McCombs School of Business

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Johtajuus on ansaittu ™

Yksi maan suurimmista ja arvostetuimmista kauppakorkeakouluista, Austinin McCombsin kauppakorkeakoulu, Texasin yliopistosta, on omistettu kouluttamaan huomisen liiketoiminnan johtajia luomalla tietoa teollisuudelle ja yhteiskunnalle. Rankings kertoo vain osan tarinan siitä, mikä tekee McCombs niin hieno, mutta se on hyvä alku. Olemme yksi harvoista kouluista, joilla maata saavat huippupisteet lähes kaikissa Yhdysvaltain uutisissa vuodessa

McCombs kouluttaa yli 6000 perustutkintoa, MBA, MPA ja Ph.D. opiskelijat vuosittain, mikä luo yhden maailman suurimmista kumulatiivisista vaikutuksista. Vuosittain noin 2 000 ammattilaista osallistuu työohjelmien johtajiin ja yrityksiin suunnitelluille ohjelmille. Nämä ohjelmat pidetään ensimmäisen luokan AT: ssä

McCombs School of Business on yhdenmukainen yliopiston aloitteesta jatkaa uutta näkemystä korkeakoulutuksesta ja kouluttaa johtajia, jotka luovat arvoa yhteiskunnalle. Visiomme on tulla yksi maailman merkittävimmistä kauppakorkeakouluista; tulevina vuosina strateginen suunnitelumme keskittyy seitsemään aloitteeseen tavoitteen saavuttamiseksi.

Opetuksen huippuosaaminen

Kysy McCombs-opiskelijoilta heidän suosikkiosastostaan, ja he aina mainitsevat tiedekunnan laadun ja saatavuuden. Tämä dynaaminen tietämysjohtajien ryhmä tunnetaan aihepiirikohtaisen yritystutkimuksen tuottamisesta (me olemme maan tuottavimmista tutkimuslaitoksista), jossa opetetaan haasteita ja kohotetaan. McCombsin tiedekunnan jäsenet eivät vain peitä tavanomaisia ​​liiketoiminta-tapauksia, vaan he luovat liiketoimintaosaamista.

Center for Teaching Excellence

Yksi koulu-aloitteesta on tukea oppimisen lisäämistä tukemalla korkeakouluopetusta luomalla institutionaalinen yksikkö tukemaan tiedekunnan pyrkimyksiä parantaa opetuksen tehokkuutta. Opetuksen huippuosaamiskeskus helpottaa tiedekunnan yhteistyötä virallisten mentorointiohjelmien, peer-to-peer -viestinnän, vierailevien opettajien mahdollisuuksien ja muiden aloitteiden kautta.

McCombsin opettajat

McCombsin opettajankoulutuksen erottelu luodaan tiedekunnan parhaiden opettajien kunniaksi. Tällä hetkellä kahdeksan tiedekunnan jäsentä on osa Yliopiston arvostettuja opettajia. McCombs on myös ollut johtava kokemuksellinen koulutusmahdollisuuksia, kuten 366P Practicum Courses ja johtajuus ohjelma on perustutkintoa, sijoitusrahasto ja markkinointi-ja Venture Fellows ohjelmat MBA-tasolla ja MPA vero practicum.

Yhteiskunnalliset haasteet

Maailman merkittävimpiä kauppakorkeakouluja kohtaavat tärkeät inhimilliset haasteet ja asiantuntemus yhdistetään tuottamaan nykyaikaisen sosiaalisen merkityksen tutkimusta ja ohjelmointia. McCombsin kauppakorkeakoulu on ainutlaatuisessa asemassa, jotta se voi edistää vuoropuhelua, joka ympäröi kahta maailman suurinta ongelmaa, energian riittävyyttä ja kestävyyttä sekä innovointia ja luovuutta.

McCombsin akateemisten ohjelmien isännöimät kaupungit ovat merkittäviä vahvuuksia perinteisessä ja vaihtoehtoisessa energiantuotannossa ja sukupolvessa. Texas on maan johtava raakaöljyn ja maakaasun tuotanto sekä tuulivoima ja Austin on kehittyvä teknologiakeskus innovatiivisten energiantuotannon ja säilyttämisen muotoja varten.

Yhteisö

McCombs School of Businessin tavoitteet voidaan saavuttaa vain sitoutuneessa ja tarkoituksenmukaisessa yhteisössä. McCombsille tämä yhteisö sisältää tiedekunnan, henkilökunnan, opiskelijoiden, hyvien tekijöiden ja alumnien.

Tämä kampus ja ihmiset, jotka opettavat ja opiskelevat täällä, hämmästelevät sinua. Opiskelijamme jakavat luokkahuoneessa lahjakkaita ja monipuolisia yksilöitä joka puolelta maapalloa kollegiaalisessa oppimisympäristössä, jonka yksi opiskelija tunnusti "yhteistyökumppanuudeksi". Oppiminen alkaa luokkahuoneessa, mutta jatkuu koulun oppilaitoksissa sijaitsevissa oppilaitoksissa. Texasin yliopiston kauniin kampuksen Austinissa ympäri kaupunkia ja käytännön hankkeiden kautta Texasissa ja muualla maailmassa. Todennäköisesti millään muulla hetkellä elämässänne kokenut sellaisen täydellisen upottamisen huippuosaamisen, oppimisen ja elämän edistämiseen.

Kaupunkimme

Austin on ollut miellyttävä yllätys yritysten opiskelijoille ja vierailijoille valtiosta, mutta kaupungin loistava sää, ystävällinen ilmapiiri ja kukoistava talous eivät enää ole salaisuuksia. Toukokuussa 2010 Kiplinger nimitti Austin

Demografit kutsuvat Austiniksi "Ideojen kaupunki", joka on yksi harvoista amerikkalaisista alueista, joissa uuden luovan yrittäjien, yritysjohtajien, taiteilijoiden ja visionäärien luokka uudistaa mallia amerikkalaiselle vauraudelle.

Hyvin koulutettu työvoima, maailmanluokan tutkimusyliopisto, suotuisa toimintaympäristö, kohtuullinen verorakenne ja erinomainen elämänlaatu ovat viisi parasta syytä, miksi yritykset valitsevat Austinin. Yli 800 puolijohde-, energia-, tietokone- ja ohjelmistoyritys kutsuu Austinin kotiin. Muut teollisuudenalat, kuten biotieteet, monimedia, elokuva, musiikki ja logistiikka ja jakelu ovat hyvin edustettuina ja kasvavia.

Käy sivuillamme täältä .

Sijainnit

Austin

Osoite
2110 Speedway, b6000
TX 78705 Austin, Texas, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin