Meridian University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Meridian University on omistautunut mahdollistamaan inhimillisen kehityksen viisaasti muuttavien vaikutusten kautta julkisen ja yksityisen sektorin useilla aloilla, joilla on globaali ulottuvuus ja paikallinen arvo. Meridianin jatko-opinto-ohjelmat liiketaloudessa, psykologiassa, koulutuksessa ja transformatiivisessa johtamisessa antavat opiskelijoille mahdollisuuden yhdistää intohimo palvelutoimintaan suurempiin sosiaalisiin, kulttuurisiin, ekologisiin ja kehitystavoitteisiin.

Jokainen Meridian-tutkinto antaa opiskelijoille integroidut taidot ja kyvyt, jotka perustuvat muuttuvan oppimisen periaatteisiin ja käytäntöihin, sekä seuraavat asteet ja keskittyminen koskevat kunkin opiskelijan valitsemat seuraavat käytännöt. Meridianin ainutlaatuinen oppimismalli antaa opiskelijoille mahdollisuuden yhdistää paikan päällä sijaitsevat residenssit, asynkroninen verkko-oppiminen ja kiinnostavat videopuhelut kehittääkseen koulutuspolun, joka sopii heidän elämäänsä ja visioonsa Meridianin oman integroidun teknologiaalustan kautta.

Meridian on akkreditoitu WASC Senior College ja University Commissionin ja Yhdysvaltojen koulutusministeriön hyväksymä osallistumiseksi liittovaltion opiskelijatukiohjelmaan. WASC on opetusministeriön tunnustettu alueellinen akkreditoija sellaisille kouluille kuin Kalifornian yliopisto Berkeleyssä, UCLA ja Stanford University. Kalifornian käyttäytymistieteiden ja psykologian lautakunnat ovat tunnustaneet Meridianin myöntämät tutkinnot yli 25 vuoden ajan.

" Meridian University tarjoaa ohjelmia, jotka ovat ainutlaatuisia kyvyssään yhdistää kognitiivinen ja kokemuksellinen oppiminen."

- Kansleri Jean Houston

Visio ja tehtävä: koulutus, joka muuttuu

Ihmisten evoluutio ilmaisee maan syvimmät potentiaalit. Termi Meridian herättää ja symboloi maata ihmisten asuttamana ja kuvittelemana. Kulttuuri, jonka ihmiset ovat kuvitelleet olevansa, tarvitsee kiireellisesti muutosta. Psykologian, liiketoiminnan ja muuttuvan johtamisen ammatit voivat auttaa antamaan kriittisen panoksen nykyaikaisiin mahdollisuuksiin kulttuurin muutoksessa. Meridian University opetussuunnitelmassa noudatetaan integroivaa lähestymistapaa sekä henkilökohtaiseen että kulttuuriseen muutokseen organisaatioiden, yhteisöjen ja yhteiskuntien sisällä.

Sisäisen vision ohjaamana Meridian University pyrkii kouluttamaan johtajia kyvyillä, taidoilla ja tiedoilla, jotka ovat välttämättömiä psykologian, liiketalouden ja muuttuvan johtajuuden ammattien muuttamiseksi. Rohkeuden, myötätunnon, selkeyden, omantunnon ja ruumiillisen itsetietoisuuden johtamiskyky muodostavat yhdessä viisauden ja rehellisyyden, jota tarvitaan ammattien ja laajemman kulttuurin muuttamiseen. Muuttuva oppiminen Meridianilla katalysoi näiden kykyjen syntymistä, joka luovan tutkimuksen taitojen kehittämisen ja ammatillisen tiedon hankkimisen myötä toteuttaa Meridianin sitoutumisen jatkuvaan koulutukseen.

Meridianin sitoutumista julkiseen ja ammatilliseen sitoutumiseen kehitetään muuttuvan oppimisen keskuksen kautta.

Kun näet maan kuuhun, et näe mitään jakautumista kansakuntien tai valtioiden välillä.

Tämä saattaa todella olla uuden mytologian alkamisen symboli.

Se on maa, jota aiomme juhlia.

Ja nämä ovat ihmisiä, joiden kanssa olemme yhtä.- Joseph Campbell

Sijainnit

Petaluma

Osoite
47 Sixth Street
94952 Petaluma, Kalifornia, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin