Massachusetts Institute of Technology MIT

Esittely

Lue virallinen kuvaus

MIT muotoilee itseään tulevaisuuden muotoilemiseksi

Tietojenkäsittelyn ja AI-koulutuksen, tutkimuksen ja innovaatioiden uusi aikakausi

Laskennan edistys on määrittelevä voima ihmiskunnan historian seuraavassa vaiheessa, kenties näkyvimmin kehittämällä AI-järjestelmiä, jotka täydentävät tai korvaavat ihmisen päätöksentekoa ja päättelyä. Nämä tekniikat tarjoavat mahdollisuuksia, joita emme voi vielä kuvitella. Mutta ne lisäävät myös yleistä kiinnostusta pitkät kysymykset suurista kysymyksistä: yksityisyys, yleinen turvallisuus, työn luonne, kansakuntien turvallisuus. Kuinka yhteiskunta kehittää parempaa ja laajempaa ymmärrystä tällaisista kysymyksistä ja löytää ratkaisuja, jotka palvelevat yhteistä etua?

MIT Stephen A. Schwarzmanin tietotekniikan korkeakoulu on rohkea aloite, jolla vauhditetaan tietotekniikan uraauurtavaa tutkimusta ja innovaatioita, luodaan syvällinen tietoisuus eettisistä vaikutuksista ja yhteiskunnallisista vaikutuksista ja ennen kaikkea koulutetaan johtajia algoritmiselle tulevaisuudelle.

Origins

MIT Schwarzmanin tietotekniikan korkeakoulun perustaminen on motivoitunut suuriin suuntauksiin sekä MIT: n sisällä että sen ulkopuolella.

Instituutin sisällä opiskelijoiden määrä, jotka ilmoittavat suuret yhtiöt ja valitsevat tietotekniikan luokat, ovat saavuttaneet historiallisen huipun. Ja äskettäin perustetut tietotekniikan ja muiden alojen, mukaan lukien biologia ja taloustiede, väliset suuret yhtiöt ovat myös osoittautuneet suosituiksi. MIT Schwarzmanin laskentakorkeakoulu mahdollistaa uusien ja innovatiivisten koulutusohjelmien luomisen ja tuottaa luovia laskennallisia ajattelijoita ja tekejiä, joilla on kulttuurinen, eettinen ja historiallinen tietoisuus käyttämään tekniikkaa yhteisen edun hyväksi - johtajat, jotka tarjoavat maailmalle uusia teknologisia mahdollisuuksia inhimillisiin arvoihin pohjautuva.

Samoin tekniikan ja tieteen ulkopuolella olevilla aloilla - valtiotieteestä ja kielitiedestä antropologiaan ja taiteisiin - nykyisellä ja tulevalla tutkimuksella on kasvavia mahdollisuuksia hyötyä kehittyneestä laskennallisesta tiedosta ja kyvyistä. Yliopiston tavoitteena on antaa tutkijoille mahdollisuus johtaa tällaista tietotekniikan, AI: n ja useiden tieteenalojen tutkimusta. Heidän löytönsä jättää pysyvän jäljennöksen koulutuksesta, ympäristöstä, etiikasta, suunnittelusta, rahoituksesta, terveydestä, musiikista, valmistuksesta, politiikasta, turvallisuudesta, kuljetuksesta ja muusta.

Samaan aikaan tietojenkäsittely ja AI kudotaan yhä enemmän maailmantalouden jokaiseen osaan, ja talouden digitaalinen osa on kasvanut paljon nopeammin kuin kokonaisuudessaan.

Perustuen näihin suuntauksiin, korkeakoulu vahvistaa laskennallisia opintoja ja tutkimusta MIT: n monilla huippuosaamisalueilla ja puolestaan muotoilee tutkimuksen ja koulutuksen laskennan suuntaa näiden alojen oivalluksilla.

johto

MIT ilmoitti helmikuussa 2019 Dan Huttenlocher SM '84, PhD '88, nimittämisen MIT Schwarzmanin tietotekniikan korkeakoulun avajaisdekaaniksi. Kokenut rakentaja ja uusien akateemisten yksiköiden johtaja, viimeksi Cornell Tech New Yorkissa, Huttenlocher aloitti tehtävässään elokuussa 2019.

Sijainnit

Cambridge

Osoite
Massachusetts Avenue,77
02139 Cambridge, Massachusetts, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin