhdysvaltojen pohjoisosassa sijaitsevan korkeakoulujen alueellinen akkreditointielin. Marian akkreditoitiin ensimmäistä kertaa vuonna 1960, ja se luotiin uudelleen vuonna 2016. Marianin reaktorikreditointi vahvistaa ja arvioi akateemista tarjontaa, hallintoa ja hallintoa, tehtävää, taloutta ja resursseja.

Marianilla on institutionaalisen akkreditoinnin ohella useita akkreditoituja ohjelmia:

 • Yrityksellä on useita ohjelmia, jotka on akkreditoitu kansainvälisen yleiskokouksen (IACBE) kautta.
 • Marian University hoitotyön ja maisteriohjelman kandidaatin tutkinto-ohjelma on akkreditoitu komission Collegiate Nursing Education -koulutuksessa.
 • Sosiaalityön ohjelma on akkreditoitu sosiaalisen koulutuksen neuvoston (CSWE) kautta.
 • Opettajankoulutuksessa on useita opettajankoulutuksen kansallisen toimikunnan (NCATE) kautta akkreditoituja perus- ja jatko-ohjelmia.

hyväksynnät

Marianilla on useita hyväksyntöjä osoittaakseen, että opiskelijat saavat laadukasta koulutusta. Nämä hyväksynnät osoittavat, että pidämme kiinni ohjelmallisista ja toiminnallisista standardeista. Marianin jäsenet ovat myös useissa opetusyhdistyksissä, jotta opiskelijat saavat laadukasta opetuskokemusta.

Valtion lupien vastavuoroisuutta koskevien sopimusten kansallinen neuvosto (NC-SARA)

Marian tarjoaa useita online-ohjelmia, jotka on suunniteltu mielenkiintoisen opiskelijan kanssa. Otatko kaikki online-kurssit tai sekoita online- ja face-to-face -muotoja, saat saman Marian University kokemuksen.

Marian on NC-SARAn jäsen. SARA on sopimus "jäsenvaltioiden ja Yhdysvaltojen alueiden välillä, joka luo vertailukelpoisia kansallisia standardeja valtioiden välisen etäopetuksen kurssien ja ohjelmien tarjoamiseksi. Se on tarkoitettu helpottamaan opiskelijoiden ottamista online-kursseille, joita tarjoavat toisessa valtiossa sijaitsevien instituutioiden (NC-SARA).

Valtiot, jotka eivät tällä hetkellä osallistu kansallisen valtuutusvaltuuskunnan sopimukseen, ovat Kalifornia, Massachusetts ja Puerto Rico.114424_pexels-photo-933964.jpeg

Tehtävä ja arvot

Tehtävämme ja arvomme

Tehtävänämme ja ydinarvojemme ohella Marian University on sitoutunut laajentamaan opetusta luokkahuoneen rajojen ulkopuolelle ja on suunniteltu vaikuttamaan sydämesi ja mielesi tavalla, joka on teille erillinen ja mielekäs. Meidän tiedekuntamme, henkilökuntamme ja opiskelijat - perinteiset tai ei-perinteiset, perustutkinto-, jatko- tai ammattilaiset - tulevat Marian University liittymään elinikäisen oppijan yhteisöön, joka keskittyy tukemaan huippuosaamista yhteisössä.

Tehtävänanto

Marian University on katolinen sovellettu vapaan taiteen yhteisö, joka on tyytyväinen erilaisiin henkisiin perinteisiin. Pyhän Agnesin sisarusten seurakunnan tukemana Marian University osallistuu koko ihmisen koulutukseen. Otamme oikeuden ja myötätuntoa ja muutamme elämää ammattitaitoiseksi palveluksi ja johtajuudeksi globaalissa yhteisössä.

Visio

Potentiaalin kehittäminen ja elämän rikastaminen opetuksen ja oppimisen kautta - yhdistettynä palvelukseen oikeudenmukaisen ja inhimillisen maailman puolesta.

Visio toiminnassa:

 • Marian University , katolinen vapaiden taiteiden yliopisto, joka perustuu St. Agnesin sisarusten seurakuntaan, on elinvoimainen ja arvokeskeinen opetus- ja oppimisyhteisö.
 • Tarjoamalla korkeakoulututkintoa jatko-opiskelijoille, jatko-opiskelijoille ja ammatillisille opiskelijoille, Marian University kasvattaa kykyä kukoistaa kaikilla elämänalueilla: hengellisyydellä, koulutuksella, uralla ja palveluilla muille.
 • Marian University tukee opiskelijoita, koska he harjoittavat tiukkaa koulutusta, joka edistää tutkimusta ja apurahaa oppimisen ja urakehityksen vuoksi.
 • Marian University säilyttää tehtävään perustuvan taloudellisen turvallisuuden ja parantaa samalla maineita kohtuuhintaisen koulutuksen tarjoamisesta jopa vaatimattomilla henkilöillä.
 • Tämä työ tapahtuu luokkahuoneissa, verkossa, ja vielä tuntemattomilla tavoilla.

Perusarvot

Viisi perusarvoamme innoittavat kaikkea, mitä teemme Marian University - luokkahuoneessa, toisten palveluksessa ja suhteissamme toisiinsa.

Yhteisö

 • Kunnioitamme moninaisuuttamme yksilöinä, kannustamme, haastamme ja vaalimme toisiaan, liittymme yhteen saavuttaaksemme yhteiset tehtävänämme ja näkemyksemme.

oppiminen

 • Osallistumme yhteistyössä elinikäiseen prosessiin etsimään totuutta ja omaksumalla tietoa ja arvoja yksilön, yhteisöjen ja maailman muuttamiseksi.

palvelu

 • Aktiivisen palvelun ja ministeriön kautta tuemme toisiaan ja pyrimme vastaamaan suuremman yhteisön tarpeisiin.

Sosiaalinen oikeudenmukaisuus

 • Pyrimme luomaan yksilöllisiä ja yhteiskunnallisia muutoksia, jotka tukevat jokaisen henkilön arvoa, arvokkuutta ja mahdollisuuksia.

Henkiset perinteet

 • Arvostamme Marianin katolisen uskonnollisen perinnön arvoa jokaisen yksilön vapaudelle tutkia erilaisia hengellisiä uskomuksia.113235_pexels-photo-901964.jpeg

Sijainnit

Fond du Lac

Osoite
45 S. National Ave
54935-4699 Fond du Lac, Wisconsin, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin