Marquette University Law School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Ihmiset valitsevat tietyn lakikoulun monista ja monista syistä. Tiedän, että monet teistä valitsevat koulun, koska uskot, että se on "paras" lakikoulu, johon pääset. Jotkut teistä haluavat käydä koulua tietyllä maantieteellisellä alueella, kun taas toiset teistä valitsevat oppilaitoksen, koska uskot sen ohjelman tarjoavan erikoistumista tietyille lain aloille. Ehkä jotkut hakijat haluavat käydä koulua, jolla on erityinen uskonnollinen kuuluvuus. Ja te kaikki olette huolissanne oikeudellisen koulutuksen kustannuksista sekä JD-tutkinnon arvosta ja markkinoitavuudesta valmistuttuanne.

Nämä ovat kaikki päteviä näkökohtia, ja Marquette ansaitsee vakavan harkinnan jostakin näistä syistä. Ehdotan kuitenkin joitain muita asioita, jotka sinun pitäisi myös miettiä. Ensinnäkin, millainen kokemuksesi on lakikoulutuksessa? Tuletko sinä osaksi tukevaa opiskelijoiden, tiedekunnan, hallintohenkilöiden ja alumnien perhettä? Toiseksi, millainen henkilö olet oikeudellisen koulutuksesi tuloksena? Auttaako lakikoulu sinua kunnioittamaan kaikkia ihmisiä ja ymmärtämään, miten laki voi auttaa ihmisiä ratkaisemaan vaikeita ongelmia, usein suurten stressien aikana? Tuletko paremmaksi ihmiseksi lakikoulun jälkeen vai et?

Minulle laki on auttaja. Katolisten ja jesuiittojen lakikouluna meillä on erityinen velvollisuus varmistaa, että Marquettessa tarjottava koulutus on tarkoitettu lisäämään opiskelijoiden kunnioitusta kaikkia ihmisiä kohtaan, samalla kun varmistamme, että opiskelijoistamme tulee ammattitaitoisia lakimiehiä, jotka voivat menestyä lakimiehenä. .

Marquette tarjoaa sinulle epätavallisen mahdollisuuden. Ensinnäkin, olemme erinomainen lakikoulu. Opetussuunnitelmamme on suunniteltu varmistamaan, että sinulla on aineelliset tiedot, taidot ja arvot, jotka ovat välttämättömiä lain harjoittamiseksi 2000-luvulla. Olemme erittäin ylpeitä siitä, että koulutamme asianajajia - asianajajia, jotka harjoittavat ammattia kaikilla aloilla, yksityisissä yrityksissä ja julkisissa virastoissa, Wisconsinissa ja kaikkialla Yhdysvalloissa. Ei ole sattumaa, että monet alumneistamme ovat valtion ja liittovaltion tuomareita ja että monet Marquette University Law School valmistuneet ovat liike- ja poliittisia johtajia. Opetamme opiskelijoillemme taitoja menestyä missä tahansa valitsemassamme ammatissa. Osa jesuiittojen koulutusperinteestä kannustaa opiskelijoita tulemaan positiivisten muutosten tekijöiksi yhteiskunnassa. Tämä on erityisen tärkeää lakikoulussa.

Sijainnit

Milwaukee

Osoite
West Michigan Street,1215
53233 Milwaukee, Wisconsin, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: